90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 12 203
  • 343
  •   1
Отговори
# 330
Аз бях гледала някаква видео, че Зиед изневерява на Ребека, а за тези двамата наистина мислех, че се обичат.
От новите сезони има една Даниел, била е женена за жена с перуки, в ютюб ми попадна видео в какъв шок изпадна възлюбения като я видя с къса коса.

# 331
Да, лесбийката. Т.е. бивша (уж) - той се отвращава от нея - така я погледна и във вчерашния епизод. А в това превю направо изглеждаше потресен. Мисля, че единственото, което харесва у нея, е перуката.

# 332
Да, лесбийката. Т.е. бивша (уж) - той се отвращава от нея - така я погледна и във вчерашния епизод. А в това превю направо изглеждаше потресен. Мисля, че единственото, което харесва у нея, е перуката.

Дааа, направо беше отвратен. Тя обаче дори с късата коса може да изглежда прилично, просто беше буквално все едно  така е станала и тръгнала. Обаче той е симпатичен, не е гнусен като Усман.

А тази с новия Зиед също е с перука, нали?

# 333
Да, в Редит много й се подиграват за перуката, някои от коментиращите в Ю туб също - викат, че си я е нахлупила няколко сантиметра по-ниско от нормалното (не е до истинската линия на косата) и освен това цветът на скалпа на перуката жълтее и не пасва на цвета на кожата й.

# 334
  • На морето!
Те си купиха къща в едно забутано село.

Като казвам "забутано", имам предвид, че няма и един магазин (включително за неща като хляб). Аз съм от Северозападна България и там нещата не са толкова развити, но поне по селата има магазини и кръчми.
И все пак предпочитам забутано село във френската провинция, пред забутано село в Северозапада примерно 😃

Пуснете го това видео, моля!

А епизодите “Заживяха ли щастливо” актуални ли са? Хвърлям им по едно око, имам чувството, че вече цял месец са в студиото и в тази къща.
Интересно ми е какво се случва в Джасмин и с българина.

# 335
Кое видео - аз гледам видеа с коментари на Ю тубъри, не знам къде има чисти клипове от предаването.

Аз пък никога не съм искала да живея във Франция, дори не съм искала да отида на екскурзия там... Евентуално някой ден може, заради Лувъра, но иначе нищо, свързано с тази държава не ме интересува.
Честно казано, едва ли ще отида - имам толкова много други предпочитани дестинации, че ще си мина и без Мона Лиза.

# 336
Джазмин  в момента го раздава като скромна и трудолюбива емигрантка и работи като хигиенистка в офиси. Според мен обаче офиса, който се  показа, че чисти, е този на емиграционния адвокат, с който имаха консултация в един от епизодите с Мат. Не че е лошо, но тя, каквато е 'актриса' като нищо това да е някоя от нейните постановки, за да търси внимание към себе си. 

Бившата лесбийка не ми е никак симпатична, но фрагмента, който гледах и онзи абориген я гледаше с отвращение, защото е без перуката и изглежда стара, и щяла да го изложи пред приятелите и т.н. всичките глупости, които изговори този идиот, ми стана мъчно за нея. Просто никоя жена не бива да търпи такова отношение и трябва да бяга от такива 'мъже'. Отврат...

pppqqq , радвам се, че си от моя район Flowers Hibiscus много си ми симпатична като присъствие във форума и в темите, в които срещам твои мнения.

# 337
Гледах и “Дневниците”. Шантел наистина станала лесбийка и сега е на почивка в Доминикана с новото си гадже жена, предложи й да живеят заедно.

Лиз (на Ед) има рак на яйчниците. Колко тъжно. Млад човек Sad

# 338
И аз изгледах Дневниците. Мисля, че Лиз е добре сега, поне е в ремисия - беше писала в социалните мрежи.
Изобщо не умее да си избира мъже. От преди Ед май има два брака (единия с бащата на дъщеря й - той май живее в Европа с новата си жена и момиченцето е при него през повечето време). И този Джейсън не е стока.
Преди да се разпадне връзката им четох, че тя го свалила в момент, когато той бил сгоден и щял да се жени скоро. Сигурно това е бившата, при която се е върнал.
Ясно е, че основната вина е негова, не на Лиз, но тя е трябвало въобще да не се занимава с него.

# 339
Въобще не разбирах, какво намираше Лиз в този Ед... Хубаво момиче с този неприятник. Че и що рев изрева, когато се разделяха.

# 340
  • На морето!
Бившата лесбийка не ми е никак симпатична, но фрагмента, който гледах и онзи абориген я гледаше с отвращение, защото е без перуката и изглежда стара, и щяла да го изложи пред приятелите и т.н. всичките глупости, които изговори този идиот, ми стана мъчно за нея. Просто никоя жена не бива да търпи такова отношение и трябва да бяга от такива 'мъже'. Отврат...

Тази жена е изключително глупава, безкрайно глупава. Жал ми е единствено за дъщеря й, която е била и може би още е и ще бъде косвена жертва на тъпотията на майка си. Този негериец е отвратителен, мъжката версия на нашите златотърсачки, които също се срамуват от половинките си, но го играят влюбени, за да има кой да ги издържа.

ПП. Обожавам Франция, не само Париж, а и прованса, Нормандия, Страсбург, Ривиерата....

# 341
Ед имаше 3 милиона долара (сега едва ли са толкова - беше натрупал от участия след сезона му с Роуз; имаше реални цифри, публикувани в Редит, самата Роуз също забогатя доста) - затова Лиз много го хареса и му предложи брак.
 По американското право (поне това, което са споменавали в предаването), ако нямат предбрачен договор и се разведат, тя ще вземе половината му имущество.

Ед изобщо не е глупав (а, честно казано, Лиз не изглежда особено умна), затова отмени сватбата, преди да е станало прекалено късно.

Те дори временно живееха в къща за един милион долара (което за техния регион означава лукс, но не имение), която Ед впоследствие продаде (или беше обявил за продажба) - някой беше сложил обявата в Редит.

# 342
Ясно. И все пак толкова да обича парите, че да се прежали за тоз Smirk
Аз обикновено гледам клипчета или разни фрагменти. Цял сезон не съм гледала от-до. Първите сезони ми бяха по-интересни, отколкото тези, които дават последните години. Най-интересни са ми Tell all на сезоните. Там стават ясни много неща, споделят други, които са се случили след края на сезона и много от участниците си показват истинските лица Smiling Imp Не са ми интересни Piwoll talk.

# 343
И аз през последните години не съм гледала цял сезон, понякога гледам епизодите, но предпочитам клиповете с коментари.

Ед е стар безврат гном с гнусен характер, няма количество пари, заради което да си струва някой да е с него.
Дори Роуз го заряза, когато нямаше нищо и живееше в навес, пълен с плъхове (и не знаеше, че ще спечели толкова, само от съчувствието на хората).
Така че Лиз е специален случай. И е трудно да се каже дали изобщо е спечелила нещо - със сигурност е харчила доста, докато беше с него, но накрая пак не притежава нищо - няма дом, стабилна работа, капитал... Уж беше карала някакъв курс за брокер, но пак работи като сервитьорка/барманка (не е истинска бариста - това е професия, която изисква специализация и не е хубаво да се принизява). Честно казано, тази болест вероятно е свързана и със стреса - така че и всичките й "приключения" в предаването може да са допринесли.

Общи условия

Активация на акаунт