90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 6 565
  • 178
  •   1
Отговори
# 75
Май си е нарочно, ако е истинска😁 Все едно са на погребение.

# 76
Истинска е - те празнуваха рожден ден сред приятели в началото на новия сезон - това е от там.
И двете са облечени в нещо като дантелено бельо - едната е в розово, другата - в зелено. Обаче гостите им изглеждаха нелепо като тях - изобщо не се открояваха. Joy

# 77

Излезе ми случайно. Май са се разделили с бащата на детето, жалко.

# 78
И аз тук. Много са ми интересни всички, но честно казано въобще не мога да разбера, кога кое предаване дават по ТЛС.
Някой ако е наясно нека да сподели.

# 79
Е там е пълен хаус, гледай програмата на ТЛС.  Приключи 11-ия сезон на "90 дни до сватбата".  Засега премиерното е "90 дни: на лов за любов", в събота 22-24 ч.  Чакаме сезона с Георги и Дарси Grinning

# 80
Гледате ли ги сега? Аз съм гледала клипове в Ю туб до края на сезона, но не и цели епизоди (т.е. знам какво се случва, но не и подробности).

Дженифър се държа отвратително до края на сезона. Прави ми впечатление, че на нея й излезе име на най-красивата в предаването, а от другите жени (тези, които не са от 90 дни) има няколко наистина красиви, с които тя изобщо не може да се сравнява. Обаче тях почти не ги дават.
Освен това, според мен, Тифани и Шантел са по-добре изглеждащи от Дженифър.

# 81
Къде мога да гледам епизода когато Дарси се запознава с родителите на Георги?

# 82
Не са го излъчили още.

# 83
Има клипове с коментари на американски ютубъри. Срещата е била в последния епизод, който е излъчен там преди ден-два.

# 84
Има и клипчета в тик ток.
Може ли да се качват линкове от там?

# 85
Аз от там гледам разни части, но искам да намеря целия епизод, както и предните няколко епизода.

# 86
  • Sofia

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 22:02 от Doli

# 87
Разпродали са се билетите за негова изява като комик 👍 Не е идеален, особено с тази история, че е спал с 2500 жени, но напоследък стана симпатичен, покрай лошото поведение на Шикайна Grinning

# 88
  • Sofia
https://vm.tiktok.com/ZNd4JXe4M/

# 89
Олеее, криндж голям. Ще се гледа Wink

Общи условия

Активация на акаунт