90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 4 653
  • 135
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Здравейте , гледам снимки в инстаграм на Шантел 🤔🤔🤔 и нещо явна съм изпуснала - тя обратна ли е сега?

# 121
В сезона, който дават в момента (На лов за любов), тя каза, че нейна приятелка на име Ашли я била целунала. Накрая на сезона каза, че иска да има връзка с нея и сега уж са заедно.

# 122
# 123
Тази Вероника не се кротна, ейй… Колко ги смени от началото на форма̀та…

# 124
  • sofia

БЛЯК 🤮

# 125
Шантел ще направи добре, ако отслабне малко. Те сега ще отстранят няколко килограма от нея (от гърдите), но тя твърди, че много се интересува от външния си вид и от процедури, не е лошо да помисли за това, щом е така. Може да си сложи пръстен на стомаха, като Тифани, например.

# 126
Мама Гинче пратила съобщение на Дарси, хахахахах

# 127
Малко нагласено ми изглежда, предвид че никой от родителите не говори английски... А и да речем, че е по Месинджър - Дарси, която е риалити звезда, как ще се сети, че това е съобщение от майката на Георги... На мен ми се е случвало да получавам съобщения от непознати хора в миналото и изобщо не съм ги отваряла, защото не ме интересуват...

# 128
И аз мисля, че е нагласено. Те го коментираха, че майката е писала на Дарси "защо го изхвърли на улицата"? Един вид, че той се е оплакал на майка му, та Флориан иронизира, че Джорджи бил като в училище и се оплакал на мама Grinning Тя е писала нещо на Дарси, но едва ли е това от скрийншота.

# 129
  • Sofia
Дали е вярно?

# 130
  • Пловдив
Да и аз вчера го видях 🙃
Е, защо тогава се мъчи да създаде връзка с мъж тогава?

# 131
Скрит текст:
Това беше нейният избор на края на сезона - каза, че въпреки че е излязла на няколко срещи, не иска да има връзка с мъж, а с приятелката си Ашли.

Видях, че в някои страници във Фб ги поздравяват, но въпреки това не вярвам, че са се оженили. Докато не видя официално потвърждение. На профила й в Инстаграм последно пише, че влиза в болница, за операцията на гърдите (от вчера). Няма снимки от сватба.

# 132
В момента се разиграва някаква много тъпа драма между тройката Амани, Мат и Ани.
Първо - след сезона те все още бяха заедно и Амани пускаше клипчета с Ани, които бяха коментирани в Редит. Освен това бяха ходили заедно на почивка и си бяха събрали децата - имаше снимки.
Наскоро обаче Амани обвини Мат в изневяра (не се знае с кого). След това, Мат пусна ревящо видео, в което каза, че Амани спи с други мъже, че той никога не е искал Ани и Амани го принуждавала да прави с.кс с нея.
След това, Ани пусна видео, в което казва, че не харесва тяхната драма и не иска да има нищо общо с тях.
Последно Амани излезе с видео изявление, в което нарича Ани "момичето" (и го казва с презрение) и твърди, че тя (Ани) се опитвала да развали връзката й с Мат, с когото в момента се сдобрявали. Пращала му съобщения, пък уж го била блокирала, след това писала на Амани, че той я търси по телефона в някакви часове, когато Мат е бил с Амани и не е разговарял с никого по телефона...
Rolling Eyes

# 133
Гошко без Дарси в тик тОк

# 134
Снощи в полунощ даваха Pillow talk на новия сезон на "Заживяха ли щастливо", голяма забава е с коментарите на Кени и Армандо.  Стейси и Флориан коментират, но са пълна скука, нямат чувство за хумор. Тя пробва да ръси лафчета, но този темерут само мълчи, пълен ръб. С каменната си физиономия. Поканили го за Pillow talk, OMG.
Самият епизод го дават от 21 до 23 ч. в неделя.  Видяхте ли как преди ехографа на Тайгърлили, Аднан каза на операторите да излязат и да няма други мъже в стаята, освен него. Да не гледат голия корем на жена му Wink Лекарите и помощния персонал също може да са само жени, иначе Аднан не разрешава.

Общи условия

Активация на акаунт