90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 10 150
  • 267
  •   1
Отговори
# 255
Как ви се вижда новият сезон "Преди срещата"?
Тази от Мадагаскар си е използвачка, нали?  Както и филипинката дето рева на летището.

Онази пък, дето летя до Измир, може ли да е толкова глупава и заблудена? Кога родителите на млад турчин ще позволят да се жени за 50 годишна американка (не знам точно на колко е, но имат минимум 20 г. разлика)? Той си е класически използвач.

Онази кифлата, дето отиде в Мароко, луда отвсякъде.

# 256
Че то май всички са използвачи в това предаване Grinning

# 257
А снощи някой гледа ли "Двойките разказват" с Шон Робинсън... предпоследния епизод на "Заживяxa ли щастливо?"

Тайгърлили и Аднан не дойдоxa в студиото. Какво стана с тяx? Те ли бяxa уволнените от предаването?

Пак драми в студиото, пак всяка втора реве и излиза, после се връща...
Джасмин не искала да се омъжва за никого, за да нямал власт над нея. А това дете как ще расте? И без брак... може да я депортират обратно в Панама̀.

# 258
Филипинката - ако имаш предвид Шийна, за мен Форест и майка му са използвачите. Тя има диплома, професия и пари, те очакват да им ги дава на тях, или да ги събира за виза, вместо да ги харчи. Откъде накъде?

# 259
  • Sofia
Всички са ми много неприятни.
Французойката Манон и нейния залюхан мъж също.

# 260
Манон е много груб и вечно недоволен човек. Не разбирам защо мъжът й все още е с нея.

# 261
# 262
  • На морето!
Как ви се вижда новият сезон "Преди срещата"?
Тази от Мадагаскар си е използвачка, нали?  Както и филипинката дето рева на летището.

Онази пък, дето летя до Измир, може ли да е толкова глупава и заблудена? Кога родителите на млад турчин ще позволят да се жени за 50 годишна американка (не знам точно на колко е, но имат минимум 20 г. разлика)? Той си е класически използвач.

Онази кифлата, дето отиде в Мароко, луда отвсякъде.
На мен мацката от Мадагаскар и мъжът, който отиде при нея са ми фаворити.

Ветеринарката от Филипините ми е много симпатична, за разлика от този Муньо и майка му, които са от противни нагоре.

# 263
На снимката Сумит изглежда състарен, а Джени изглежда подмладена. Та вече не изглежда като леля му, а като кака му Grinning

# 264
Джени може да изглежда млада на тази снимка, но реално изглежда над 70 - ако я гледаш на видео без дублаж, тя едва говори. И реакциите й са много бавни.
Затова американските зрители разпространиха слух (в Редит), че е прекарала удар, но дъщеря й пусна две последователни видеа, в които каза, че това не е вярно и е обидно да се измислят такива неща.

# 265
# 266
А как са се окепазили сега....  И при финалните епизоди, "Двойките разказват", Дарси седи до Жорко, ц*ц*те излизат навън. Тя си мисли, че това е красиво?

А неговите родители гледат TLC у нас и си викат "това ли е снаxата" Grinning

# 267
  • Sofia
Дано дъщерите ѝ не тръгнат по тоз път на “промяна”.
Харесвах я когато беше с холандеца.

Общи условия

Активация на акаунт