📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 43 563
  • 688
  •   5
Отговори
# 675
Кутията е с готино подбрани продукти като категория и активни съставки, но... аман от фейк марки, създадени изцяло с цел участие в козметични кутии и надуване на уж оригиналната цена.

Бих използвала, но не виждам смисъл, щом знам, че никога няма да ги поръчам след приключване.

# 676
Попаднах на тази реклама и този бранд.  Изглежда нов и имат абонаментна кутия за кафе.
Звучи интересно и мисля да го пробвам!
Има ли някой който вече е?

https://www.facebook.com/share/16BromK5MH/

https://cupcoffee.bg/

# 677
  • Пловдив
То вярно, че и кафето се увеличи доста последната година, но за 200г 20+лв., + доставка, лично аз не бих се абонирала.
Бих взела иначе като допълнение на коледен подарък например или ако е нещо много екзотично от любопитство.

# 678
Ами пише че е спешълти, което си върви около тази цена.
Поръчах и утре ще го взема от Спиди.
Ще драсна отзив дали си заслужава.

# 679
  • Пловдив
Да, сега като смятам ние пием Jamaica Blue Mountain, като го разделя на грамаж пак е около тази цена.
То кафето е и въпрос на вкус, аз вкъщи съм склонна на експерименти, мъжът ми не.
И другото, което ме дразни е това абониране, не разбирам за някои кутии толкова ли е трудно да си сложат опция еднократна покупка, ясно ми е, че "гонят" постоянни покупки, но не това е начинът.

# 680
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чак доста.. не знам,при нас в Щатите, класическото еспресо Лаваца от $11 (за 340 грама), сега е $13-14.
Поскъпването е долу горе до $5 на пакет спрямо марките.

GoodBox с лимитка в зелена кутия.Никаква идея коя е марката.

# 681
Чак доста.. не знам,при нас в Щатите, класическото еспресо Лаваца от $11 (за 340 грама), сега е $13-14.
Поскъпването е долу горе до $5 на пакет спрямо марките.

GoodBox с лимитка в зелена кутия.Никаква идея коя е марката.
Утре ще покажат, но Гуд бокс-а обикновено слагат гръцко или кутийни брандове - докторски и подобни. Не се впечатлявам. По групите се надяват на Мазило, но не мисля,че момичетата от тази марка са склонни към особен компромис с цената, макар да е далеч от реалната.

# 682
  • Пловдив
Ноемврийската на кибрит ми звучи интересно, може и да й се замисля, макар да съм зарината буквално.

# 683
Здравейте! Наскоро започнах да следя темите за кутиите, става ми много интерсно и любопитно, когато обявяват нови кутии.
В тази връзка попаднах на картинка в гугъл на кутия goodbox, която досега не съм виждала и по дизайн много ми прилича на тази, която ще обявят утре.

# 684
Благодаря,че споделихте, a.rosenova . Аз икономисах едни 50 лв., но в интерес на истината Фланери не са лоши. Един крем ползвах от кутия и ми хареса  - добре хидратира.

# 685
Flaneri често ги слагат в ok beauty box в ОК и им слагат бомбастични цени като на Аванта продуктите,но според мен са сто пъти по-хубаво от Авант.Аз съм имала крем за очи и нощен на Фланери

# 686
Аз реших да поръчам кутията на Кибрит, интересно ми е да пробвам Макенджиева.

# 687
Взех си пратката от Cup Coffee.
Кафето е много хубаво, заслужава си, дано и за напред е така, като цяло идеята за всеки месец кафе от различна държава ми допадна и ще се абонирам, понеже сега си го взех като еднократна поръчка.
Пристигна в брандиран плик и кутия, на пощенската картичка и бележката има написани отзад история на кафето от държавата и интересни неща за нея, добре е направено и измислено.
За хората който обичат кафе и искат да пробват нови и различни вкусове със сигурност ще им хареса.

# 688
  • В морето
Аз реших да поръчам кутията на Кибрит, интересно ми е да пробвам Макенджиева.

Може ли да кажете нещо повече за Макенджиева - какво е, що е...

За Flanerie - и аз мисля, че са по-добри от Avant, по-изчистен състав, не са им лоши нещата, но отново показани в гадните пластмасови опаковки, имат и продукти в хубави стъклени (както и Avant впрочем).

По-нагоре се коментираше отново въпроса със сроковете - и аз не търся спор или друго, просто да напиша и моето мнение.
За мен най-неприятното в такава ситуация е не колко време остава до указания срок за ползване, а колко време е стоял продукта в опаковката в незнайни складове, незнайно как съхраняван. Ако му остават 3 месеца, но той е био/натурален продукт с 6/8 месеца трайност е ок, но ако му остават 3-6 месеца и той е продукт с 36+ месеца трайност, ей това вече е проблем за мен, това означава, че 30+ месеца той незнайно къде е бил. И забелязала съм, че кутии с някой нов лансиран продукт свършат по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт