📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 39 736
  • 644
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Блестящият лосион не ви ли напомня на някой Ейвън аромат ? На мен не ми хареса.

# 631
На мен ми е любопитно какво има от Елфея, ако нещата са интересни може да я взема
Промовирането като натурална козметика е твърде далече от истината. Както бисквити Катеричка - отваряш - вътре бисквити, катеричка няма.

# 632
Хубаво поръчах кутията, но така ме защипа този серум, пламнах за секунда….

Благодаря, поръчах си я Simple Smile

Минавам да похваля серумът на omexya от септември бгбокс. Отдавна не съм ползвала толкова хубав. Вече 10 дни го нанасям и имам избистряне в тена.

# 633
На мен ми щипа шийт маската на БГ бокс.

# 634
Минавам да похваля серумът на omexya от септември бгбокс. Отдавна не съм ползвала толкова хубав. Вече 10 дни го нанасям и имам избистряне в тена.
И аз съм от доволните и наблюдавам абсолютно същото, нямам щипане.

# 635
И аз тъкмо видях кутията в Инстаграм.
Харесвам писташио много,да не говоря,че вкъщи ядем с килограми,но като продукти не ме грабва.
Какви са тези шампоанчета и балсами по 100 мл? На мен ще ми стигнат точно за 10 дни.

2-3 измивания за това за моята дълга и лесно омазняваща се коса Scream
Много ми се иска да разнообразяват кутиите с продукти различни от кремчета и серумчета, ама и с тези 100 мл няма да се разберем Grinning

# 636
Good box разкриха 2 та продукта от октомврийската кутия. Единствено продукта за коса ми е интересен, но е само 60мл

Утре идва BGbox.

# 637
В обедната почивка, вижте какво дойде:

# 638
Бях си купила сребърният дезодорант и грам не бях доволна. Трудно се намазва и остава бели следи при обличане по дрехите. Само 1 път го пробвах и приключих с него. Но съм чела и добри отзиви за него.

Някой взе ли BG Box? Аз чакам малката да се събуди и ще отида до Спиди.

# 639
Аз съм го ползвала преди , ММ също, харесваше ми. На него по му беше странно. Сега ползваме лисицата от лятната кутия на Cosmetics Bulgaria, но си поръчах и този комплект, че като ползваме двама много бързо вървят и всеки да си има негов.

# 640
Взех BG Box

Серума и маската за коса са до 2027г. Ако някой се интересува точните дати може да ги посоча. Аромата на рол он не ми допадна. За сега 3 от продуктите ще ползвам, но другите 3 ще видя какво са ги правя.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 17:51 от Пълнолуние

# 641
  • В морето
Кутийката от BgBox ми се струва приятна, както си и мислех в началото, ако има део и ще има завършен вид, само крема за ръце вече много се повтаря като продукт.
От GoodBox и на мен ми е интересен серума за коса, но пропускам и тази, не е нещо, което да ме изкуши.
Хубави кутии, но за някой, който тепърва започва с тях или поне е в началото.

# 642
Мен БгБокс ме радва много.
Поисках кутията заради серума с Д-панталон на Дермакод. Много харесвам бранда.
Съгласна съм, че кутията е завършена, добре мислена за есента, разнообразна и много пълна.
Крем за ръце, сапун и дезодорант никога не могат да се натрупат вкъщи. Колкото имаме, толкова ще похарчим🙈.

# 643
OliaMirchovkska на мен Дермакод са ми попадали, но какво тяхно препоръчваш? Нещо не мога да се престраша да си поръчам, защото са и малко по-скъпички.

# 644
OliaMirchovkska на мен Дермакод са ми попадали, но какво тяхно препоръчваш? Нещо не мога да се престраша да си поръчам, защото са и малко по-скъпички.
И аз не съм ги купувала на реална цена. Имах кутията на БгБокс със серията с цветни киселини- ами всичко ми хареса. Текстури, аромати, опаковки, действие…
С една приятелка бяхме на изложение и тя си взе някои неща от хидратиращата серията- много ги хвали постоянно. А на изложението пробвах на ръката и аз доста продукти, много ми допаднаха на пръв досег. Затова ми се иска още техни продукти да бъдат включени в кутии- отлична възможност да се пробват без инвестицията да е голяма. Ще се надявам Бг Бокс да продължат да добавят по нещо и от другите серии в кутиите.

Общи условия

Активация на акаунт