📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 39 746
  • 644
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Надявах се на Saff честно казано, елфея откакто я видях в магазина в ихтиман за 2лв. Си дадох сметка, че е българския авант 🤣🤣
Но пък дизайнът е страхотен.

# 617
Обясниха,че са повредени капачките и е трябвало да ги изхвърлят.Решили са като компромисен вариант да ги пуснат на символична цена.
Аз ги харесвам ,пробвала съм от кутии - измиващ гел, за коса серума, душ гел. Хубави са и ако няма блясъци, ще си взема една.

# 618
На мен ми е любопитно какво има от Елфея, ако нещата са интересни може да я взема

# 619
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Позната марка ми звучи.Дали пък не съм я виждала в аптека/ДМ?
Каква им е силата на тях - продукти за тяло или лице, коса може би?

# 620
Позната марка ми звучи.Дали пък не съм я виждала в аптека/ДМ?
Каква им е силата на тях - продукти за тяло или лице, коса може би?
Ако бориш сериозни проблеми, няма да ти ги реши. Но са приятни за употреба ,с пухкава и лека текстура, без много боклуци в състава. Няма ги в ДМ.

# 621
Кутията на кибрит х Elfeya е вече налична за поръчка. Аз веднага поръчах, много харесвам марката и до сега нямам разочарование.
https://kibrit.bg/box/elfeya

# 622
  • Пловдив
Аз пропускам. Ще чакам нещо по-изкушаващо.

# 623
И аз съм пас , ще чакам лукса ....Joy

# 624
Минавам да похваля серумът на omexya от септември бгбокс. Отдавна не съм ползвала толкова хубав. Вече 10 дни го нанасям и имам избистряне в тена.

# 625
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз тъкмо видях кутията в Инстаграм.
Харесвам писташио много,да не говоря,че вкъщи ядем с килограми,но като продукти не ме грабва.
Какви са тези шампоанчета и балсами по 100 мл? На мен ще ми стигнат точно за 10 дни.

# 626
И аз тъкмо видях кутията в Инстаграм.
Харесвам писташио много,да не говоря,че вкъщи ядем с килограми,но като продукти не ме грабва.
Какви са тези шампоанчета и балсами по 100 мл? На мен ще ми стигнат точно за 10 дни.
Абсолютно и аз съм на същото мнение. Цяла година ме дразнят с тези шампоанчета и балсамчета от 100 милилитра. Даже в една скорошна имаха по 75... Идва ми малко ниво Белбокс...😐 Съжалявам, но в сравнение с кутията на ГБ с Еолиа за тяло, малко така.... Айде за маска 100 добре, но шампоан за 2-3 ползвания... И въпреки всичко поръчах кутията харесвам Elfeya, а и ми харесва, че подкрепят кауза.

# 627
Проверих им сайта и това им е реалния размер 100мл за 40 лева
Не знам дали бих дала толкова само заради миризмата, щом казвате че не са нещо уау Sad

# 628
Благодаря, поръчах си я Simple Smile

Минавам да похваля серумът на omexya от септември бгбокс. Отдавна не съм ползвала толкова хубав. Вече 10 дни го нанасям и имам избистряне в тена.

# 629
  • София-Младост
И аз си получих whisper кутията. Доволна съм, благодаря на Darcy991, че сподели снимка. Трябваше ми крем за лице, обичам шийт маските, блестящия лосион е пълна нула, но мирише приятно.

Общи условия

Активация на акаунт