📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 254
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Ахааа...да ...аз го ползвам като първа стъпка преди серумите и честно казано нямам мнение за него ...

# 691
Поръчах Кибрит, само заради крема на Алекс Макенджиева. Нямам търпение. Дано ми хареса. Ако знаете някой продукт, който ще е в кутията, моля споделете.

Иначе за следващия месец чакам Даян Шаер, Чарли и Кибрит. Дано не поръчам и друга. 🤣

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 20:05 от LieToMe

# 692
# 693
И аз поръчах Кибрит заради крема, дори се чудя за още една кутия… От пептидните гланцове на Yenges имам Spicy Margarita и очаквах доста повече от него. Пробвах го 2-3 пъти , но честно казано не ми е любим, устните ми остават пигментирани от цвета и не виждам голяма хидратация..

# 694
  • Варна
Кутийките за месец Ноември на BgBox са изчерпани, а още няма разкрит продукт.

# 695
GoodBox ще имат кутия с продукти за коса на Brave new hair. Все още не са обявили какви ще са продуктите, цена и кога се очаква да бъде пусната за продажба.

# 696
  • Пловдив
Взех си кутията на Pick and dazzle с парфюма на Labor8 и лосиона за тяло. Но ароматите не са моите, така че ако някой ги иска, може да ми пише.

Сега се чудя на You are worth it.

# 697
Бел бокс обявиха за ноември спирала Кайли и мус за душ Ми аманте. Цената на кутията ще е 16,99 евро, 33 лв грубо. Фантазирам ли си или преди беше под 30 лв?

# 698
И всичко ще бъде travel size Simple Smile

# 699
И всичко ще бъде travel size Simple Smile
Пяната за тяло си е пълноразмерна , спиралата също мисля че е. Според мен са хубави и двата продукта, харесвам пяни за тяло.
А цената на кутията е увеличена, те изпратиха имейл , че става на 33 лв без доставката.

# 700
Някой ще каже ли коя е книгата в кутията на Даян Шаер?

# 701
Извънредно изненадващо за мен решение на бранда AI+ Cosmetics да се включат в кутия... Ще чакам да споделите отзиви от крема и съм любопитна дали взелите кутията на Кибрит бихте го закупили след приключването му на редовна цена.

Бел бокс обявиха за ноември спирала Кайли и мус за душ Ми аманте. Цената на кутията ще е 16,99 евро, 33 лв грубо. Фантазирам ли си или преди беше под 30 лв?

Беше под 30 лв, да. Собственикът/управителят изпрати много човечен имейл, в който адресира оплакванията за разликата в съдържанието между българската и румънската кутия, както и защо увеличението на цената е нужно. Ако не греша, беше публикувано тук преди няколко страници.

Не съм им клиент (сложила съм си забрана за кутии), но ми направи изключително хубаво впечатление. Ще им хвърлям по едно око вече.

# 702
  • София
Дали е хубава спиралата?🤔
Ако е като молива за вежди от предната им кутия-мерси.

# 703
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мога да виня хората,че вдигат цените на кутиите.Неизбежно е,живота поскъпва по всички направления.
Виждате какво става в хипермаркетите. През 2-3 месеца с нови,по-високи цени.

# 704
Книгата в кутията на Даян Шаер е

Скрит текст:
Малки тайни на Луси Гоучър

Общи условия

Активация на акаунт