Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 40 423
  • 775
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета,
понеже не намерих много информация реших да ви попитам дали имате мнение за др Ипек Карагюл от Аглеа Дерма в гр. Пловдив?  Обмислям поставяне на ботокс при нея, понеже работи с Alluzience, което ме спечели.

От приятелки знам, че е много нетраен около месец макс.

# 46
Здравейте, интересува ме процедура за стягане на кожата на корема след преразтягане в следствие на бременност, след първата бременност съм ползвала Венус Легаси с доста добър ефект, дали вече има по-добри и ефикасни технологии? Благодаря

# 47
Здравейте момичета,
понеже не намерих много информация реших да ви попитам дали имате мнение за др Ипек Карагюл от Аглеа Дерма в гр. Пловдив?  Обмислям поставяне на ботокс при нея, понеже работи с Alluzience, което ме спечели.

От приятелки знам, че е много нетраен около месец макс.

Alluzience, че е нетраен или специално ботокса в тази клиника ? Понеже аз слагах за първи път ботокс Alluzience преди година, но при друга лекарка и ми държа около 9-10 месеца, но излезе в майчинство и за това търся други опции.

# 48
За самата марка токсин, за Пловдив, бих се ориентирала към др Чолакова (ако практикува, ата дерма на др Атанасова или Дермавист

# 49
За самата марка токсин, за Пловдив, бих се ориентирала към др Чолакова (ако практикува, ата дерма на др Атанасова или Дермавист

Благодаря ! А за София бихте ли препоръчали клиника или лекар за поставяне на ботокс.

# 50
Здравейте,
Искам да изненадам майка ми за рождения ѝ ден, понеже знам, че иска да коригира някои бръчки. Не живеем заедно и нямам никаква представа за добри специалисти във Варна. Предполагам, че това което ще ѝ е нужно е ботокс. Бихте ли ме насочили към места Simple Smile

# 51
Слагате ли ботокс лятото, в най-толемите жеги? Досега все пролетно-есенния сезон съм слагала (то 2 пъти съм), но сега започна да ме пуска от предното слагане и се чудя дали да подновявам сега или да изчакам наесен. Но пък сега има хубани промоции в Дерма акт, наесен не се знае.

# 52
Не виждам какво общо има ботокс с жегата… хубаво е 24 часа след поставянето да няма прекомерно излагане на слънце, но едва ли някой се боде по време на лятната си почивка…

# 53
Аз от 2 месеца следя тази тема и пак не разбрах кой ботокс се води за най-дълготраен и е предпочитан.

# 54
Предполагам, че не е проблем да се запази час за няколко последователни процедури, които да се извършат в един ден или не е препоръчително? Обмислям дермален филър в скулите, брадичката, както и такъв в устните.

# 55
Има обем единици, след който не е препоръчително да се слага повече в един ден. Малко вероятно е нещо да стане, но все пак. Защо не направите скули в един ден и брадичка и устни след три дни.

# 56
Здравейте и от мен момичета, известно време ме нямаше в темата Simple Smile 5 месеца съм postpartum, възстановявам се повече от чудесно, с изключение на едни 4 кг и задържане на течности, които не мърдат, каквото и да правя... От месец не кърмя, защото си имам бебе с мнение и реше доста бурно, че вече е голям и иска само от шише Grin Така изкарах моя детокс, с който свалям преди лятото и чистя мазнини, то е калориен дефицит 2 седмици и отводняване. Даже и 500 гр.не свалих... Та фокусът ми сега е в тази посока - как да се отърва от течностите и тези кг. От другата седмица се връщам и във фитнеса и дано проработи. Във връзка с темата - проучвах разни апаратни процедури, обаче си мисля, че каквото и да правя ефект няма да има и може би засега да заложа на спорт. В тази връзка, приемам препоръки от дами, родили повече време преди мен Simple Smile

За лицето - учудващо, положението е доста добре. Реално стана повече от година откакто не съм слагала нищо. Има леко увисване и липса на обем в долната част, но с една Хармония нещата ще се закрепят. Ботокс също ще сложа. Сега гледам за Profilo-то. Доста се говори за него напоследък и се чудя дали да не го пробвам вместо Хармоника. То не е ли пак по-стар продукт?

# 57
Най- вероятно при теб нещатата се дължат на хормоните. Имай търпение, всичко ще си дойде на мястото. Wink

# 58
Има обем единици, след който не е препоръчително да се слага повече в един ден. Малко вероятно е нещо да стане, но все пак. Защо не направите скули в един ден и брадичка и устни след три дни.
Най-вероятно ще направя скули и устни в един ден и ще запиша допълнително за брадичка. Спряла съм се на Клаклова в Дерма Акт, за филъра мисля да е Жуведерм.

# 59
Слагала съм наведнъж много неща, не е имало проблем, а и никой лекар не ми е обръщал внимание.Специално скули, брадичка, устни със сигурност.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 12:49 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт