Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 40 427
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз съм с този ботокс и вече 4 мес си държи. Слагам и лятото, не искам да ми се вдълбава повече гневната и предпочитам да не изпускам период вече, защото преди го правех и се оказа грешка…
Оффф промоциите на дермаакт и този месец са пакети. А мен пакет не ми трябва да му се не види. Аз знам, че при тях най-добрите промоции са есенно (понеже съвпада с рождения ми ден) така че ако и август не пуснат самостоятелна промоция на скулптра, ще си сложа за 1000, а после ще повторя на промо, че май при всички положения ще има нужда.
КРР,струва ми се че бързаш, понеже съм го минала с 3, кърмех ги и аз до 4 мес., трябва да поизчакаш малко хормоните, не се пренасолвай, ще се свалят сами, особено като се поддържаш и спортуваш. 4 мес изобщо ама изобщо не си изляза от постпартума, имаш поне още 6 мес, дори да не кърмиш, освен ако не си на 20. А мисля, че сме говорили, че не си. Мен на 40 като родих ми беше най- тегаво. Даже малкия сега става на 3, а допреди месец ми седеше линия негра. Демек хормоните си играят…спортът помага винаги и се отплаща, така че дерзай. Иначе за след раждане за свиване на корема препоръчват accent prime - сега има чудна промоция ,с много добри резултати са някои жени, други не, но се посъветвай откога може да го започнеш, ако решиш.

# 61
Не случайно казват, че хормоните след раждането се нормализират едва след втората година.

# 62
Много благодаря, момичета за съветите! Имам си линия негра още и аз, да. Даже от едната гърда, като леко стисна си има и малко капчици още. Но така се бях надъхала, че с моя детокс ще сваля тези 4 кг и то и 1 грам не свалих хаха
На мен коремът ми е доста добре, общо взето като преди, само естествено, като хапна и заради диастазата може би, се подува като в 4ти месец, като бях. Но сега ще започна упражнения за диастазата. Ще попитам в Дерма акт и за accent prime.

Иначе и аз съм правила скули, брадичка, средна част наведнъж и не е било проблем. С канюла обикновено ме правят. Така, като гледам, май ще трябва малко филър да сложа аз в назото и под устните, в областта на брадичката. Там са си ми проблемни зони и реално сега си има загуба на обем. Иначе, мога да кажа като ефект от ботокса - пачият крак даже още ме държи,.много малко бръчки ми се образуваха, я правя много мимики. На челото ми станаха малко линийки, обаче от годините ботокс веждите ми си стоят вдигнати, както и клепачът ми е по-малко смъкнат отколкото, като бях на 26 (сега съм на 34 почти). Година и половина някъде съм без ботокс. Та, за мен това е процедура топ 1. Аз слагам от 27-годишна. За сравнение, моите връстници, които никога не са слагали ботокс, си имат и пачи крак и по челото вече бръчици.

Аз сега се замислих, че идва август и май ще дочакам тогава. Въпреки, че си бях харесала и пакета Хармоника и филър за 1300 лв. Ще го помисля още малко.
Трябва и устни да разграждам аз, че имам две топчета под горната устна и си ги напипвам, те са направо подкожно и ме дразнят.

# 63
Хей, KPP, липсваше в темата Simple Smile

Кажи, ако правиш Prohilo дали си доволна. Аз много го обмислям за есента и най ме съмнява дали изобщо ще има минимален ефект при мен. Казват, че не е просто скинбустер, а малко повече и се надявам да си заслужава парите. Иска ми се също да сложа минимално количество филър под ъгълчетата на устните и брадичката. На мен също там ми е проблемна зона. Обмислям го, още ме е шубе

# 64
Има обем единици, след който не е препоръчително да се слага повече в един ден. Малко вероятно е нещо да стане, но все пак. Защо не направите скули в един ден и брадичка и устни след три дни.
Най-вероятно ще направя скули и устни в един ден и ще запиша допълнително за брадичка. Спряла съм се на Клаклова в Дерма Акт, за филъра мисля да е Жуведерм.
Клаклова винаги първо ще помисли кое е най - добро за теб. Чудесен избор на лекар си направила.

# 65
Момичета отслабнах 12 кг ,надявам се на още малко да сваля ,но не са драстично. Кожата на лицето ми доста се отпусна и се появиха фини линии ,иска ми се да имам премислен вариант за процедура евентуално на есен . Замислям се и за добавки ,но понеже е извън темата , ако имате съвети ,пишете ми на лично.Flowers Hibiscus

# 66
Момичета отслабнах 12 кг ,надявам се на още малко да сваля ,но не са драстично. Кожата на лицето ми доста се отпусна и се появиха фини линии ,иска ми се да имам премислен вариант за процедура евентуално на есен . Замислям се и за добавки ,но понеже е извън темата , ако имате съвети ,пишете ми на лично.Flowers Hibiscus
Денис беше споменала в един пост, че при отслабване се губи огромен процент колаген (дали не беше 80). Тъй че, още с планирането на отслабването планирай и включването на колаген, протеин и аминокиселини в отделни приеми.

# 67
В Турция има хубави колагени и но доцри цени.

# 68
Бих искала да изказа своите положителни впечатления от д-р Райкова в клиника Амбър. Страхотен човек, който определено си разбира от работата! Постигнахме много добър резултат по скулите фронтално, нямам никакви синини или следи от боцканията. Ефекът е супер. Скоро ще слагаме и биостимулиращ в областта под скулите, но след няколко седмици ще е. Аз лично нямам търпение вече. Simple Smile

За д-р Цветкова от Хил Клиник също съм с много добри впечатления. Изключителна мила и внимателна, при нея ходя за брадичката вече втори път и мога да кажа, че добре работи. Друг е въпросът, че на мен ботоксът не ми понася в тази зона и тази година не сложихме. Но докторката много добре адресира проблема, което ми направи впечатление още от първия път като ходих.
Та на базата на опита ми от 2022-ра до сега, това са лекарките, при които отивам с доверие и знам, че нещата ще се получат.

Единствено ме е шубе да слагам ботокс за 11-ките, лятото сега е много досадно, иначе нямам някакви изразени бръчки, с разни домашни методи дори изчезват, но ми е проблемна мимиката, която не мога да овладея за нищо на света и оставя една гънка в покой, която много ме дразни. Маха се след сън и особено след масаж, обаче едни 15 минути мръщене на слънцето и после има една вълничка...

Някой с впечатления за Jalupro drink? Аминокиселини.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 20:19 от emkaemka1

# 69
И аз съм с положителни впечатления от д-р Цветкова от Хил клиник.

# 70
  • София
Бих искала да изказа своите положителни впечатления от д-р Райкова в клиника Амбър. Страхотен човек, който определено си разбира от работата! Постигнахме много добър резултат по скулите фронтално, нямам никакви синини или следи от боцканията. Ефекът е супер. Скоро ще слагаме и биостимулиращ в областта под скулите, но след няколко седмици ще е. Аз лично нямам търпение вече. Simple Smile

За д-р Цветкова от Хил Клиник също съм с много добри впечатления. Изключителна мила и внимателна, при нея ходя за брадичката вече втори път и мога да кажа, че добре работи. Друг е въпросът, че на мен ботоксът не ми понася в тази зона и тази година не сложихме. Но докторката много добре адресира проблема, което ми направи впечатление още от първия път като ходих.
Та на базата на опита ми от 2022-ра до сега, това са лекарките, при които отивам с доверие и знам, че нещата ще се получат.

Единствено ме е шубе да слагам ботокс за 11-ките, лятото сега е много досадно, иначе нямам някакви изразени бръчки, с разни домашни методи дори изчезват, но ми е проблемна мимиката, която не мога да овладея за нищо на света и оставя една гънка в покой, която много ме дразни. Маха се след сън и особено след масаж, обаче едни 15 минути мръщене на слънцето и после има една вълничка...

Аз го пих 3 месеца. Подсещаш ме да си го купя, уау ефект не съм видяла, да се надяваме, че все пак има такъв...

# 71

Аз го пих 3 месеца. Подсещаш ме да си го купя, уау ефект не съм видяла, да се надяваме, че все пак има такъв...

А какъв стил на живот водиш - малко тъп въпрос, ама съществен. На мен ми препоръчаха да ги пия преди биостимулиращия. Има някаква връзка явно с него. Не съм ровила още.

# 72
Райкова и аз я харесвам, ходила съм при нея отдавна.

# 73
Виждам, че в Jalupro drink ключовите съставки са Glycine, L-Proline, and L-Lysine. Аз такива си приемам вече пети месец, като добавих и аргинин, левцин и глутамин. Купувам си ги на прах от iherb, излизат значително по изгодно и знам, че имам минимум за три месеца пиене. Съчетавам  аргинин и левцин, че са горчиви, а след тях пия пролин, лизин, глицин и глутамин - че са сладки на вкус. Естествено ги има и на капсули, за тези на които не им е удачен приема на  прах. По препоръка на Denis ги пия час или два след приема на добавката колаген( приемам я вечер, на гладно, поне 2 часа след по лека вечеря), защото те се явяват като бустер. При мен приема на тези добавки, в този ред има потресаващ ефект. За сведение : преди да започна да ги пия( в началото само лизин, прилин и глицин) - края на януари - ботокса в горната част на лицето, който бях поставила края на октомври 2024г вече бе започнал да ме пуска. Не много след приема, т.к. аз обичам да си правя сравнителни селфита на една и съща светлина, в приблизително едно и също време в една и съща позиция- забелязах изумително изглаждане в зоната на инжектиране на ботокса, който ме бе пуснал. Това са моите впечатления, като нямам особена промяна в начина на живот, прием на други добавки( които са ми задължителни, с оглед възрастта) или хранене. Ако някой се интересува от разликата, мога да покажа сравнителните снимки на лично съобщение.

# 74
Здравейте ! Обмислям от много време филър само в горната устна, тъй като е сравнително по-малко от долната. Някой може ли да препоръча добър специалист в Пловдив/ София. Все попадам на д-р Денислав Даниелов в Тик Ток и на Убейд Далмъш. Някой да има някакви впечатления от тях или от други доктори ?

Общи условия

Активация на акаунт