Оффф промоциите на дермаакт и този месец са пакети. А мен пакет не ми трябва да му се не види. Аз знам, че при тях най-добрите промоции са есенно (понеже съвпада с рождения ми ден) така че ако и август не пуснат самостоятелна промоция на скулптра, ще си сложа за 1000, а после ще повторя на промо, че май при всички положения ще има нужда.
КРР,струва ми се че бързаш, понеже съм го минала с 3, кърмех ги и аз до 4 мес., трябва да поизчакаш малко хормоните, не се пренасолвай, ще се свалят сами, особено като се поддържаш и спортуваш. 4 мес изобщо ама изобщо не си изляза от постпартума, имаш поне още 6 мес, дори да не кърмиш, освен ако не си на 20. А мисля, че сме говорили, че не си. Мен на 40 като родих ми беше най- тегаво. Даже малкия сега става на 3, а допреди месец ми седеше линия негра. Демек хормоните си играят…спортът помага винаги и се отплаща, така че дерзай. Иначе за след раждане за свиване на корема препоръчват accent prime - сега има чудна промоция ,с много добри резултати са някои жени, други не, но се посъветвай откога може да го започнеш, ако решиш.