Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 40 483
  • 775
  •   1
Отговори
# 30
Обмислям Prohilo, но на есен, когато ще стане време и да подновя ботокса. Нищо друго засега не искам. Мислих Скулптра, но още си имам ефект от Хармониката, така че Скулптра след една година.
Благодаря за темата, Алена!

# 31
Всички корекции като блефаро и лифтинг са временни.Не са за цял живот.При всеки различно ще бъде, обаче.

# 32
  • гр.София
Благодаря за темата 😊 Алена
Планирам стопяване на мазнини и стягане в бузите и брадичката/и съм в търсене на такава процедура/.
На есен др Ванеска ми препоръча
Реденсити 2 за под очите - имам големи сенки и хлътнатини, но не съм го решила още .. Каза, че се слага веднъж през живота и издържа доста години, а и резултата бил доста добър.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 16:02 от *Stella*

# 33
Хм, а аз знам, че всеки филър под очите рано или късно мигрира. Просто зоната там е много деликатна и почти винаги мигрира.
Д-р Трендафилова ми каза, че има филър под очи, само той може да запълни хлътналите участъци. Каза също, че го е разградила веднъж, защото дори и отлично поставен след няколко години е мигрирал и не й е харесвало как стои.

# 34
Планирам стопяване на мазнини и стягане в бузите и брадичката/и съм в търсене на такава процедура/.
Ще чакам да споделиш, че щерката е луднала да си коригира бузите. Много е малка, а знам че в дългосрочен план те придават младежки вид и гледам да я приземя и съответно да я откажа.

# 35
Хм, а аз знам, че всеки филър под очите рано или късно мигрира. Просто зоната там е много деликатна и почти винаги мигрира.
Д-р Трендафилова ми каза, че има филър под очи, само той може да запълни хлътналите участъци. Каза също, че го е разградила веднъж, защото дори и отлично поставен след няколко години е мигрирал и не й е харесвало как стои.
За под очи Трендафилова ми предложи Jalupro, но предупреди, че може да станат синини. Чилингирова пък ми предлага блефаропластика. Аз съм пас.

# 36
  • София
Candy girl - ти не си ли млада на 30-на години, а искаш Радиес да правиш? Аз си правих при д-р Здравкова. Има лека ръка за бодене, доволна съм. Но кабинета и е някак разхвърлян и тя ни кара като на конвектор една след друга. Като печатница за пари е💸  при тези лекари.

# 37
Ще чакам да споделиш, че щерката е луднала да си коригира бузите. Много е малка, а знам че в дългосрочен план те придават младежки вид и гледам да я приземя и съответно да я откажа.
Да не ги пипа, това дава младежкия вид.Ще се радва някой ден, че
има бузки.

# 38
Оо да не ги пипа , аз много исках преди време да си махна бузите , сега ми липсват . Дават много по-младежки вид .

Стефи, доволна ли си? Какъв ефект забелязваш? Аз мисля , че е подходяща процедура за 30+, но мога и да греша .

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 09:44 от Candy_girl

# 39
  • София
Благодаря за темата, Алена!
Проучвам долна блефаропластика.

Някой от темата да е правил нещо при д-р Джак?
Като го гледах в Живот по действителен случай много ми допадна, но тук  не съм срещала да се коментира.

# 40
Аз никъде не съм срещала да се коментира този лекар.
Иначе колагенообразуващите филъри  са ок над 30г, но и с тях не бива да се прекалява ако човек мисли за лифтинг.
Кенди, защо не заложиш за скинбустъри по протокол,2 пъти годишно?

# 41
Някъде гледах, че го комбинирали с Профайло и за това ми стана интересно

# 42
Здравейте момичета,
понеже не намерих много информация реших да ви попитам дали имате мнение за др Ипек Карагюл от Аглеа Дерма в гр. Пловдив?  Обмислям поставяне на ботокс при нея, понеже работи с Alluzience, което ме спечели.

# 43
  • София
Кенди-леко изпъване на лицето и по-плътна кожа.

# 44
Благодаря за темата. Обмислям Хармоника или Радиес. Ходих на консултации в две големи клиники, но не останах доволна, та ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт