Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 788
  • 775
  •   2
Отговори
# 75
Здравейте ! Обмислям от много време филър само в горната устна, тъй като е сравнително по-малко от долната. Някой може ли да препоръча добър специалист в Пловдив/ София. Все попадам на д-р Денислав Даниелов в Тик Ток и на Убейд Далмъш. Някой да има някакви впечатления от тях или от други доктори ?

Препоръчвам Ви да се доверите на дерматолог, а не на дентален лекар. Патила съм си много от вторите и до днес имам каналчета над горната устна, през които мигрира филърът ми, тъй като преди години ми бяха сложили огромно количество, няколко “популярни” дентални лекари, които ми съсипаха устните.
За София бих препоръчала д-р Георгиевски или д-р Трендафилова, ако търсите естествени резултати. Simple Smile

# 76
  • гр.София
Колко време след поставяне на хармоника в скулите, може да се постави ботокс в трите зони? Забравих да питам лекарката...дали е нужно да се изчакат три месеца за да се види първо резултата от хармониката

# 77
Колко време след поставяне на хармоника в скулите, може да се постави ботокс в трите зони? Забравих да питам лекарката...дали е нужно да се изчакат три месеца за да се види първо резултата от хармониката

Аз ги правих в едно посещение. Беше ми втора доза Хармоника и първи ботокс в живота за 11ките и пачият крак. Мисля, че няма противопоказания.

# 78
  • при Arctic Monkeys
Нищо не искам към момента, в края на лятото ще си сложа едно ялупро.

# 79
Здравейте, някой ходил ли е при д-р Йоана Петкова, моля за мнение..  във вторник имам час за консултация да видя дали ще може да премахне образуванието ми в едната назолабиална и какъв план за подобряване на кожата ще ми предложи.

# 80
не е нужно да чакате 3 месеца,а и Хармоника се развива и след третия месец. Аз сложих Хармоника и ботокс през 2-3 седмици.

# 81
Ще пииа на лично, за да не спамим тук. Мен ме интересуват добавките като линкове.
Виждам, че в Jalupro drink ключовите съставки са Glycine, L-Proline, and L-Lysine. Аз такива си приемам вече пети месец, като добавих и аргинин, левцин и глутамин. Купувам си ги на прах от iherb, излизат значително по изгодно и знам, че имам минимум за три месеца пиене. Съчетавам  аргинин и левцин, че са горчиви, а след тях пия пролин, лизин, глицин и глутамин - че са сладки на вкус. Естествено ги има и на капсули, за тези на които не им е удачен приема на  прах. По препоръка на Denis ги пия час или два след приема на добавката колаген( приемам я вечер, на гладно, поне 2 часа след по лека вечеря), защото те се явяват като бустер. При мен приема на тези добавки, в този ред има потресаващ ефект. За сведение : преди да започна да ги пия( в началото само лизин, прилин и глицин) - края на януари - ботокса в горната част на лицето, който бях поставила края на октомври 2024г вече бе започнал да ме пуска. Не много след приема, т.к. аз обичам да си правя сравнителни селфита на една и съща светлина, в приблизително едно и също време в една и съща позиция- забелязах изумително изглаждане в зоната на инжектиране на ботокса, който ме бе пуснал. Това са моите впечатления, като нямам особена промяна в начина на живот, прием на други добавки( които са ми задължителни, с оглед възрастта) или хранене. Ако някой се интересува от разликата, мога да покажа сравнителните снимки на лично съобщение.

# 82
Ако някой се интересува от разликата, мога да покажа сравнителните снимки на лично съобщение.

Анелия, може ли сравнителните снимки на лично, ако е удобно? Имам лизин, глицин и пролин на прах, толкова са ми противни на вкус, че не мога да се мотивирам да ги пия редовно. Надявам се твоя резултат да ме стимулира Smile

# 83
Моля за линкове към тези добавки и указание за блондинки как се пият точно по ред и кой колаген да взема. На мен лицето ми е ок в момента, но кожата на бедрата от вътрешна страна е потрес, като на бабичка:(( не знам просто какво да направя за този най- дразнещ за мен проблем в тялото ми. На 44 съм свалих някое кило тази година и стана страшно. Краката ми са на 50+ г:(((( дали тези добавки ще повлияят не знам, но ще опитам и това.

# 84
О, Жаки, там и аз имам проблем. Трябва стягане, но моите колена са на друго мнение.

# 85
Мари, аз спортувам 6 дни седмично, ластици, тежести, йога, 7-10 км бърз ход, не съм пълна, имам изразени мускули, корема е дъска и баджака се вее като на баба, ужасно е:( от към спорт и режим нямам какво повече да дам. Четкам сухо, ексфолирам, хидратирам, файда нула.

# 86
  • Варна / UK
И аз моля за линкове към добавките, с блондин-ческо обяснение кое как се приема, моля Grinning
Anelia, огромни благодарности за това, което споделяш, на мен ми е от голяма полза Heart

# 87
Жаки, при мен си мисля, че трябва стягане. За теб, при всичко изброено, което правиш трябва да си топа на топа. Нещо апаратно няма ли да свърши работа?

# 88
Включвам се и аз с молба за добавките. Лизин съм пила при херпес.

# 89
Направо ги постни тук 😊

Общи условия

Активация на акаунт