Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 42 063
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, марионетни повлияват ли се от ботокс?
Аз изведнъж, ама съвсем изведнъж се свлякох. Контура на лицето ми стана квадрат, а съм слаба. Само кожа и почти нищо отдолу. Чудя се какво да правя, дайте съвет, че съм много импулсивна и като нищо ще си набутам някой колагенистимулиращ

# 346
470 е Restylane

# 347
Вазер липо прави Шарков и в Дерма Лафчис преди, сега не знам.
Според мен Шарков е мн.добър.Денков нещо…
За Лафчис знам, че също е на ниво.

# 348
Аз ще продължавам да питам, докато изникне някой с проблем като моя-загуба на мазнини на челото, и сякаш е станало по тясно..
Чувала съм, че може да се направи липофилинг със собствена мазнина, но се прави от пластичен хирург.

# 349
Калина, благодаря ти! Мислех за филър в челото, но не знам на кой да се доверя.

# 350
На мен са ми предлагали скинбустър над костта за челото.

# 351
На мен са ми предлагали скинбустър над костта за челото.
Къде по точно?

# 352
Д-р Анелия Здравкова.

# 353
Вижте и тук за филър в челото, но не съм запозната с работата на конкретната докторка. Само като информация го давам:
https://drdancheva.com/hlatnalo-chelo-popalvane-s-filar/

# 354
Д-р Анелия Здравкова.
Имах предвид къде в челото,над коя кост?
Гледала съм филър в челото при д-р Данчева, просто все се колебая и се чудя при кой да слагам и никой ли освен мен няма изконсумиране в зоната?

# 355
Над веждите имам хлътване, мъжко чело се водело.

# 356
Днес си правих избелване на зъбите с лазер. С лампа не мога да търпя заради супер чувствителни зъби и затова реших да пробвам нещо ново за мен.

Какво да ви кажа - зверски ме боли вмомента. По време на самата процедура не усещах нищо.
Самите зъби,които "щипят" от нищото,главоболие..Никога повече избелване. Лапнах два нурофена.

# 357
Какво бихте избрали от долните два варианта, ако сте на 47 години с обло лице, отпуснат контур, мазнини, които натежават в долната част на лицето?
-единия доктор ми предложи - 5 апаратни процедури през 2 седмици с Akcent Prime (УЗ+Rh) след това Redensity I;
-другия доктор ми предложи - 1 Hifu и след 3 седмици Skulptra;
Сякаш най-ме притесняват апаратните процедури да не стопят мазнините и след това да ми се отпусне още кожата.
В дилема съм и не мога да преценя. Дайте съвет, моля ви.

Определено втората опция. За Скулптра не мога да дам мнение, т.к. не съм правила, но преди точно 1г направих Hi-fu при Петкова в дермаакт. Тя е тясно специализирана в апаратните процедури и знае какво прави..от обло и отпуснато лице в момента мога да кажа, че съм с V-shape. Чак не мога да повярвам. Но и тя е лекар, който няма да ти направи процедура, за която не си подходяща. Ако решиш, направи една консултация с нея и си прецени какво да правиш.

# 358
ДХ3, благодаря, че сподели, същото е и при мен и на фона на оформени скули например, челото изглежда тясно и несъразмерно.
Решила съм да го коригирам, само не знам къде.

# 359
Адоралова, ще мине.Аз съм правила 2 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт