Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 42 047
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
То май само Денков прави vaser lipo тук или бъркам?

# 331
Ааа, Богданска затова ли е изкарала такива плочки в последно време? Не знаех, мислех, че е от фитнеса. Grinning

# 332
Да бе, фитнеса Grin То си личи, а и ако се загледаш, ръцете и краката са и поотпуснати, при такива плочки останалата част от тялото трябва да е камък с дефиниран мускул.

Май и други правят, но Денков май най-много се е квалифицирал

# 333
А Богданска при кого в "Derma-Act" се прави? Или е при няколко лекаря? Simple Smile Лицето ѝ е наистина хубаво, но преди време нали споменахте, че все още е и доста млада (което аз не знаех, мислех, че е към средата на 30-те).

# 334
Здравейте момичета! Пиша за пръв път в този форум и търся мнения за д-р Денков. Решила съм се на Vaser Lipo и Renuvion на подбедрици и колена. На този етап от проучването ми на пластични хирурзи, с опит в липо на тези части на тялото, опира главно до него. Дали има някой тук с впечатления от него като доктор и като специалист в липосукцията и като цяло пред/след оперативни грижи в клиниката му? Благодаря! Simple Smile 

# 335
Май ходи при д-р Хаджйиска и при д-р Георгиевски.
Не знам - аз например нямам мазнини по корема и малко да спортувам, веднага изкарвам плочки. Това обаче не значи, че задникът ми не е като палачинка плосък. Grinning

# 336
Някой идея колко струва този прицедура дето Алекс си е правила на корема но за вътрешна част на бедра? Ако знам че ще ми се стегна кожата и че не опасно веднага ще ида!

Между другото в болницата в Турция където ме оперира един от най- големите виртуози реконструктори, който прави тези вазер липо ако искаш и на цяло тяло, буквално ги извайва, та там беше Денков, имаха 2 дневен обучителен тренинг, лекари от цял свят, турския професор оперираше, те гледаха. Та нашият Денков водеше и видеооператор  със себе си, може би е записвал всички операции и сега прилага наученото.
За мен той самият не е особено приятен.
Аз ще питам и в Турция колко ще струва за вътрешна част на краката, но с новите им цени предполагам ще е много. Дори повече от тук:

# 337
Би ли споделила кой е турският професор? Simple Smile Ох, днес ми върви на въпроси в тая тема. Joy

# 338
# 339
Някой идея колко струва този прицедура дето Алекс си е правила на корема но за вътрешна част на бедра? Ако знам че ще ми се стегна кожата и че не опасно веднага ще ида!

Между другото в болницата в Турция където ме оперира един от най- големите виртуози реконструктори, който прави тези вазер липо ако искаш и на цяло тяло, буквално ги извайва, та там беше Денков, имаха 2 дневен обучителен тренинг, лекари от цял свят, турския професор оперираше, те гледаха. Та нашият Денков водеше и видеооператор  със себе си, може би е записвал всички операции и сега прилага наученото.
За мен той самият не е особено приятен.
Аз ще питам и в Турция колко ще струва за вътрешна част на краката, но с новите им цени предполагам ще е много. Дори повече от тук:

2000 евро

# 340
Какво бихте избрали от долните два варианта, ако сте на 47 години с обло лице, отпуснат контур, мазнини, които натежават в долната част на лицето?
-единия доктор ми предложи - 5 апаратни процедури през 2 седмици с Akcent Prime (УЗ+Rh) след това Redensity I;
-другия доктор ми предложи - 1 Hifu и след 3 седмици Skulptra;
Сякаш най-ме притесняват апаратните процедури да не стопят мазнините и след това да ми се отпусне още кожата.
В дилема съм и не мога да преценя. Дайте съвет, моля ви.

# 341
По-скоро бих избрала втората комбинация, но не съм правила нито една от изброените. Коментирам на база това, което съм чела във форума и съм чувала от познати.
A Богданска и силикона си е сменяла. Може да ги е съчетала 2 в 1. Grinning

# 342
  • София
Правих HiFu заедно с лазер PicoSure (имаше такъв пакет от процедури) уж за по-голям ефект в началото на годината в Дерма акт, никакъв ефект не видях за съжаление .

# 343
Аз ще продължавам да питам, докато изникне някой с проблем като моя-загуба на мазнини на челото, и сякаш е станало по тясно..

# 344
KPP ,каква е цената на Restylane ,в сайта не го намирам с намалена цена ?

Общи условия

Активация на акаунт