Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 42 079
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
Бюти , аз харесвам медик8. Взела съм и няквки азиатски, много ги хвалят , но лятото не смея , че пигментирам жестоко .
На медик8 имам и някакъв тонер ли се води , не съм сигурна , може да се комбинира с ретинол и кожата става като стъкло след двата продукта.
Йоана, аз съм доволна от biorepeel -много лек пилинг, но за пори не помага много.😄

# 316
Дами, моят серум с ретинол свършва и мисля да пробвам нещо с ретинол на Paula’s Choice. Ако някой има впечатления, приемам препоръки.
Благодаря за препоръките и точно за Medic -  съм се замислила и аз..Biorepeel ми препоръчаха и на ме, но по-добре наесен да правя такива процедури.
На Paula’s Choice имам точно този ретинол, ползвам го 1-2 пъти седмично, през лятото.
Наистина мисля, че си заслужава: https://novakoja.com/products/clinic-1-%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8% … D0%BD%D0%B8%D0%B5
Може би последващата грижа, след него не ми е достатъчна, макар да ползвам доста добра хидратация.
Слагай ѝ по-често маски, тоник и тонер( аз флорални води и центела), може от ретиноидите да ти е суха, затова. минах на заместители-бакучиол.
Да, правя и маски, тя като цяло нищо и няма, освен пъпките, които се появиха след почистването, просто я чувствам чувствителна някак. Маски правя хидратиращи всеки ден и успокои, днес е доста по-добре.
Може да си потърся крем с бакучиол, не съм пробвала още с него.

# 317
Бюти , аз харесвам медик8. Взела съм и няквки азиатски, много ги хвалят , но лятото не смея , че пигментирам жестоко .
На медик8 имам и някакъв тонер ли се води , не съм сигурна , може да се комбинира с ретинол и кожата става като стъкло след двата продукта.
Може ли линк към тези два продукта?
Благодаря!

# 318
  • София
Хидрафейшъл, карбонов пилинг правя при козметик, мануално почистване в никакъв случай, имам опити назад във времето и все са били трагични.
Момичета, скулптра задържа ли вода и дава ли траен обем?

# 319
  • София
Аз да попитам набързо ботокса преди скулптра или след се слага? Да знам как да запиша часове отсега...

# 320
Здравейте, момичета от Пловдив Simple Smile или Стара Загора , препоръчайте ми добър лекар за поставяне на 0,5 мл в устните . За предпочитане да работи с филъри Juvederm . Това са ми най-близките градове и то дори не чак толкова, но де притеснявам страшно много от резултата . Наистина бих искала нещо почти….незабележимо . Целя минимална плътност…
Благодаря ви предварително !

# 321
Здравейте,
Мезотерапия или полинукуиотиди под очите е по-ефективно? Катоц цяло ме плаши ефекта на подпухналите очи, което се забелязва при хора с филър в зоната.

# 322
BumbleBee, в Стара Загора си сложих 1 мл при Неделчева. Принципно имах много лека венечна усмивка и целта ми не беше да ги уголемя, а да я поприкрия, но честно станаха много хубави и просто естествено пухкави. Който е забелязал изобщо, че съм с филър казва колко са хубави.

# 323
Joana, изчегъртала ти е буквално липидния слой с пилата. Сега ти е нарушена бариерата и затова ти е така кожата. Лошото е, че понякога отнема месеци да се възстанови. Прави много хидратация, вземи си пантенол и мажи няколко дни подред и чист глицерин и сложи като маска.

# 324
Благодаря, сега ще потърся в нета снимки от нейни устни…Ако имаш преди и след само устните разбира се, може ли да ми пратиш на ЛС ?

# 325
Тази д-р Неделчева от Стара Загора има невероятни резултати - не само на устни, а и на цялостните трансформации. Не съм й пациентка, но й следя профилите в социалните мрежи.

# 326
И аз съм се записала за есента за процедурите с лазер, че познавам хора с невероятни наистина резултати.

# 327
При въпросната Неделчева ли?

# 328
Има ли инстаграм и идва ли в София?

Аз си взех супер много неща - ботокс, две Хармоники (една за шията, че нещо ми се е поотпуснала кожата там и една за лицето), два филъра Сейфа (слагам ги тях в темпорална и долу над брадичката, където имам хлътвания, че Сайфа там ми издържа най-дълго) и един Restylane за средна част, че доста съм се изпила он недоспиване. Искам да разградя устните и да сложа нови, но ще видим вече на място. Обмислям и морфеус или нещо друго лазерно за цялото лице и шия, малко да стегне кожата, преди другите процедури, обаче ме е страх от Морфеуса вече, ще видим дали ще стане и без него Grin При д-р Георгиевски ще съм си. Възползвах се от възможността за изплащане на вноски, не ми се даваха 3000 лв наведнъж. Много е удобно, че са помислили за такава опция.

Иначе, който следи Богданска в инстаграм - забелязахте ли, че е правила Vaser Lipo на корема? Добре и се е получило, обаче понеже останалата част от тялото и не е особено стегната и този корем със силно изявени плочки стои изкуствено. Иначе единствените операции, на които бих се подложила и вероятно ще го направя към 40 са Vaser Lipo на корем (след като родя живи и здрави второто) и на вътрешна част на бедрата и отдолу на ръцете и browlift. Дано дотогава да има добри хирурзи в България, че да не трябва да ходя в Турция.

Момичета, я препоръчайте нещо (чай ще да е), което мога да пия постоянно и има отводняващ ефект, но истински, дето пишкаш нон стоп. Аз пия един чай, но той може само 2 седмици. Искам обаче да си пия нещо ежедневно, за да ми маха оттоците. Някъде бях чела за пъпка от бяла бреза и зелен чай, ама дали наистина пишкаш като луд с тях. С пиене на много вода при мен не става Иначе отводняването

# 329

Да, обясни ми, че възстановяването не е много лек процес, но въпреки това съм решена да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт