Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 42 099
  • 775
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте. Може ли да дадете мнение и препоръка за филър в устните, като ефекта, който целя е просто хидратация и изглаждане на вертикалните бръчки. Предполагам, че каквото и да е ще е максимум 0,5мл, но все пак ще се радвам за съвет.

Juvederm Volbella? Много мек филър.

# 301
След Хармоника правиха ли се масажи, както при Скулптра?

Зависи как е поставена. Моята я поставиха дълбоко до костта и лекарката каза, че не са необходими  а и няма как да достигнат до нея, когато е дълбоко поставена
Вие при които лекар ходихме.извинявайте ако сте споменали

# 302
  • гр.София
След Хармоника правиха ли се масажи, както при Скулптра?

Зависи как е поставена. Моята я поставиха дълбоко до костта и лекарката каза, че не са необходими  а и няма как да достигнат до нея, когато е дълбоко поставена
Вие при които лекар ходихме.извинявайте ако сте споменали

При др Ванеска

# 303
А някой правил ли е Jalupro young eye в Дермаакт и кой лекар препоръчвате?

# 304
Момичета, не знам тук дали е мястото за обсъждане на козметични процедури, но..
Реших да съм малко по-сериозна с поддържането на кожата вече и да започна да правя някои козметични процедури. Тъй като бях на море и си чувтсвах кожата замърсена след силно мазане на слънцезащити и т.н, а ми предстоеше веднага ходене на събитие, си реших да отида на почистване, като избирам да не е мануално, за да имам шанс лицето ми да не пламне.. доста ми се зачервява кожата..
И с козметичката изрично я предупредих да е нещо леко, макар да ми предлагаше пилинги и подобнин избрах ултразвуково почистване. Кожата ми не е била зле, имам малко пори които ме дразнят и се виждат.. И сега след почистването положението след няколко дни е доста по-зле...имам и пъпки, а преди не съм имала такива...
Имам няколко червени участъци които след вече 5 дни не са изчезнали.. едва прикривах с грима. Абе като цяло не съм доволна, а салона работеше с висок клас техника и козметика... Чистотата е на ниво..
Та, искам да ви питам какви процедури за почистване и стягане на контура и порите си правите, от което има ефект и няма проблеми след това?
До миналата година не бях лягала при козметик и въпреки това кожата си ми беше доста добре (козметичката каза, че изглежда доста еластична и чиста, предвид че само домашно я поддържам) . От тогава съм правила хидрафейшъл няколко пъти, който горе долу имаше добър ефект, като чувство, но след сегашното, чувствам кожата си доста чувствителна и на допир и на вид не ми харесва.
Доста съм скептична какво да правя следващия път, предвид че резулатат не е по-добър от изходното ниво, а ми се иска да полагам повече грижи за кожата си.
Не съм навита на тежки процедури с възстановяване по 10 дни, смятам че ще е пагубно за мен, предвид че е червена след толкова лека процедура

# 305
Аз не ходя на козметик, ползвам ретиноиди, киселини, вит Ц, азелаинова к-на, аргинин, ниацинамид, пептиди и серамиди.От киселините и ретиноидите кожата се почуства чудесно.Сама , след баня, почиствам нос, брадичка и ако някъде има запушена пора.
Иначе сама си правя микронидлинг.Това ми е грижата за кожата.

# 306
Аз не ходя на козметик, ползвам ретиноиди, киселини, вит Ц, азелаинова к-на, аргинин, ниацинамид, пептиди и серамиди.От киселините и ретиноидите кожата се почуства чудесно.Сама , след баня, почиствам нос, брадичка и ако някъде има запушена пора.
Иначе сама си правя микронидлинг.Това ми е грижата за кожата.
И добре правиш, щом знаеш какво точно да и дадеш на твоята кожа.
По принцип аз също ползвам ретиноиди, азелаинова и други..но си мислех, че кожата ми има нужда от по-сериозно почистване и заради това че я чувствам дехидратирана. Май се оказа, че си навредих по-скоро.

# 307
Слагай ѝ по-често маски, тоник и тонер( аз флорални води и центела), може от ретиноидите да ти е суха, затова. минах на заместители-бакучиол.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 19:30 от ДХ3

# 308

И добре правиш, щом знаеш какво точно да и дадеш на твоята кожа.
По принцип аз също ползвам ретиноиди, азелаинова и други..но си мислех, че кожата ми има нужда от по-сериозно почистване и заради това че я чувствам дехидратирана. Май се оказа, че си навредих по-скоро.

Аз нямам добър опит с козметички, въпреки че цели 2 броя Wink са ми приятелки.
Мисля си, че първо се почиства кожата, после се хидратира. Това е с масла обикновено.
Моята кожа се чувства най-добре с домашна грижа, ако искам да затворя пори: измивам с нещо леко абразивно, после парна баня за 2-5 мин макс, после белък от яйце с капка-две лимон или само кисело мляко, като гледам да лежа и мечтая през цялото време.
Крем с ретинол-само зимата, едно на Виши- лифактив.

# 309
  • София
Аз също не ходя на козметик, кожата ми се възпалява ужасно, избиват пъпки, там където не е почистено изцяло и имам чувството, че се образуват още повече черни точки.
Почиствам сутрин и вечер, слагам серуми, с изключение на лятото нанасям ретинол вечер и серум с нициамид сутрин и смея да кажа, че е доста добре.
Последният път и Георгиевски от Дерма акт ме похвали, че за моите 45 г, кожата ми изглежда по-добре от някои 30 г пациентки, които го посещават. Само и трябва повече хидратация.

# 310
И аз не ходя на козметик. Ползвам трет и киселини. Преди рядко съм забелязвала положителен ефект от почистване или друга процедура. Повече от година не бях ходила покрай бременността и когато отидох на почистване, козметичката каза, че кожата ми е чиста и направи терапия, от която не останах доволна. Това ми беше и последното посещение. Не ми липсва.

# 311
И аз не ходя, от такива агресивни стисканици най- много рани да ми станат…

Но за малката ми дъщеря търся медицински козметик в Пловдив, има множество милиуми, които само с игла могат да се “ отворят” дерматологът каза много редовно почистване, но при кого?! С чуствителна кожа е и не знам на какво може да я направи някоя, която няма нужните знания и опит

# 312

Но за малката ми дъщеря търся медицински козметик в Пловдив, има множество милиуми, които само с игла могат да се “ отворят” дерматологът каза много редовно почистване, но при кого?! С чуствителна кожа е и не знам на какво може да я направи някоя, която няма нужните знания и опит
Тук в Пловдив бих се доверила на elini aestetic, доста професионално работят. И аз имам много милиуми, не знам защо излизат.
За съжаление нямаха часове и аз се записах на друго място и сега си сърбам. Знаех си, че не трябва да ходя на козметик..Просто ми се иска да се избистри тена и да се поизравни, ама само пари на вятъра. То една почистваща процедура е по 140 лв..

# 313
Дами, моят серум с ретинол свършва и мисля да пробвам нещо с ретинол на Paula’s Choice. Ако някой има впечатления, приемам препоръки.

# 314

Здравейте! Единственото, което си правя като процедури в Пловдив са хидрафейшълс и карбонов пилинг при Гери от клиниката на д-р Гюдюлева от години. Препоръчвам я. Simple Smile
Аз съм със чувствителна кожа, склонна към акне.

Общи условия

Активация на акаунт