Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 42 102
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
Не знам какво става с това поставяне на ботокс, но нещата далеч не са така, както бяха.
Бях пациентка на Лекова, слагала съм ботокс при нея няколко пъти на различни области.
Аз се харесвах и ходех на година и половина - две.
Първото, което ми казваше беше: дай да ти вдигна веждите.

Какво е това падане на вежди? От нея знам, че са различни нервните влакна в които се слага ботокс за вдигане/ падане на вежди.
Тази година март месец ходих да ми слагат боток в чело и пачи крак. Въобще не ме хвана, от думата изобщо. Angry
На ретуша - същата история, че даже по-зле, ако може да се определят така нещата, които са никакви.
Обясненията бяха, че внимавала (!!!).
Че внимава, внимава, ама внимава за това да не ме блокира. Angry И да си вземе хич не малкото пари. Да не говоря за звъненията и разкарването напред-назад.
Много, много съм разочарована от днешните т.н. дерматолози.

# 286
Много пъти съм споделяла при коя се правя, ето отново линк към профила https://www.instagram.com/aesthetics_by_dr_nevi_arif?igsh=N3Jkb2Q0M3RnZzg4

# 287
Аз се чудя дали с времето, при системно слагане на ботокс, започва да държи по-дълго. Аз сложих за втори пат сега, 5 месеца след предното слагане, но ме беше пуснал на 4тия месец и изглеждах страшно уморена. Как чакате по 10-12 месеца или при вас не е толкова драстична разликата?
Потвърждавам, че държи. Последно слагах април миналата година, изкарах бременност и кърмене, още ме държи. Не съм разбира се бетон, но и не правя силна мимика.

Този път намаленията в Дерма акт са супер. Аз доста неща си харесах, едно сигурно 3500 лв сигурно... Хич не ми се дават наведнъж и видях, че имат опции за разспочено плащане с много добри условия с ТБИ и някакво друго и се чудя дали да не се възползвам, примерно разспочено на 3-4 месеца. Някоя от вас пробвала ли е така?

Иначе ботоксът е 500 лв за 3 зони, май никога не е бил толкова. Хармоника е 750, а Juvederm и Restylane филърите са по 450 лв. Saypha е 250. Просто много ниски цени са обявили. Аз мисля да взема ботокс, разбира се, Хармоника за лицето и за шията и 1-2 мл филър за където имам големи хвърляния и може би за темпоралната. Иска ми се и нещо за тяло, обаче според мен няма да има ефект и няма смисъл да си давам парите сега. Може би догодина януари, февруари ще изчакам да видим какво е останало и ще направя нещо на брич и вътрешна част на бедрата.
Вие мислите ли да се възползвате от промотата в Дерма акт? Иначе видеото им е жестоко. А Трендафилова докога е?

# 288
  • София
Ботокс определено, но ще го правя средата- края на септември.
Чудя се за нещо под очите, но не искам филър, страх ме е. Въпреки че на мен проблема там са ми хлътванията и не знам какво друго би помогнало. Вие от какво сте видяли добър ефект?

# 289
Jalupro Young Eye, но трябват две -три процедури.

# 290
Аз бустер съм.слагала и е било ок

# 291
Точков лифтинг за повдигане зоната под очите, така би трябвало да повннадигне тъканта и да не стои така хлътнало. Мисля да попитам другия път за такава опция.

# 292
Първите промоции на Дерма бяха супер, всичко беше на 50%,Ботоксът излизаше 300лв тогава Simple Smile Рестилейн бяха по 250лв, а Сайфа по 200.Слагах си и Радиес на 50%, СО2 цяло лице беше 300лв…Мдам.
Не знам дали ще си взема нещо от промото.Предвид останалите ми харчове, планирани напред, май не.

# 293
След Хармоника правиха ли се масажи, както при Скулптра?

# 294
  • гр.София
След Хармоника правиха ли се масажи, както при Скулптра?

Зависи как е поставена. Моята я поставиха дълбоко до костта и лекарката каза, че не са необходими  а и няма как да достигнат до нея, когато е дълбоко поставена

# 295
Аз ще се възползвам от промоциите, понеже трябва да направя скинбустер август. Но  се чудя дали мога да направя процедурата преди 2.09. Ще се обадя да питам.

# 296
Процедурите се плащат сега или до края на август, може да се платят на място с часа(до края на август), да се предплатят, но да се ползват до средата на октомври.

# 297
Здравейте. Може ли да дадете мнение и препоръка за филър в устните, като ефекта, който целя е просто хидратация и изглаждане на вертикалните бръчки. Предполагам, че каквото и да е ще е максимум 0,5мл, но все пак ще се радвам за съвет.

# 298
Аз що не мога нещо да видя промоцията на ботокс?

# 299
500 кинта за три зони. Има намаление и при Нефертити, има оферта и за цяло лице, масетери, но не запомних сумите.

Общи условия

Активация на акаунт