АПРИЛ и МАЙ-Купон без край!!!

• 14 487
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Жени, ти нищо не каза какво направи онзи ден...

# 136
Жени, ти нищо не каза какво направи онзи ден...
стана хубава и на външен вид и на вкус. Не се беше скашкала както се притеснявах. Еее сега не мога да се меря с тортата на Меги, но ... а бе аз си я харесвах. Свекъра сеуби да севали на ляво и на дясно каква торта съм му направила. А и свекито не остана длъжна.Снимкищепуснапо-късно, че мъжо пак е снимал в някакъв откачен формат и не мога да го конвертирам

# 137
  • София
По случай идването на Зори с Евка Simple Smile предлагам ви да се видим на 01.05 в Зоопарка-сутринта към 10 или следобяд към 17ч. Хайде кой е "ЗА" и по кое време?

# 138
По случай идването на Зори с Евка Simple Smile предлагам ви да се видим на 01.05 в Зоопарка-сутринта към 10 или следобяд към 17ч. Хайде кой е "ЗА" и по кое време?
аз съм за. Ама Кети става към 9, та няма да сколасам в 10 ама нали имам жъ си ем

# 139
Зори ти си върхът просто  bouquet

Намерих адреса на фирмата за покритието и през седмицата ще отскоча до там - благодаря ви момичета! Heart Eyes
аз си купих в понеделник. Искаш ли?
Искам, искааам  Heart Eyes
Ще ти пусна же ес ем ми на лични Hug

# 140
  • София
Честит рожден ден на ПЕНКО!!!!
Да расте много щастлив, здрав, послушен и късметлив!
  bigdance2  bigdance2 newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2 newsm59 newsm59
На МАМАbouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
  • Sofia
Честит рожден ден на Пенко, здраве, късмет, щастие на него и семейството bdbaloni happy bd  Gift

# 142
  • СОФИЯ
Честит Рожден Ден на Пенко  newsm59

Много здраве и весели игри  Tada

# 143
  • Добрич
Благодаря на всички за хубавите пожелания!   bouquet

Черпя за здравето на порасналото ми момченце:

# 144
Анушка, честит ти рожденник!
Пожелавам му здраве, щастливо детство и много късмет в живота!!!

baloni bdbaloni baloni

# 145
ЧЕСТИТО и от нас на порасналия малчуган. Весели игри
 hbday

# 146
Анушка, да ти е живо и здраво момченцето! Да има щастливо детство и много късмет във всичко!
Весел празник на цялото семейство!

# 147
Здравейте и честито на патерица на всички рожденници, да са живи и здрави, засмени и умни!

Аз бюх в Лондон миналата седмица и да ви кажа, че това е новата ми любов. Просто си умирам за този град и не знам какво ще правя сега....

Иначе ние сме се организирали сериозно тази година - ще има празнуване на РД на Гого на 26-ти в ресторант с родата, а на 28-ми - в Двете феи с дечица, броят им главоломно нарастна на 15. Тортата за детското ще е БМВ естествено, а за другото - Спондж Боб, който ние сме кръстили Сиренко, че повече прилича на сирене, отколкото на гъба (гледаме го по немската и е много възхитен).

Колело за подарък вече получи от баба си - Крос, жълто, той си го избра (трябваше да е жълто). Кара го доста успешно.

Ние пък му купихме една дъска от Хепи Ленд - двойна е, едната е черна, другата бяла с магнити и т.н. Надявам се да е доволен. А от Лондон му донесох едно влакче, тип товарна вагонетка, много интересна, трябва да я снимам и да ви я покажа - много е възхитен, само седи и гледа как обикаля по релсите вагонетката и си взима едни вагони и носи товари напред назад... Много е интересно.

# 148
 bdbaloni  bigdance2 bdbaloni на порасналия Пепчо!!! Щастливо детсво му желаем и кака да го слуша !

Възхитителни са произведенията ви, момичета Peace, аз току що се отсрамих пред любимия с едни прости палачинки Embarassed Няма да казвам, че с моите безкрайни командировки вече забравих и да готвя, а Дидо е вече майстор готвач Confused

# 149
ЧРД на Пепчо  nbirthday!!!
Много радост и хубави моменти на цялото семейство!

Ами Силве освен да стягате куфарите целокупно семейството и ще ни пращате картички от Лондон Laughing

Общи условия

Активация на акаунт