Батерията на телефона ми пада сравнително бързо...

• 217
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • гр. София
Ще видя тази вечер.
Когато не съм в роуминг с 1 път на ден се справям, но пак казвам, че не се ползва многопрез деня, тъй като съм на работа.

# 16
  • Мадрид / София
Смени си батерията.

# 17
Защо си на VoWiFI?

# 18
  • гр. София
Като бях в чужбина тия дни му зададох "винаги" на международен роуминг, защото нямах. Преди това беше "никога" .

Даже не знам какво е VoWifi....

Снощи включих тела да се зарежда. Изключих го в 04.50ч. Мислех, че е заредил 100%, но май не е било така. В 07.03. беше 81%, в 07.47 вече е 77% без почти никаква употреба.

Извинявам се за големите снимки, но пиша през телефона и не мога да ги скрия.

# 19
Снощи включих тела да се зарежда. Изключих го в 04.50ч. Мислех, че е заредил 100%, но май не е било така. В 07.03. беше 81%, в 07.47 вече е 77% без почти никаква употреба.
Скрит текст:

Извинявам се за големите снимки, но пиша през телефона и не мога да ги скрия.
От снимката се вижда, че е спрял да се зарежда около 3ч през нощта.

Изглежда, че е включена функцията, която ограничава до колко процента да се зарежда. Виж тук https://www.samsung.com/latin_en/support/mobile-devices/galaxy-b … re-in-one-ui-6-1/

# 20
  • гр. София
Да, има включено Интелигентно зареждане, за да удължи живота на батерията, когато нивото достигне "в приложими ситуации". Интересното е, че когато е оставен да се зарежда до сутринта стига 100%, както и когато зареждам през деня.

# 21
Изключи го това VoWiFi.

Изключвай WiFi когато не го ползваш. Най-големият консуматор е радиото когато работи на 5G и WiFi

# 22
  • гр. София
Не знам откъде да изключа VoWifi. Нямам такива опции като посочените.

Радио също нямам.

Общи условия

Активация на акаунт