Нашите кухни - тема 100

• 33 458
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Преди няколко години търсих без успех в София и ги поръчах от Германия. Ето линк: https://www.amazon.de/dp/B001UAP1V2?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

# 166
Проверете в магазини за дрехи втора употреба. Понякога предлагат различни интересни артикули.

# 167
Тези Гардиния ги има в Айко и май съм виждала някакви подобни.

# 168
В интернет подобни кукички излизат В Практикер, Баухаус, МастерХаус.

# 169
  • София
Подобни има да... , ама не същите, поне аз тогава не намерих. А подобни няма как да сложа на моите корнизи.

# 170
https://praktiker.bg/bg/Aksesoari-za-kornizi/AKSESOAR-PLAZGACh-S … Z-20-BR-/p/457699
 Тези стават ли, за инфо: ако ти се наложи.

# 171
Един практически съвет - ако търсите някакви по-дребни неща, на място в голям магазин често е трудно да ги откриете, сред много подобни, но не същите неща. Понякога са на най-долния рафт, където трябва да клекнеш и да четеш етикети ниско долу. Понякога не знаеш как точно са нарекли дадена част в даден магазин. Затова си запазвам или разпечатвам това, което търся, с кода в съответния магазин. И като извикам продавач, с кода е по-лесно да го открият и да ми кажат къде е.

# 172
  • София
Нормално ли ви се струва да дадете 15 бона за кухня(без уреди) и да си търсите сами водопроводчик да върже миялната и мивката? Това не трябва ли да се прави от монтажистите? Не протестирам срещу допълнителното заплащане за връзване на уредите, а срещу това, че ме занимават.

До сега съм правила 3 кухни и не ми се е случвало такова нещо.

# 173
Да, отделно сме плащали услуги за монтаж на уреди и сме търсили човек за свързване на вик.И то преди 15г, когато кухнята ми струваше 15 бона.( италианска, модулна).

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 16:55 от ДХ3

# 174
  • София
Нямам проблем с плащането, а с осигуряването на водопроводчик по време на сглобяването на кухнята.
Сама трябва да си го търся.

# 175
Да, грешно съм се изразила, търсили сме ако ММ не е можел сам.Понеже написахте цената на кухнята и я обвързах с плащане.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 16:54 от ДХ3

# 176
Не им се носи отговорност, а техните монтажници не се занимават по презумпция с ВиК дейности. Няма явно такъв наплив, за да назначат специалист и най-важното АКО намерят майстор, с когото да работят и му подават клиенти и нещо се случи - повреда, теч, рекламация и т.н. НЕ ИСКАТ да ги занимавате, защото те печелят много повече от кухнята, а майсторът и процент да им даде, за тях рискът не е оправдан спрямо печалбата, която им носи неговата услуга.

# 177
Моите вързаха миялната, защото всъщност няма какво да и се връзва толкова. То е като пералня. Но не искаха да връзват мивката, нито електрическите неща. Мивката е много пипкава и неприятна, защото е тясно и има много тръби. Свърза я майсторът, който ми прави баните и ВиК-то - младо момче, завираше се. Токовете сами си ги свързахме.

# 178
  • София
Как да няма наплив? 4-5 месеца за производство ми дават, значи имат работа.
За Диалог става дума, от 20 години са на пазара, в няколко големи града са. За толкова пари очаквам да си обучат монтажниците.

Добре че прочетох проекто-договора, можеше да ме изненадат накрая.

# 179
Вкъщи монтираха и вързаха всичко – мивка, съдомиялна, плот, фурна, аспиратор, лед лентата... Влизаше в цената на монтажа.

Общи условия

Активация на акаунт