Нашите кухни - тема 100

• 28 016
  • 604
  •   3
Отговори
# 600
Благодаря ви. Кои са най-добрите, така да се каже, марки откъм аспиратори за вграждане?

Може да погледнете Falmec/Faber. И двете са доказани и много надеждни марки.

# 601
Зависи. Има сега плотове, които се свързват безжично с аспиратора и сами се регулират спрямо силатахна готвене. Може така да изберете. Иначе като марки Фабер, Cata модел GS Dual щом искате по-тих, аз и на Eurolux евтините съм купувила и беше добре. Предложения Фалмек също, там има и доста скъпи.

# 602
  • Варна
В темата за аспираторите силно препоръчаха Елика. На мен ми звучеше като някаква измислена марка, но като се разрових май не е така.

# 603
А за мен аспираторът е най-простият фиксиран уред в кухнята, почти няма какво да му се развали и почти няма разлика в това как работи. Единствената важна разлика е шумът, но все едно тих аспиратор няма. От всичко това следва, че баш за това изобщо не е нужно да се търси най-скъпото, а само да се гледа дебит и след това децибели (но не на максималната степен).  Аз съм с аспиратор от Лекс Груп и осем години нямам оплаквания.

# 604
Добре е да се прочете темата са аспираторите/абсорбаторите.Важна е кубатура и тн.
Елика е реномирана марка .

Общи условия

Активация на акаунт