Catty, защо се ограничаваш само със Салекс? Там пдч-то е скъпо, погледни и в други фирми.
Или мебелистът те прати? Те така правят, пращат там, където взимат най-голяма отстъпка... но аз го излекувах моя мебелист от тия номера😂
Ами да, мебелистът ми май работи със Салекс, сегашният ми апартамент той ми го прави и от там избирахме плоскостите. А и четох назад в темите, че на Егер май са хубави. Кой друг магазин препоръчваш?
Трябва да избирам и мивки за баните, че утре трябва и ПВЦ плоскостите да видя и евентуално избера, че да ми направи мебелите и за баните.
Да питам и за термоплотовете, че хич не ги разбирам - може ли да се направи без лайсни? Питах го, той каза, да мога да ти напраавя, ама не ти препоръчвам, ще влезе вода. Имам голям проблем с тези лайсни, вкл. водобранни такива, а май няма да ми стигнат парите за технически камък.
- колкото повече ни улесняват техниката и разни дребни джаджи, толкова по-трудни стават за чистене, пък уж това би трябвало да е по-елементарно за постигане...