Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 65 342
  • 1 464
  •   2
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема!
Успех на всички деца в класирането!
И указанията на нашето РУО са да присъства детето при разглеждане на работите. Също е написано, е не могат да се заснемат и изнасят.
Аз днес или утре ще я разходя, от една страна да видя работите, я от друга страна тя да разгледа училището, че най-желаната паралелка е именно там.

# 16
  • София
Дано късмет е с нас при класирането!
Тук ще чета новости.

# 17
  • София
Ние нищо не редим. То има цяла седмица, а без желаните профили, моето изобщо не знае какво иска. Днес следобед предприемаме екскурзия : професионалните гимназиите около нас. Ще пообиколим, ще разгледаме. Като не иска езикова, поне по двора и сградата да се ориентира.

# 18
  • София
И аз скок тук.
Ще следя с интерес 😀
Гледахме си работата по БЕЛ щ.

4 т. -теза
32.5 - преразказ

Днес ми върви на глупави питания Blush. Искаха ли ви някакви документи - служебна бележка,  ученическа карта, акт за раждане... С наборката сме с различни фамилии, трябва ли да доказвам, че съм й майка Rolling Eyes.
Честно казано не ми се прави това упражнение с прегледа на работите, защото тя резултата си го сметна с разлика 1-1,5 т., а съм затрупана с работа да не казвам докъде и ще загубя сума часове. Но тя си държи...

# 19
И аз мерси за темата. Интересна седмица се очертава...

Ходихме с младежа до Джон Атанасов да видим МАТ. Има 52 т на 1 част (4 грешки) и 15.5 на втора (решил е наполовина вярно и трите задачи 😂😂😂). Много мила учителка. Сградата изглежда добре, имат външен асансьор и вътрешна платформа на стълбите за деца в инв.количка (имат поне едно такова дете, ако правилно разбрах).

Какви са шансовете за Джон Атанасов с бал по математика във вашия диапазон? Сега правим някакви намествания, но спрямо формулата 2х2, но за там май беше 3х мат +1 бел

# 20
И ние нищо не редим още. Моята си знае какво иска. Сега текат интервюта кои приятелки къде ще ходят. Изядоха се тонове сладолед и изобщо напрежението от 100 стана изведнъж нула

# 21
Днес ще ходим и ние да видим работите. Не можело без ученика, той пък мрънка...та ще го разкарвам и него заради моето любопитство. В жегата. Щото нали..сутрин не можело, сал в пека...чудничко. Красотно.

А защо в инфоприем нещо изчезнаха паралелките..помня че преди ги гледах там, сега ги няма?

# 22
  • ту тук, ту там
Няма да ходим да гледаме, макар че ми се искаше. Но не мога да помъкна и двете деца на 50 и кусур километра, при това с автобус. 🙄

Много нелепо решение работите да се гледат само в областния град. 😠

# 23
На мен ми е наръки, таман да разбутам рахата на лелите там JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 24
Пожелавам децата да попаднат на точното място, да намерят верни приятели, вдъхновяващи учители и подкрепа!
Останалото е без значение...
Ето за това е цялата борба! Дано девойката си нацели мястото, че цяла нощ не съм спала да я мисля.

Благодаря за темата! Flowers Rose
Нека я изпишем в добро настроение и споделяне на ценен опит!

# 25
Благодаря за темата!

Бъдещият осмокласник е окончателно ваканция и лежерно се срастна с компютъра. Утре, ако се събуди преди края на работния ден, ще ходим да погледнем работите. Чуденката е дали са го резнали заради грознописа, или е проспал още нещо елементарно Imp

Аз до последно бях спокойна, сега започна да ме тресе догодина как ще са нещата в новото училище. Май ще отворя да чета осмокласните теми, дано съфорумките само са се хвалили Cold Sweat Искам да се свършва цялата сага с класиране и записване и да не ми се налага да се сещам за училище до септември. Отгоре на всичко и за връчването на дипломите май планират някакво тържество, та ще се наложи да ходим.

# 26
  • Бургас

Честно казано не ми се прави това упражнение с прегледа на работите, защото тя резултата си го сметна с разлика 1-1,5 т., а съм затрупана с работа да не казвам докъде и ще загубя сума часове. Но тя си държи...

Ей така сме и ние.... за какво й е това упражнение и аз незнам, но голям тормоз ми налага! Заради едното й любопитство ще загубя половин работен ден!
Иначе едната си знае, какво иска.
Другата също беше наясно доскоро, но в училище са й пуснали и друга муха, и сега ще се чуди до последно!

Пожелавам децата да попаднат на точното място, да намерят верни приятели, вдъхновяващи учители и подкрепа!
Останалото е без значение...
Това е най- важното!!!

# 27
Благодаря за темата!

Бъдещият осмокласник е окончателно ваканция и лежерно се срастна с компютъра. Утре, ако се събуди преди края на работния ден, ще ходим да погледнем работите. Чуденката е дали са го резнали заради грознописа, или е проспал още нещо елементарно Imp

Аз до последно бях спокойна, сега започна да ме тресе догодина как ще са нещата в новото училище. Май ще отворя да чета осмокласните теми, дано съфорумките само са се хвалили Cold Sweat Искам да се свършва цялата сага с класиране и записване и да не ми се налага да се сещам за училище до септември. Отгоре на всичко и за връчването на дипломите май планират някакво тържество, та ще се наложи да ходим.
Тия все едно една майка ги е раждАла... Споменах само за карта за плуване и няма да ти казвам какви звуци издаде.. бизон наврян в ъгъла на кенефа в НГДЕК.. така прозвуча. Поне направи някакъв избор - местоположение, което малко ми сваля товара на кармата, която съм заложила към този момент Joy

# 28
И аз скок тук.
Ще следя с интерес 😀
Гледахме си работата по БЕЛ щ.

4 т. -теза
32.5 - преразказ

Днес ми върви на глупави питания Blush. Искаха ли ви някакви документи - служебна бележка,  ученическа карта, акт за раждане... С наборката сме с различни фамилии, трябва ли да доказвам, че съм й майка Rolling Eyes.
Слуежната бележка искат или нейна снимка.

# 29
Класната на дъщеря ми напоследък им пише само във Вайбър групата на класа.🙄 Сега им е писала кога ще им е тържеството по случай изпращането в училище, но не е ясно с родители ли ще е, без ли...🤔🤔

Общи условия

Активация на акаунт