Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 64 529
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 45
Аматьори.. аз получих съобщение в Школо за връчена домашна работа днес JoyJoyJoyJoyJoy
Кога ще свърши тази агония Joy

# 46
  • София
В школо са нанесени и нво-та. Може ли да се извади за тях статистика, както при другите оценки, не съм пробвала

# 47
  • ту тук, ту там
Заради вас отварям няколко пъти Школо днес. Нищо няма при нас, даже резултатите от НВО не са нанесени. 😅

# 48
Аматьори.. аз получих съобщение в Школо за връчена домашна работа днес JoyJoyJoyJoyJoy
Хаха, весело е при вас. Някой шегаджия явно

# 49
  • София
На нас ни върнаха вече медицинския картон с всички здравно-профилактични карти. Някой знае ли какъв е смисълът да се пазят последните при условие, че всяка година се издава нова? Не ми пречи, но се зачудих...

И да отклоня малко темата от резултати, класиране и пр. Моята ме побърква. Във всяка свободна минута, само да види, че посягам към чаша за кафе, буквално търчи, за да говорим едно и също до умопобъркване. Как дошъл краят (на сегашното училище), как не знаела какво да прави без хората до момента (тя не питае особено топли чувства към 80% от съучениците си), как животът е труден и сложен, и не го разбира (това момиче има далеч по-прагматична представа за света от мен при нормални условия). Та пак да питам - с какво запълвате времето на вашите?

# 50
  • варна
Записвам се да ви следя ,много сами интересни вашите разсъждения ,аз бъкел не разбирам от статистики

# 51
  • Стара Загора
Днес се почерпиха с класната, в четвъртък ще им дават дипломите и албумите.
Учебниците ги върнаха миналата сряда, талоните от профилактичните прегледи - също.
Абе остана едно класиране....ахах Ама най-тегавите дни...баткото, набора...все подаване на документи, класирания...дай боже записвания в желани университети/училища

# 52
Къде са тези резултати от НВО в Школо? Нищо не виждам аз..
Обаче и тук има шегаджии явно. Получих известия за 4 нови неизвинени отсъствия...от края на януари (отдавна са извинени)!🤣

# 53
Хаха, весело е при вас. Някой шегаджия явно
НГДЕК са най-големите шегаджии.. няма спор. Такъв майтап си направиха, че се чудя и аз как го причиних на децата. Но е факт. Няма как да прикача скрийншот Joy

# 54
Благодаря за новата тема!
Гледам статистиката и съм в депресия - напраО много зле е положението. Ще седнем към края на седмицата да си наместим паралелките.
Compass - много точно казано!!!

# 55
Здравейте. Аз тотално се обърках и задавам въпросите си тук. Предаварително благодаря за отговорите.

1. В НФСГ София паралелка “Икономика и мениджмънт” е във вариант с 4 първи езика. Ако изберем паралелка с Испански, то какъв втори ще изучава? И въобще ще изучава ли втори език?

2. В СГСАГ София паралелките са с изучаване на Английски /само Строителство и архитектура има и с Немски/, има ли опция за втори език или 5 г изучават само един?

# 56
При дъщеря ми по физкултура 5, без да я изпитва, а тя тренира отговорно бойни изкуства. Нямат тържество за изпращане, нищо. В събота ѝ беше изпитът за гимназия към МК, в която учи от 5ти клас. Няма и документи да взима, приета е, остава там. Доволна съм и от НВО, което към МК няма значение и беше ненужен стрес и ресурси. Попълних заявление днес и ваканцията стартира. Имам си гимназист изящник, каквото си искаше детето. Успех на всички деца, да ги приемат според желанията им и весело лято! ❤️

# 57
Днес се почерпиха с класната, в четвъртък ще им дават дипломите и албумите.
Учебниците ги върнаха миналата сряда, талоните от профилактичните прегледи - също.
Абе остана едно класиране....ахах Ама най-тегавите дни...баткото, набора...все подаване на документи, класирания...дай боже записвания в желани университети/училища
Остават пет класирания. Пожелавам ви да сте доволни още от първото и да се свършва тая драма.

# 58
  • София
Благодаря за новата тема 🙂

Нашите днес щели да се черпят сутринта в класната стая, нямам идея кой ще ходи, ние сме на море. Свидетелства след 7ми, кой когато иска да ходи, явно няма да има тържествена церемония...

# 59
Та пак да питам - с какво запълвате времето на вашите?

Седмокласникът чак сега установи, че в кварталът ни живеят още 3 деца от неговия клас (училището ни не е в квартала, в който живеем). Редува търкаляне по леглото с излизане навън да рита и да карат колелета. Трябваше да завършат явно, за да се намерят като компания.
Обаче шестокласничката ме разби - взела е една кука и прежда и се учи от клипчета как се плете. Досега оплете един доста сносен снежен човек и продължава с лента за глава. Каза да и купим люлеещ се стол и щяла да става баба.

Общи условия

Активация на акаунт