Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 73 154
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за новата тема! Успех на всички деца!
Може ли линк отново къде можем да проверим работата по БЕЛ?
"български език и литература – на 30.06.2025 г., на 01.07.2025 г. и на 02.07.2025 г. включително в ПГЕА, район „Овча купел“, бул. „Овча купел“ 1, от 08:30 ч. до 12:30 ч. и от 14:30 до 18:30 ч."

Линк: https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%bd% … bd%d0%b2%d0%be-6/
Благодаря!

# 61
  • В кошера...
Статистиката и аз боря. Струва ми се идентично с миналогодишната...говоря за Бургас.
Някой може ли да сподели наблюдения? Гледам нашите точки и
При Мат има със 100 по-малко ученици със същия брой точки от миналата година.
При БЕЛ има със 100 повече от миналата година.
Комбинираната статистика е идентична, т.е. да очаквам подобни минимални балове на 2024 ли?

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 16:20 от medunka

# 62
Днес ми върви на глупави питания Blush. Искаха ли ви някакви документи - служебна бележка,  ученическа карта, акт за раждане... С наборката сме с различни фамилии, трябва ли да доказвам, че съм й майка Rolling Eyes.
Честно казано не ми се прави това упражнение с прегледа на работите, защото тя резултата си го сметна с разлика 1-1,5 т., а съм затрупана с работа да не казвам докъде и ще загубя сума часове. Но тя си държи...
[/quote]

Служебната бележка и някакъв личен документ му искаха, и се записахме и двамата в една книга - две имена, час на влизане и излизане, подписи.

# 63
  • Стара Загора
Днес се почерпиха с класната, в четвъртък ще им дават дипломите и албумите.
Учебниците ги върнаха миналата сряда, талоните от профилактичните прегледи - също.
Абе остана едно класиране....ахах Ама най-тегавите дни...баткото, набора...все подаване на документи, класирания...дай боже записвания в желани университети/училища
Остават пет класирания. Пожелавам ви да сте доволни още от първото и да се свършва тая драма.
Много добре знам броя, остана едно класиране - остана една точка от списъка!

# 64
Моята се упражнява във фризьорски занаят върху себе си пред огледалото. Баба и и дала пари и си накупила разни фиксажи за коса и твори. Не знам какво ще срещна като се прибера. Приятелките избягаха по вили и морета и скучае като цяло.
Тя също от време на време изпада в разни състояния на безвремие и някаква декомпресия.

# 65
sunlight_eli, разсмя ме с твоята щерка...
В НФСГ и СГСАГ не съм гледала за втори езици, но предположих, че щом е професионално училище няма втори език. В НФСГ езикът се учи само разширено, има логика да няма втори език.
Синко е по улиците, шляе се с момчетии- тича, кара колело, рита...изобщо рай. Ей така и аз съм изкарвала ваканциите, радвам му се, че е навън и поне до някаква степен детството е в игри навън, свобода и безгрижие.

# 66
И аз мерси за темата. Интересна седмица се очертава...

Ходихме с младежа до Джон Атанасов да видим МАТ. Има 52 т на 1 част (4 грешки) и 15.5 на втора (решил е наполовина вярно и трите задачи 😂😂😂). Много мила учителка. Сградата изглежда добре, имат външен асансьор и вътрешна платформа на стълбите за деца в инв.количка (имат поне едно такова дете, ако правилно разбрах).

Какви са шансовете за Джон Атанасов с бал по математика във вашия диапазон? Сега правим някакви намествания, но спрямо формулата 2х2, но за там май беше 3х мат +1 бел

Няма шанс за там според мен, по мат му е сравнително нисък бала.

# 67
И аз мерси за темата. Интересна седмица се очертава...

Ходихме с младежа до Джон Атанасов да видим МАТ. Има 52 т на 1 част (4 грешки) и 15.5 на втора (решил е наполовина вярно и трите задачи 😂😂😂). Много мила учителка. Сградата изглежда добре, имат външен асансьор и вътрешна платформа на стълбите за деца в инв.количка (имат поне едно такова дете, ако правилно разбрах).

Какви са шансовете за Джон Атанасов с бал по математика във вашия диапазон? Сега правим някакви намествания, но спрямо формулата 2х2, но за там май беше 3х мат +1 бел
Сметнете бала и вижте миналогодишния, ако е около него - има шанс. ДА ползва мат и физика от дипломата, мисля и утроява мат от НВО.

# 68
  • Пловдив
Втори език се учи навсякъде, а двете цитирани по-горе гимназии би трябвало да са публикували учебните си планове в сайтовете си

# 69
  • София
Здравейте. Аз тотално се обърках и задавам въпросите си тук. Предаварително благодаря за отговорите.

1. В НФСГ София паралелка “Икономика и мениджмънт” е във вариант с 4 първи езика. Ако изберем паралелка с Испански, то какъв втори ще изучава? И въобще ще изучава ли втори език?

2. В СГСАГ София паралелките са с изучаване на Английски /само Строителство и архитектура има и с Немски/, има ли опция за втори език или 5 г изучават само един?
Във всички гимназии се изучава 2ри чужд език от 9 до 12 клас, независимо дали първият е интензивно, разширено или нито интенз., нито разширено изучаван. Училищата са длъжни да имат на сайтовете си качени учебни планове - там се виждат предметите по години. Ако нямат, можете да им пишете мейл.
TheFuture, беше питала в края на миналата тема дали могат да се видят работите от проверка на способностите по ИИ. Да, обикновено в училището, където се е явило детето. Обадете се да питате за дни и часове. Нямат навика май да ги обявяват на сайтовете си. А са на разположение в първите дни след излизане на резултатите. После ги архивират някъде и е трудно/невъзможно.

# 70
Без детето дали може, че младежа не иска да се разкарва повече?!
Има указания на РУО Варна - трябва с детето! Изрично е написано!

В сайта на РУО София пише с / без детето - но като се замисля, че имам около час в едната посока до училището, и рЕзко ми слада желанието да бия 2 часа път за 10-15 мин разглеждане...

# 71
  • Бургас
Къде са тези резултати от НВО в Школо? Нищо не виждам аз..
Скрит текст:

# 72
selleste, нямам такова меню аз (през телефона гледам).
Оценките от свидетелствата за основно кога ще се заредят горе-долу?

# 73
И да отклоня малко темата от резултати, класиране и пр. Моята ме побърква. Във всяка свободна минута, само да види, че посягам към чаша за кафе, буквално търчи, за да говорим едно и също до умопобъркване. Как дошъл краят (на сегашното училище), как не знаела какво да прави без хората до момента (тя не питае особено топли чувства към 80% от съучениците си), как животът е труден и сложен, и не го разбира (това момиче има далеч по-прагматична представа за света от мен при нормални условия). Та пак да питам - с какво запълвате времето на вашите?
Това някаква криза на пубертета ли е?! Ама пък е наясно със живота, ако ме питаш...
Моя грам не говори за училище, занимава си се сам - чете, рисува, слуша музика / сторител, гледа по някой филм, дразнят се със сестра си, играе на игри, като му дойде музата - идва и започва да разправя какво е чел / гледал.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 16:49 от Vili Dim.

# 74
  • София
Записвам се и аз в новата тема.
Освен НГДЕК за което чакаме резултатие от изпита по история , набелязахме и план Б.
За сега с превес 32 и 18 то училище на първите места , но ще редим още Simple Smile ( ако се стигне до там и не е приет в нгдек)
Ситскайте палци за висок резултат на историята !

Общи условия

Активация на акаунт