Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 64 532
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема! Успех на всички деца!
Може ли линк отново къде можем да проверим работата по БЕЛ?

# 31
  • Стара Загора
Да прелетя и аз и да благодаря за новата тема.
Снощи си дойде от лагер с господина по английски език и още нищо не сме редили. Мисля тази вечер да видя нагласите му Simple Smile)))
РУО Стара Загора и то спи...спи ама зимен сън спи.

# 32
  • София
Благодаря за темата. И моят син ще ходи да си види работите, най-вече от интерес към училището. Нещо като отворени врати. 🙂

# 33

Тия все едно една майка ги е раждАла... Споменах само за карта за плуване и няма да ти казвам какви звуци издаде.. бизон наврян в ъгъла на кенефа в НГДЕК.. така прозвуча. Поне направи някакъв избор - местоположение, което малко ми сваля товара на кармата, която съм заложила към този момент Joy
Моят само ме изгледа странно и ме попита за какво му е да ходи на плуване, като може да плува Rolling Eyes Оставям го тази седмица да почива, другата няма да му се размине.

# 34
Благодаря за новата тема! Успех на всички деца!
Може ли линк отново къде можем да проверим работата по БЕЛ?
"български език и литература – на 30.06.2025 г., на 01.07.2025 г. и на 02.07.2025 г. включително в ПГЕА, район „Овча купел“, бул. „Овча купел“ 1, от 08:30 ч. до 12:30 ч. и от 14:30 до 18:30 ч."

Линк: https://ruo-sofia-grad.com/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%bd% … bd%d0%b2%d0%be-6/

# 35
Благодаря за темата!

Санака как изчисляваш баловете със статистиката? Преди 2 години ги бях смятала за една приятелка на голямата ми дъщеря, но не мога да се сетя точно как беше. Ако някой друг знае също да казва…

# 36
Класната на дъщеря ми напоследък им пише само във Вайбър групата на класа.🙄 Сега им е писала кога ще им е тържеството по случай изпращането в училище, но не е ясно с родители ли ще е, без ли...🤔🤔
На дъщеря ми е в момента в ресторант.
Сутринта са им давали някакви грамоти и албумите, после са отишли на заведение.
ММ каза, че много малко родители са присъствали на тържеството.

# 37

Тия все едно една майка ги е раждАла... Споменах само за карта за плуване и няма да ти казвам какви звуци издаде.. бизон наврян в ъгъла на кенефа в НГДЕК.. така прозвуча. Поне направи някакъв избор - местоположение, което малко ми сваля товара на кармата, която съм заложила към този момент Joy
Моят само ме изгледа странно и ме попита за какво му е да ходи на плуване, като може да плува Rolling Eyes Оставям го тази седмица да почива, другата няма да му се размине.
Ох, моята като се научи да плува беше първи клас на морето и само се разправяхме да не влиза навътре. Съвсем сериозно ми обясняваше, че не вижда от какво се притеснявам, нали може да плува? Този диалог го водихме с различни децибели около няколкостотин пъти. И сега се замислям, че не е само пубертета виновен

# 38
  • Бургас
Нашето тържество, ако изобщо днешното се брои за такова, си беше само за децата в училище. Раздали са им албумите, хапнали са торта, поръчана от класната, и час по-късно вече бяха по улиците. Още ги мери, тъкмо ѝ звъннах да се прибира, за да редим желания, "ама то сега ли трябвало, време имало, точно днес ли било нужно...".

Директорката ми беше казала преди време, че на раздаването на свидетелствата ще може и родителите да присъстват. Доста вода изтече оттогава, та не се знае последно какво ще е.

# 39
Нашите свидетелства ще ги раздават в петък. Днес не разбрах дали са били на ресторант, ама то и децата са били около 6 по информация на дъщеря ми...😂 Някое от децата обаче нещо щяло да репетира днес във връзка със завършването, та си мислех, че ще има официална част и за родителите в петък...Би ми било странно да няма (дори и съвсем скромна и кратка).🤔

# 40
Хим не ми е странно ако няма на мен ...даже по-добре да няма...

Моят каза че им върнали някакви документи ли, досиета ли--акт за раждане спомена...не го разбрах съвсем, довечера ще видя за какво става дума.

# 41
  • Бургас
Нашите бяха заплашени с отсъствия, ако не присъстват днес Joy Отделно и математичката ги е набрала заради лошите резултати, а на деца с 6 за годината, но 4 на матурата направо е казала, че ще пуска докладна за корекция на оценката. Имам още едно дете в същото училище и сериозно ще си помисля дали да остане там след 4-ти клас.

Тета, вероятно са му върнали медицинския картон и талони 5 и 6 за ваксини/ръст/тегло.

# 42
  • Куциндрел
Моето петък и днес не беше на училище, в петък написах бележка, а за днес както искат така да му пишат или не неизвинените. В Школо пише, че е завършва. Единствено чакам дипломите, за които писаха или на 4ти, или на 7ми преди обяд. Онче-бонче.

# 43
Нашият акт за раждане си е вкъщи.🙂 А медицински картон не знам да е имала в училище (освен ако там не са си попълвали нещо).
Дъщеря ми в петък беше да връща учебниците. Били три деца, цял ден ги оставили на компютрите да играят Роблокс.😆

# 44
  • Пловдив
Върнали са талоните за профилактични прегледи най-вероятно и копие на акта за раждане

Общи условия

Активация на акаунт