Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 72 511
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 945
Априлски душ, взе ми думите от клавиатурата, точно щях да напиша, че ФЕГ е най-добре за тях според мен. Разбира се, те трябва да си решат, а не да се водят от мнения на непознати във форума...
Вие, както виждам, май клоните към НЕГ, а?!
Ако имаше още една седмица за мислене, не знам какво щеше да реши управителният съвет от приятелки. Решили сме на 8 вечерта да обсъдим.

Ние имахме ден за размисъл, в който нищо не се коментираше Blush

# 946
Не си спомням да са ни го връщали. Ама може и да съм забравила

# 947
  • София
И двете са за едно и също нещо!
Завършен 7 клас!
В тази синя подвързия дават дипломите за завършено средно образование, имам си такава вкъщи. Ако са ви дали в такава свидетелството за основно образование, е някаква самосиндикална инициатива на училището.

# 948
И двете са за едно и също нещо!
Завършен 7 клас!
Някой се е престарал тогава със свидетелство за основно образование в корица на диплома.
Свидетелствата и за първи гимназиален етап са в джобче.

# 949
Значи.... изпилихте ми мозъка с тия подвързии! Joy
Десет минути се чудя дипломата ми за средно ли е с подвързия или свидетелството за основно, което породи у мен допълнително недоумението дъщеря ми сега основно образование ли придоби или средно? Stuck Out Tongue Winking Eye Изтрещех аз, пък друго не знам.

# 950
Аз пък реших, че всички вече с една подвързия ги правят. Ние още не сме си взели нашата

# 951
Почна ежегодният купон с пияниците, наркоманите, чалгарите, пушачите, вандалите...Simple SmileНе вярвайте, дами, на подобни градски легенди. Децата никъде не са до едно света вода ненапита, все пак през пубертет минават. Но и тези изсилвания са толкова далече от истината...
За Първа езикова във Варна тази легенда е още от мое време...
Аз си го обяснявам с киселото грозде.

# 952
Днес ги раздаваха в нашето училище - без джобче и без подвързия Simple Smile аз я прибрах на младежа, преди да отидат да се черпят, че рискувах да се прибере без нея. Smiley

# 953
Ние нито джоб, нито подвързия имаше нашата диплома..
Добре, че аз й дадох една папка за всеки случай.
За сравнение на малките за 4 клас бяха ламинирани.

# 954
Министерството пести от подвързии, за да има за нормални такси за държавна поръчка, висше образование. JoyJoyJoy

# 955
  • Берлин
Изборът е направен, благодаря на всички за размислите по моя казус. Диплома-взета, остава да подадем за 1во класиране, зяписване и това е.

# 956
  • In the jungle out there..
Тотално ви изтървах тези дни!
Много ми е натоварено сезона и трудно се вписвам в сезона!

Та!
Днес са им раздали свидетелствата!
Ами в потрес съм!
В един прозрачен джоб!
Няма кожена подвързия, нищо....
При вас как е???
Може да сте го коментирали, но ми е невъзможно да прегледам многото страници!
На баткото е с подвързията, на малкия е с джобчето, от днес!?

Утре ще попитам класната, защо така!
Моите винаги са били с подвързия!

Grin

# 957
  • София
Тази година забравихте гейовете да наместите в някое училище. Ако са се изместили от 18-то, ша ва замолъ да ме уведомите, че за там ми стига бал, ама се колебаем!

Днес и младежа си получи дипломата. Получи я без джобче, но пък получи и джобче без диплома, за да си го прибере там.

Сега сме подредили желанията и чакаме да отворят системата, за да ги подредим и там. Честно, хора, добре че за последен път минавам през този ад!

# 958
Сега сме подредили желанията и чакаме да отворят системата, за да ги подредим и там. Честно, хора, добре че за последен път минавам през този ад!
Макак ад, бреее.... Това си е каляване на нервите за след това. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 959
Който не се е пропил досега (края на 7 клас), няма да го бъде занапред като потребител на производството на алкохолната индустрия... Grin

Общи условия

Активация на акаунт