Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 72 482
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте.
В страшна дилема сме и разговори с хубавеца у нас.
Той е твърдо решен че първите желания ще са му хуманитарни паралелки , като за предпочитане е хуманитарната в 32 СУ с история и английски и руски.
Моля за мнения ако някои има пресни от тази паралелка Simple Smile
Ще пише и обществени науки двете паралелки в 22, както и в 18то японските и т.н.
Заяви че не желае да учи само езици и да е езикова паралелка , за математически и природни науки не иска и да чуе Simple Smile
Бала ще му стигне за всички паралелки в 32. 18 то , 22 и вероятно и 9ФЕГ , която също е в желанията.
Изключително трудно е обаче да ги наредим по ред..незная изобщо кое да пиша първо и вървя по пътя на логиката и баловете.
Помощщщщ
Ма вие сериозно ли? Първо пишете ФЕГ, останалите както решите

# 931
Априлски душ, взе ми думите от клавиатурата, точно щях да напиша, че ФЕГ е най-добре за тях според мен. Разбира се, те трябва да си решат, а не да се водят от мнения на непознати във форума...
Вие, както виждам, май клоните към НЕГ, а?!

# 932
  • Бургас
Тотално ви изтървах тези дни!
Много ми е натоварено сезона и трудно се вписвам в сезона!

Та!
Днес са им раздали свидетелствата!
Ами в потрес съм!
В един прозрачен джоб!
Няма кожена подвързия, нищо....
При вас как е???
Може да сте го коментирали, но ми е невъзможно да прегледам многото страници!
На баткото е с подвързията, на малкия е с джобчето, от днес!?

Утре ще попитам класната, защо така!
Моите винаги са били с подвързия!

# 933
По същия начин е. Върви с грамота за отличие /над 5,50/ и подарък корейски сглобяем кораб Simple Smile

# 934
И в нашето училище ги раздаваха в джобове...Тази подвързия може ли да се купи в книжарница?🤔

# 935
При дъщеря ми и джоб намаше. 🤣
А като се прибрах и заварих, че го е плеснала на пейката в коридора,  а върху него имаше оставена раница. Толкова за труда по основното образование. 😁

# 936
  • София
За мен АЕ като втори в 91НЕГ е един огромен плюс. Неслучайно и паралелката с АЕ в 73-то е  най-високобаловата. Първо НЕ е достатъчно труден и в съчетание с ФЕ, поне единия ще се изучава компромисно. И друго -  не се заблуждавайте, че детето ви ще научи втори език на прилично ниво в езикова гимназия, ако не го подплатите с школи или частни уроци. Руският в нашето семейство е зачеркнат като вариант, при все че мъжът ми е учил в “истинско” руско училище в чужбина. (Май точно тогава се отвратил завинаги, когато в края на уч. година са съобщили на родителите му, че българчетата нямат право да завършват с по-висока оценка по руски език от русначетата от посолството и са му понижили успеха). 
За 1АЕГ отдавна не бях чувала подобни щуротии. Чудех се дали изобщо да коментирам, защото ми заприлича на безвкусна шега. Как според вас випуск от 189 деца става 4-ти по успех на ДЗИ?
Изумена съм колко българи умират да вярват на конспирации и митове и легенди и същевременно да си затварят очите пред фактите.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 19:31 от Skiorche

# 937
  • София
Почна ежегодният купон с пияниците, наркоманите, чалгарите, пушачите, вандалите...Simple SmileНе вярвайте, дами, на подобни градски легенди. Децата никъде не са до едно света вода ненапита, все пак през пубертет минават. Но и тези изсилвания са толкова далече от истината...

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 21:44 от Просто русалка

# 938
И в нашето училище ги раздаваха в джобове...Тази подвързия може ли да се купи в книжарница?🤔

Други години са ги давали от министерството, мисля. Тази година няма. Едва ли могат да се купят отнякъде.

За средното едно време ни ги дадоха в подвързия от картон.

# 939
И около мен се носят подобни спекулации. Явно си е традиция Simple Smile Не отдавам значение при избора и реденето на желания.

# 940
Априлски душ, взе ми думите от клавиатурата, точно щях да напиша, че ФЕГ е най-добре за тях според мен. Разбира се, те трябва да си решат, а не да се водят от мнения на непознати във форума...
Вие, както виждам, май клоните към НЕГ, а?!
Ако имаше още една седмица за мислене, не знам какво щеше да реши управителният съвет от приятелки. Решили сме на 8 вечерта да обсъдим.

# 941
  • София
Тотално ви изтървах тези дни!
Много ми е натоварено сезона и трудно се вписвам в сезона!

Та!
Днес са им раздали свидетелствата!
Ами в потрес съм!
В един прозрачен джоб!
Няма кожена подвързия, нищо....
При вас как е???
Може да сте го коментирали, но ми е невъзможно да прегледам многото страници!
На баткото е с подвързията, на малкия е с джобчето, от днес!?
На баткото е диплома, а на седмокласникът е свидетелство. Само дипломите имат подвързия.

# 942
Всъщност ще оставяме оригинала в училище, нали? После го връщат по някое време...?

# 943
  • Бургас
И двете са за едно и също нещо!
Завършен 7 клас!

# 944
Всъщност ще оставяме оригинала в училище, нали? После го връщат по някое време...?
Да

Общи условия

Активация на акаунт