Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 72 520
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Аз търсех преподавател, а не школа. Моята приятелка ми препоръча така една от учителките по БЕЛ в Междучасие и момичетата ходеха при нея. По МАТ не съм ги записвала никъде, класната им още от 6-ти клас я усетих колко добре ги подготвя,а в 7-ми непрекъснато тестове. Каквото не са разбирали съм показала и аз. Ходеха само на пробни изпити по МАТ в Междучасие и в Ния.
Тази година, за сестра им по същата схема. Записах я по БЕЛ, а математика от училище и аз.
Само да кажа,медицински извадих на децата, без тях даже, педиатърката никакви пари не ми искаше, каза че не всичко е пари, но и оставих. Тя си ги знае от бебета, родени са на нейната дата. Беше изненадана,че ще се разделят, но това е,желанията им са различни.

# 916
Моля ви, стига с тази Йонова, дъвкана е милион пъти!

# 917
  • София
Някой пита за христоматия за 8 клас, а пък аз да попитам друго. Тъй като детето сега завърши 6ти клас, доста добре  се справя по БЕЛ, но не чете произведенията, а само изучаваните откъси, мислите ли, че за 7ми клас ще трябва да прочете някое от произведенията изцяло?  Просто не са му интересни преподаваните български произведения и не го карам.
То не, че е много ясно какво ще бъде НВО догодина, но все пак?

# 918
Хич не е дъвкана. От 11 години съм потребител на форума и сега за пръв път чета нещо. Разбира се, би могло да е обсъждана в други теми, но в темите за образованието, които следя от 11 години, и в наборните, които следя от 2 години, думичка не съм прочел за нея. Това ми е първият път

# 919
  • София
Има и много деца, постигнали върхови резултати с Литера
Моят син е от тях. Въпреки перфектната подготовка в училище, Йонова помогна много с мотивация и дисциплина. Догодина в 12 клас пак при нея иска да се записва.

# 920
  • София
Хич не е дъвкана. От 11 години съм потребител на форума и сега за пръв път чета нещо. Разбира се, би могло да е обсъждана в други теми, но в темите за образованието, които следя от 11 години, и в наборните, които следя от 2 години, думичка не съм прочел за нея. Това ми е първият път
Kоментирани са , Мецане, и Йонова, и други учители по БЕЛ/МАТ, но не в седмокласните теми, а в тези за школи/учители за подготовка за НВО.

# 921
Коментар за 91.НЕГ и 73.СУ?

# 922
Коментар за 91.НЕГ и 73.СУ?
Искате да ви кажем кое е по добро или?
В 73 то има разнообразие от втори езици. В НЕГ само английски като втори. В 73 то има паралелка с математика още от осми клас, в НЕГ няма, но пък  паралелката е с натрапен задължителен втори руски.
Но пък в НЕГ има немски отдел, лайстунг, което го няма в 73 то. Но пък лайстунгът е с профили химия и биология, доколкото помня, че отдавна беше,  и моята голямата влезе и като разбра, че ще държи емнайсет абитура, се отказа. Повече немци има в НЕГ. Не знам в 73 то имат ли немци изобщо.
В НЕГ, както казваше моята, всички кръчми са наблизо, а в 73 то дъвчат пет години триъгълни сандвичи от капанчетата в квартала.
Не съм ги сравнявала по бал, в НЕГ май е по-висок
Избирайте

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 21:03 от Априлски душ

# 923
Благодаря, балът е по-висок, да. Дали се учат предмети на немски, как е подготовката по БЕЛ? В 73-то преди 6 години беше много добре, средата беше позитивна. Малко предмети обаче се учеха на немски. Трябва да направим избор...

# 924
Здравейте, при нас бала е между Първа английска гимназия и 35-то. Основно питането ми е за Първа английска - верни ли са слуховете, че има много наркомани и деца с хранителни разстройства? Това за нас е основното, по което ще решим кое желание да запишем първо. Благодаря на всеки, който се включи.

# 925
  • София
Това сериозен въпрос ли е? От възрастен? Миналата година наркоманите бяха във ФЕГ, сега се оказаха в 1АЕГ. Joy Така е, по този признак ги подбират. Че и с хранителни разстройства.

# 926
НЕГ са на първо място на ДЗИ бел тази година. Нямат слаб учител по бел. Нямат слаб учител и по математика. Не помня колко бяха предметите, няколко със сигурност,биология, география, химия,  със сигурност, може и повече да са били. Имаха учебници и на български и на немски. Средата също добра, позитивна, без напрежение.
По наше време наркоманите се бяха преместили в испанската. Тази година не знам къде ще са
В НЕГ пушат, да знаете. И от десети клас почват и да пият. Но умерено

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 21:14 от Априлски душ

# 927
Вие сериозно ли? В първа АГ наркоман до наркомана
....... как ви ги раждат мозъците...баси, без извинение, нямам думи.

# 928
  • София
Здравейте.
В страшна дилема сме и разговори с хубавеца у нас.
Той е твърдо решен че първите желания ще са му хуманитарни паралелки , като за предпочитане е хуманитарната в 32 СУ с история и английски и руски.
Моля за мнения ако някои има пресни от тази паралелка Simple Smile
Ще пише и обществени науки двете паралелки в 22, както и в 18то японските и т.н.
Заяви че не желае да учи само езици и да е езикова паралелка , за математически и природни науки не иска и да чуе Simple Smile
Бала ще му стигне за всички паралелки в 32. 18 то , 22 и вероятно и 9ФЕГ , която също е в желанията.
Изключително трудно е обаче да ги наредим по ред..незная изобщо кое да пиша първо и вървя по пътя на логиката и баловете.
Помощщщщ

# 929
  • София
Хуманитарната паралелка в 32-ро е нова. Досега беше с профил "чужди езици".  Пътят на логиката не е непременно пътят на баловете. Редете според желанията на детето.

Общи условия

Активация на акаунт