Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 72 479
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 960
Добре, че колежката ми по стая е минала два пъти през играта, та жената ми влиза в положение съвсем солидарно Grin  Вероятно съм трудно поносима напоследък.
И ние тук подредихме някакви нещица, но нещо много  вредно ми се мерна някакво частно... И май, трябва да си се върна към таблиците с класациите от предходните години, и да спра интернета до второ нареждане, а именно отварянето на системата.

# 961
  • Sofia
Хвърлям напоследък и аз по някой поглед в тази тема, имайки наличен седмокласник. Големи страсти се разразяват тук, хехе.

Здравейте! По темата за школите. Има ли причина да не се обсъжда Образователни технологии или просто тук няма хора, които имат опит с тях?

Аз съм много доволна от г-жа Катя Добрева по БЕЛ, изключително отдаден учител и с много добро отношение към децата.

Ариана, не, не са се изместили, отделно и на Приложното му се носело такава слава. Нещо като отделна цедка се явява този имидж, от което съм доста доволна.

# 962
Който не се е пропил досега (края на 7 клас), няма да го бъде занапред като потребител на производството на алкохолната индустрия... Grin
Ей ма на... пия, ама кола и айрянче основно, не ми понася нещо алкохола - 20 гр Бейлис и ми става весело. Smiley

# 963
Два джина по-късно темите са си все същите, без насока за христоматия 🙃

# 964
  • София
Тази година има ли допълнителна дата за НВО?

# 965
.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 13:54 от Татко Мецан

# 966
  • София
Извън моите разбирания е децата да се явяват на приемен изпит за школа.
Във Веди се явяват на изпит за определяна на входното ниво, след това ги разпределят по групи. Не сме избирали преподаватели - нито преди 2 години, нито сега.  Едни и същи учители в училище,  една и съща школа,  но  децата са различни - при нас номер две хитрува и  винаги се намираше кой да му адвокатства,  когато не си е написал/дописал домашното .  В резултат - прощавай първо и единствено желание. За френската или първа английска /а може би и втора/  е възможно да се мисли, ако не скочи с много балът, но не ще и да чуе.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 03:51 от xxxxxx

# 967
  • Sofia
Здравейте, при нас бала е между Първа английска гимназия и 35-то. Основно питането ми е за Първа английска - верни ли са слуховете, че има много наркомани и деца с хранителни разстройства? Това за нас е основното, по което ще решим кое желание да запишем първо. Благодаря на всеки, който се включи.
Дъщеря ми завърши тази година Първа английска и за мое щастие не беше наркоманка. Там са с квота и са 1/2 наркомани и 1/2  с хранително разстройство.
Майтапя се, споко, децата там са нормални, както в повечето училища.

# 968
А тези от вас с по-големи деца, дали могат да препоръчат добра христоматия за произведенията в 8.клас. Усещам, че за първи път няма да ги чете целите. Вчера си взе Илиада от библиотеката - измърмори света, как това няма да го чете 🙄

Има. Оранжева ХРИСТОМАТИЯ. Сега погледнах да видя издателство… В десният ъгъл долу пише “БГ УЧЕБНИК”… Но не знам дали е добра. Дъщеря ми си я е купила.

# 969
Извинявайте, че нахлувам така в темата, но така или иначе обсъждате школи и учители. Може ли някой да сподели впечатления за Лого 3 и Милениум? В чуденка сме на кое от двете места да заложим за подготовката за НВО и по математика и по БЕЛ. Милениум ни е по-удобно чисто логистично, но в Лого 3 може да комбинираме с курсовете за АК.
Ако става дума за Милениум в Лозенец - синът ми ходеше там на Български. Постигна много добър резултат и смятам, че голяма заслуга за това има учителката там - Нелида Перянова. Беше го страх от нея и имаше доста натиск да подобри почерка си и въобще цялостното отношение към ученето по предмета. Смятам че за него беше полезно, макар и с доста стрес. Не съм убеден, че в неговия случай благ учител щеше да е по-успешен.
Аз като родител съм доволен, той също е доволен от себе си сега и най-вече че свърши Simple Smile

# 970
И аз ще взема христоматия.  Едва ли има значение коя точно, просто събраните текстове са това.

# 971
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз ще взема христоматия, но се съмнявам да има желание да чете нещо от задължителната литература през ваканцията. В момента кара едно "синьо лято" на морето, не мога да й видя очите да я питам избра ли си училище. Ако още малко се помотае, аз 3 пъти ще си сменя мнението 😁. Поне да избере пръв чужд език, оттам е лесно.

# 972
В момента кара едно "синьо лято" на морето.....

Какво по-хубаво от това?
След тази учебна година, заслужават почивка на макс!

# 973
  • Отвъд алеята зад шкафа
Така е, месеци мечтаеше за този момент,  а на мен ми е странно, че няма нищо за правене, а аз да питам "написа ли това, написа ли онова?"

# 974
  • Куциндрел
Аз попитах учителката на детето по БЕЛ за Христоматията, тя каза, че няма значение на кое издателство е. Обчае чакам да минат класирнията.

Общи условия

Активация на акаунт