Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 72 841
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Бургас
IMV, това виждам в момента в infopriem

# 1 021
selleste, благодаря! Сега ще вляза. Мислех, че тая екзотика да разгледаме системата преди да я отворят е невъзможна.

# 1 022
Не знам да има тенденции на ниво училище. Но накрая всички балове приключват в Мегами. Joy

Какво е Мегами?
Като станат децата 12-ти клас, ще разберете. Joy Чалга дискотека в хотел Маринела. Всички резервират там за бала, защото там "става купонът", независимо дали иначе слушат чалга или не.

Ако е само за бала ще го преживея, но ходене по чалготеките с балончета, хапченца и тем подобни, показност, телефони и дрехи за хиляди, екстеншъни и джуки ми идва трърде много. Беше замряла по едно време, а сега имам чувството, че пак е супер модерна. Много е жалко при толкова хубава музика на този свят.

# 1 023
Чалгата никога не е замирала, за съжаление.
Но всеки е свободен да си подбере средата и да прецени с кого и къде да излиза.

# 1 024
IMV, това виждам в момента в infopriem

Явно тече "наливане" на информация в момента, защото за Пловдив все още няма данни.

# 1 025
  • София
Желанията ние вече ги подредихме. Продължавам с интерес да Ви чета за ЕГ и езиците, защото малката пък много и вървят и догодина ще падне едно редене.
Тя до 4-ти клас учеше в училище английски. Класният и ръководител ни беше попитал имаме ли нещо против в часа на класния освен това,с което се занимават да им преподава и руски език. Нямахме против и на нея също и хареса. След 4-ти клас не е изявили желание да продължи с руски, някакви бегли познания са и останали. Но има афинитет към езиците,за разлика от каките си и няма да я спирам, какъвто език иска да си учи.
Освен езика като я питам каква иска да стане...и като чух инфлуенсърка се опулих и си глътка езика

# 1 026
  • Sofia
Да ви попитам нещо ПО ТЕМАТА на темата Simple Smile (btw тук защо няма модератор да замита мнения, които нямат нищо общо?)

Ако искам детето да се класира в желаната паралелка на ВТОРО класиране, като мястото му в нея се пази след първото, трябва да пиша на първо място някаква невъзможна и нежелана паралелка, примерно СМГ с най-висок бал, нали? И на второ място да пиша желаната паралелка, към която се стремим и балът му стига?
Искам да изчакам класиране в друго училище извън системата, затова. Дано някой разбра какво искам да кажа Simple Smile

# 1 027
Бе аз те разбрах хахах, аз в момента го въртя същото Simple Smile

# 1 028
Да ви попитам нещо ПО ТЕМАТА на темата Simple Smile (btw тук защо няма модератор да замита мнения, които нямат нищо общо?)

Ако искам детето да се класира в желаната паралелка на ВТОРО класиране, като мястото му в нея се пази след първото, трябва да пиша на първо място някаква невъзможна и нежелана паралелка, примерно СМГ с най-висок бал, нали? И на второ място да пиша желаната паралелка, към която се стремим и балът му стига?
Искам да изчакам класиране в друго училище извън системата, затова. Дано някой разбра какво искам да кажа Simple Smile

А защо ви е тази паралелка в СМГ не става ясно?
Пишете си вашите паралелки по реда на вашите желания и това е. Класирането става по бал.

Извинявам се, не бях прочела за класирането в другото училище.
Значи май този план е добър.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 12:58 от rose_tattoo

# 1 029

Подреди си ги според желанията. Ако е речено да бъде в другата система, отиваш теглиш документите, казваш "Довиждане! Беше ми много приятно!", записваш детето в другото и освобождаваш място за следващ герой към МОН-ската Simple Smile

# 1 030

А защо ви е тази паралелка в СМГ не става ясно?
Пишете си вашите паралелки по реда на вашите желания и това е. Класирането става по бал.
Защото паралелно иска да изчака класиране в друга област, а не да бъде прието веднага на първо класиране.

# 1 031
  • Sofia
Чела съм го това с изтегляне на документите, но не бях сигурна, че наистина може Simple Smile Благодаря!

# 1 032
Чела съм го това с изтегляне на документите, но не бях сигурна, че наистина може Simple Smile Благодаря!
,
Някъде тук в тази или другата тема една мама беше споделила, че точно за два часа си е свършила работата. Отива изтегля, приключва. Според мен нещата ще се случат успоредно, така че дори да бъде прието към МОН или другата, ще може да се реагира преди да се подадат документите. И така би трябвало да бъде.

# 1 033
Можете да изтеглите документите от училището, където е прието детето, дори и след като вече сте го записали, както и по всяко друго време впоследствие. Идеята е, ако сте намерили място в друго училище, никой не може да задължи детето да учи в настоящото. Това може да се случва и през учебните години.

# 1 034
И аз разбрах. Класирането извън системата заключва ли се ако детето вече е записано на първо класиране в системата? Не са ли абсолютно независими едно от друго? Ако са независими- винаги можете да си изтеглите документите от първото училище - като се прави за трето, четвърто и т.н класирания

Общи условия

Активация на акаунт