Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 73 898
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Аз не знам някъде по света да има такова класиране, обаче си го визуализирах и... егати ужаса! Значи, пускаш заявление, виждаш се класиран в най-желаната паралелка и три деня трепериш денонощно дали няма да изпаднеш от нея всеки миг. Scream
Скрит текст:
Всъщност има, но  не е инфарктно, понеже е  в обратна посока и най-вече класирането е в даден срок, не в определен ден само.. Става дума за прием медицина/стоматология/фармация  в Германия. Получаваш оферта за  МФ  Х, но ти не искаш там и следиш в реално време колко хора са пред теб за по-желаните опции У и Z. Няма как да  те  измести някой от мястото ти с офертата, понеже придвижването напред става, когато някой приеме дадена  оферта. Тогава  другите изпратени му се освобождават за следващи кандидати..А ти през цялото време имаш поглед колко хора са пред теб за исканите  от теб места. Някой път движението е бързо и цифрите рязко намаляват, друг  път се позадържат, понеже хората изчакват, но просто в реално време (даже нощем)  имаш инфо докъде си го докарал. Разбира се, това е напълно НЕПРИЛОЖИМО за прием в средни училища, просто споделих за протокола , че все пак съществува такава система реално и е доста информативна.
Съвсем сте се бъгнали, дами Simple Smile И да има агф  с оценки, а не съм чувала да има,  той поне  ще е поправим (дори и да повлича след себе си поредица от неверни класирания)

# 1 426
А случвало ли се е на някой да му нанесат грешни оценки от дипломата в системата? И ако теоретично се случи на някой Марко Тотев, кой е отговорният, на когото трябва да му се извие врата, избодат очите, отсече главата и да се побие на кол публично пред МОН?

Първо на министъра, после и на останалите  от екипа му ... HugJoyStuck Out Tongue Winking Eye

Аз мисля, че кметът е виновен! Smile

Кво пиете бе хора?! Що за тревоги ви обвзеха?!

Не е кметът и основателни са тревогите - никога не знаеш какво ще направят руските хакери и Путин. Не, не, всъщност англичаните, дето купиха Школо и сега може да разклатят националната сигурност Simple Smile
Споко, хора, всичко ще е ОК.

# 1 427
  • София
Е, не е като никога да не са допускали грешки в системата. Joy

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 19:48 от sanaka

# 1 428
Пише че РУО проследявал процеса на качване на оценките..каквото и да значи това....тази проверка.

# 1 429
  • София
Е, не е като никога да не са допускали гешки в системата. Joy
Ти пък сега, що ги стряскаш... Хем е небивала жега, хем някои и не пият, та са сигурно на макс обезводнени... Само  стрес им трябва в добавка, та все ще ни извинят за някоя бяла лъжа-успокоение, изречена  с добро намерение Simple Smile

# 1 430
Пише че РУО проследявал процеса на качване на оценките..каквото и да значи това....тази проверка.
Класният ни напомня от време на време, че като се запишат децата иска обратна връзка, защото от РУО му искали информацията. И си викам аз що за тъпотия... Всичко налично е при тях.
Дете А Б В, е било в училище X  и се записва в училище Y.

# 1 431
Немигащото око на РУО. Успокоих се, няма как да стане грешка.

# 1 432
  • София
Особено ако е на синеоката дама...Wink

# 1 433
Е, не е като никога да не са допускали гешки в системата. Joy
Ти пък сега, що ги стряскаш... Хем е небивала жега, хем някои и не пият, та са сигурно на макс обезводнени...

Аз съм на климатик. Но като ходихме в РУО да видим работите -климатиците бяха НЕвключени.
Та да..права си...обезводнени са там. Има риск да объркат раЛтите...мисля аз.

# 1 434
Особено ако е на синеоката дама...Wink
Те нейните са стъклени....

# 1 435
Относно ученето в професионална или профил от гледна точка на университет в чужбина и реализацията на децата в бъдеще. Едно проучване (в момента не мога да го цитирам) показва, че се очаква поколението зет и алфа не само да работят гъвкаво (от вкъщи-планина,море), но и понеже са любопитни и пътуващи хора, вероятно ще сменят и професията си около 3-4 пъти в живота си спрямо това, което ги вълнува в момента.
Например аз до 37 работех едно и след това смених друго като за улегнали хора с деца. За целта както вече си работех, записах да уча допълнително "вишо" 1г, което междувременно ми се видя не точно каквото трябва и веднага изкарах 1г още едно Simple Smile което започнах да работя също докато учех. Доста майки сменят професията след майчинството и в момента, така че напълно си представям децата да си сменят професиите повече от нас сега. С две думи тепърва ще има да учат допълнително спрямо ситуацията. Нищо не е завинаги. Работя с млади хора и гимназисти и моите лични наблюдения са също, че повчето са гъвкави, активни и не биха се ангажирали цял живот в една професия. При тях всичко е бързо, на настроения, изживява се и се минава към следващото преживяване.
Записвайте си спокойно професионални паралелки, пък децата ще се справят след това спрямо ситуацията. Така си мисля.

# 1 436
  • София
Аз не знам някъде по света да има такова класиране, обаче си го визуализирах и... егати ужаса! Значи, пускаш заявление, виждаш се класиран в най-желаната паралелка и три деня трепериш денонощно дали няма да изпаднеш от нея всеки миг. Scream
Скрит текст:
Всъщност има, но  не е инфарктно, понеже е  в обратна посока и най-вече класирането е в даден срок, не в определен ден само.. Става дума за прием медицина/стоматология/фармация  в Германия. Получаваш оферта за  МФ  Х, но ти не искаш там и следиш в реално време колко хора са пред теб за по-желаните опции У и Z. Няма как да  те  измести някой от мястото ти с офертата, понеже придвижването напред става, когато някой приеме дадена  оферта. Тогава  другите изпратени му се освобождават за следващи кандидати..А ти през цялото време имаш поглед колко хора са пред теб за исканите  от теб места. Някой път движението е бързо и цифрите рязко намаляват, друг  път се позадържат, понеже хората изчакват, но просто в реално време (даже нощем)  имаш инфо докъде си го докарал. Разбира се, това е напълно НЕПРИЛОЖИМО за прием в средни училища, просто споделих за протокола , че все пак съществува такава система реално и е доста информативна.
Ама това е друго, Русалка. Там излиза първоначалното класиране и после следиш дали ще се предвижиш напред. Тук предложението беше да се следи информацията в процеса на подаване на заявленията - т.е. всяко следващо заявление може да те измести надолу.

# 1 437
Тук предложения нямаше.🙂

# 1 438
  • София
Добре, идеята, въпросът, както и да го наречем.

# 1 439
  • Куциндрел
А случвало ли се е на някой да му нанесат грешни оценки от дипломата в системата? И ако теоретично се случи на някой Марко Тотев, кой е отговорният, на когото трябва да му се извие врата, избодат очите, отсече главата и да се побие на кол публично пред МОН?

Първо на министъра, после и на останалите  от екипа му ... HugJoyStuck Out Tongue Winking Eye

Аз мисля, че кметът е виновен! Smile

Кво пиете бе хора?! Що за тревоги ви обвзеха?!

По-скоро не пият.
Аз съм си пуснала Иво Димчев и чакам да ми донесат швепс.

Общи условия

Активация на акаунт