Отговори
# 255
Привет и от нас  Hug,

Нана, съжалявам за това, което се е случило и че не мога да помогна! Мис74, то наистина уплахата май е повече за майката. А гърне поне купихте ли?

bouquet за всички с поводи за празник!

И на нас днес не ни е ден. Първо Ирмето провали сутрешното буги-буги /не знам кой пръв го нарече така, ама много ми хареса/, защото реши, че за 20 мин. се е наспала, а опитите ми да я убедя в противното изглежда й се сториха много забавни  ooooh! После я оставихме при нашите, за да отидем на кино. Дзверих се аз още вкъщи на кой филм да отидем - да няма драми, страдания и брутално насилие, щото аз такива неща не изтрайвам...Уж харесах един екшън, ама като почнаха да се колят, голяма гадост. Тръгнахме си по средата.  Е, накрая заседнахме в една кръчмица на бира с картофки, та малко си оправихме настроението...

Добре дошли на завърналите се!  bouquet

# 256
  • София
nana77, мила, дано бързо се оправите!  Praynig И май по-добре да е шарка наистина!

# 257
  • София
Не е шарка момичета... Sad Благодаря ви за милите думи.  Hug
Сега се връщаме от Пирогов. Алергия си е и то доста тежко изразена. Утре сме на алерголог

# 258
  • София
Не е шарка момичета... Sad Благодаря ви за милите думи.  Hug
Сега се връщаме от Пирогов. Алергия си е и то доста тежко изразена. Утре сме на алерголог
Много неприятно Sad А от какво? То сега може ли да се разбере от какво е, като е активна? За моя нос казаха, че трябва да ми правят тест когато не е активна Rolling Eyes, но аз все забравям да ходя като съм ОК и така до следващата зима. Стискам ви палци!  Praynig Peace Дали е от козметиката?  newsm78

# 259
  • София
Elwing сега не може да се разбере. Трябва да се излекува обривът, за да се тестува. И аз вече си мисля какво ли не - козметика, храна, дрехи. Не знам мила, но е много тежко...Ръчичките и крачетата са му подути и червени, цялото му тяло и главичката са на петна....Ох, изревах си очите Cry Cry Cry

# 260
Нана, стискаме палци утре да си по-спокойна след прегледа.ДАно да не е  нещо сериозно PraynigЗа съжаление мал4овците ни са много 4увствителни към вси4ко на тази ранна възраст. Rolling Eyes
А при кой алерголог ще ходите?

# 261
# 262
  • София
velmar - при доктор Ангелова. Кабинетът й е на ул. "Георги Измирлиев" в ж.к Гоце Делчев.

# 263
velmar - при доктор Ангелова. Кабинетът й е на ул. "Георги Измирлиев" в ж.к Гоце Делчев.
Чувала съм за нея и то все добри неща.Това е в 29-а поликлиника до нас.Хайде- ще стискам палци Peace.ПО кое време ще ходите?(ако искаш ми се обади навръщане ако имате време и настроение за  мини-среща).Ще стискам палци Peace

# 264
  • у дома
Христос Воскресе!  easter
и ние стъпихме на Софийска земя най-сетне
  Laughing
Честити имени дни и рождени дни на всички!   bouquet ЧъРъДъ и на punita   bouquet  Hug разписвай се по-често  Hug
изкарахме си страхотно,Ния кара кола (детска), язди Барки, бра маргаритки,  сбори дядо си с яйце, въобще пълна програма (ще показваме снимки)  Mr. Green само дето не се наспахме, но това са подробности  Mr. Green

ето малко от козуначените ми творния ЦЪК-ни  Mr. Green с вашите яя, направо ме смаяхте  Blush

nana77, съжалявам за случилото се, дано не е нищо сериозно!  Praynig  Hug отивай при Мустаков, страшно добър алерголог е  Peace само да ти кажа, че Мустаков баща (Богдан) е починал, клиниката я води единия от синовете му Тихомир!  Peace

лека нощ, ще пиша утре повече  Hug

# 265
Здравейте Party
   Честито на празнуващите рожденици и именици(малко със закъснение) Simple Smile

nana77стискам палци всичко да се оправи и да не е нищо сериозно Praynig Настръхвам като чета за такива неприятности с дечицата Sad
 Ох,и паданията са много неприятни Tired
 Аз не мога да се включвам често,защото зверчето само като ме види на компа и ревва Cry Играят си с баща си и аз решавам да почета кокво сте писали и само докато седна поглежда ме и надува гайдата #Crazy сега заспа,че успях да се разпиша,ама и колко работа още ме чака ooooh! не ми се мисли,а и ми се спи smile3507
                       Лека вечер и дано няма повече лоши новини Hug

# 266
Ох успях да стигна само до 4 страничка на темичката, но утре ще дочитам като се прибера от лекции. Надявам се тогава да намеря време да кача снимчици от гостуването ни.
Прекарахме много приятно с Тони. И въпреки многото баби,дядовци и лели той търсеше основно мен, но все пак имах помощ и разнообразие.Видяхме се и с една приятелка която роди 10-тина дни след мен и се разхождахме основно с нея,че ни съвпадаха режимите. Нейната мома много напориста, за разлика от моя сладур,който го раздава малко срамежливо. Събрахме ги един ден у тях за да може нашия татко да ни види по skypa ,но като ревнаха по едно време двамата стана голям купон. Mr. Green Най-трудно ми беше че бяхме без таткото. За това като дойде за Великден му се радвах толкова много. Blush
Отивам в банята и да си лягаме.
Лека вечер на всички! Hug

nana77 надявам се бързо да се изчисти обрива и да нямаш такива притеснения.

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 22:44 от Kaili

# 267
Здравейте момичета, да не ни забравихте???

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Нека има вяра, мир и любов в сърцата ни!

Ние с Маги сме в Хасково все още, но в неделя вече се прибираме. Не успявам да ви прочета от ходене. Но сега ми се е паднало и се възползвам. Моята сладуранка е здрава, усмихната и весела. Станала е доста интересна, забелязвам го защото сам я оставила почти изцяло на нашите. Като ме види и наддава едни весели крясъци. Само чака някой да и се усмихне и веднага започва да се хили и тя.

На всички изпращам много целувки и усмивки от нас! До скоро!

# 268
  • гр.София
Нана сигурно ти е късно.cvetyabбеше ходила при Мустаков и е дала координати http://www.mustakov.com/bg/main.php?p=6  Кръвният тест е 98лв.

# 269
Добро утрооо мами!!!
nana77 много съжалявам за това което ви се случва, чакаме те после с добри новини!!!
Elwinq благодарско за поздрава!!!!
Kornche и Punita честит ви рожден ден с малко закъснение - да сте живи и здрави!!!
Ember честито ви зъбче на вас Simple Smile, а на ronkis да им е честито третото...ние сме с 2..и май скоро няма да имаме 3-то Simple Smile
velmar
Цитат
та остава време и сили да се увацим с татито
    Mr. Green Mr. Green Mr. Green
хареса ми "увацим" Simple Smile)))))))) мисля и аз довечера да уваця тате Simple Smile)))))))))) ....ама той дали мисли така ще видим  Sick
Обърквация и ние сме така с яйцата....има...ама не се ядат много.
А на всичко отгоре като давах преди жълтък на детето му се появиха обривчета...
незнам случайно ли беше или не....ама ме е страх та и на Жорко не давам...замествам го с елдата,
а правлино ли е, не е ли...незнам.
Иначе за празника - разказвайте мами, и снимки качвайте за да могат такива като нас,
които никъде не ходиха и си бяха сами..да се порадват на празничката атмосфера малко.
Чао..отивам да гладя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт