Отговори
# 285
Nana77,  съчувствам ти и се моля бързо,бързо Калоян да се оправи, за да сте и Вие спокойни!

Днес ходихме на консултация- 9.200 / 74см.  Консултирах се с педито да давам по-питателна храна за вечеря, че се буди  от 5-6, сега в 3-4 за ядене. До сега след баня съм давала само 200 гр. АМ, каза,че не го засища и след 4 часа пак огладнявал.  Ще давам половината останала от обед супа+ кисело мляко на Здравец или Пършевица 2% (неразредено) с бисквитки. Без Данон, аз рядко, но само от това му бях давала.

Немоъ са упрая с качването на снимки тук и т'ва е!

# 286
Нана, браво, че сте попаднали на свестен лекар! Радвам се, че те е успокоила поне малко! Ще мине и тоя зор, стискам палци бързо да стане!    bouquet

# 287
Здравейте мамчета !!!
Нана много се радвам за вас. По принцип като ми кажат доктор и имам едно на ум - в повечето случай са ме докарвали до бесове с тяхното отношение /по скоро пренебрежение/  и много се радвам че има такива изключения като тази лекарка. Винаги съм се питала те не осъзнават ли че другите не са учили като тях за лекари и нямат представа какво е положение и как се лекува, а се изсмиват на страховете ни /които никога не са малко де/, но какво да се прави ...... Стискам палци да се оправите по-скоро  Heart Eyes
Празниците ги изкарахме на колела. Ходихме на гости в Ямбол, Сливен и Поморие, а дундулина нали е наше дете /по ходенето се познава/ никак не възрази и беше много доволна.
Ние утре сме на консултация и ще видим дали сме наддали поне малко.

# 288
Здравейте! И ние вече сме си тук.
Нана, дано бързо да отмине всичко.
Сега ще поизлезем още малко,а довечера ще се включим пак.

# 289
  • София
Нана, бързо да се оправите! Praynig Peace Добре е, че не е от храна все пак. А Панадол нали и друг път си давала? newsm78 Или не си?

# 290
cveta80,   EmbarassedJoy Joy Joy

nana77, дано бързичко се оправи бебчо и да открият точния причинител за алергията! Peace

Pepper, специално за теб - четвъртък в парка "Св. Троица" - к'во ще ка'еш? Mr. Green

# 291
Здравейте, момичета! Цяла ве4ер се каня да седна и да драсна два реда и 4ак сега  намирам време. ДАри не иска днес въобще да спи ooooh!( као не броя 2 пъти по 20 мин Crazy).Току що я сложих да спи .Днес бяхме на консултация.Ве4е е 9200 / 69 Grinning. Правиха ни проба манту,и Дари ..умря от смях Shocked.ДОкторката я поздрави с Браво и тя веднага по4на да пляска ooooh!, накрая й помаха за 4ао, та в общи линии си показахме номерата Laughing.Ще продължаваме с ХА АМ.Каза да пробвам оба4е да й предложа малко сиренце( може и в попара).Аз днес й взех кус-кус и мисля утре да я пробвам с тази по-ралзи4на за нея закуска( ако успея да се събудя де Embarassed).Ина4е сме добре- от 12 до 18,30 скитосвахме по улиците.Купих едни много сладки обув4ици на ДАри- да си ти4а в проходилката, и тя много им се радва цяла ве4ер( за малко да ги изяде).
Ох- исках да пиша много неща, но  хи4 не мога да си събера акъпа-Май се уморих от днесшния ден Tired и ще ходя да отморя на дивана.Утре ще се вклю4а по-адекватно Peace
Жалдя ви лека и спокойна нощ HugДО писане

# 292
Здравейте мамчета!

Днес сутринта бях на лекции,а следобед на разходка с Тони. Сега съм доста уморена и смятам да си легна по навреме.
Ние си прекарахме много добре на гости при бабите,като изключим че татито ми липсваше много. Добре че си гушках Тони вечер за да не ми е толкова гадно. Първата седмица дъжда ни затвори вътре,но след това не пропускахме разходки. Направих му много снимки и ще кача в албумчето. Тони си хапва с удоволствие всичко, само ме гледа какво ям аз и чака да му подам и на него. Давам му трохички хляб и ако яденето е подхощо и от него. Смятам да започваме скоро с кухня, ако има къде да го запиша.
Мислих си да пиша още нещо,но забравих какво. newsm78
Лека вечер на всички! Hug

# 293
  • гр.Добрич
Христос Возкресе   и от нас.

Обикалянето по баби е направо кошмарно задължение - яйца, козунаци и агнешко. Вече ми се по-ща.

Velmar покажи ако можеш обукчиците. Пробвах различни на Ивчо, о нищо не му пасва. Аз дори търся нещо по-скоро декоративно за в количката.

Nana77 радвам се, че поне има някакъв резултат. Дано по-бързо се оправи детето. Hug

Малкия снощи уж легна за малко към 22.30ч. и ние го чакахме да се събуди до 01ч., защото в 23.30 трябваше да яде и накрая се отказахме. Баща му легна при него, а аз се изнесох в другата стая и детето въобще не се будило до сутринта в 09ч. Ако знаех щях веднага да си легна.
Хайде лека нощ на всички.

# 294
  • у дома
новата ни темичка, топла, топла Mr. Green

като обновят snimka.bg снимките ще се появят (после ще ги преместя на друго място, за да няма този проблем)
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт