Отговори
# 60
Привет!
Току що се върнахме от много хубава разходка с blueeye,pouh,rosetoboseto,Aila ,marulka_s и още една мама която не разбрах как се казва  Embarassed
Беше много приятно ! Hug
Блу направи снимки и сигурно ще ги качи по късно .Ходихме до Патиланци,до м-н Бамби ,разходихме се,не мина без детски рев тук там ,но имаше и много усмивки и песни от страна на Стефанчето ,която беше с много гъзарска кърпа ,а Ния си имаше страхотна розова шапка каскет!Миташки е толкова сладък с тази руса буйна коса,а Вики беше много модерен и явно ще става голям мъж,расте човека не си поплюва,може и затова да е надничал във фурната  Mr. GreenНики така и не показа трите зъбчета  Sad, но пък Ваня раздаваше усмивки и за двете!Какво да ви разправям сладури са всички!А Еличка заспа по едно време и дори и общата снимка не можа да я разбуди,но поне се наспа,сега естествено е в стихията си,пълзи ,ходи и пипа навсякъде. #Crazy
Аз също трябва да купя предпазители ,че лудницата е пълна  newsm78 Ще свиркам като намеря.
 Надявам се и срещата в Борисовата да е так хубава и усмихната като тази!
А за крем съм се спряла и аз на Vichi имат много хубав детски крем с фактор 60  Peace
Честито на всики месечинковци днес,растете живи и здравички !

# 61
Привет и от нас.........най-накрая да мога да седна да пиша.........
Ние направихме наистина голяяяяяяяяямо чистене...ей сега приключих с довършителните работи........
Исках да питам за бебчетата,които се изправят в легълцата си ,които са с решетки............Не им ли пропадат крачетата между решетките и как решавате това??Марти се опитва от няколко дни да се изправи,ама крачетата и минават между решетките и ме е страх да не ги изкълчи..........
И ние още нямаме слънцезащитен крем............Ще черпя идеи от вас  Wink
По-късно ще пусна снимки на прословутата баня......... Laughing

# 62
И ние се прибрахме от много готина среща с blanc, Elwing, Ralka Balka, dani777k, AndyB и баткото на София, на когото Токи много се радва. Дъжда не успя да ни изплаши. Laughing Аз не мога да описвам като MamaMargo и затова ще спра дотук.  Laughing

# 63
  • София
Мацки,я кажете,някой купи ли вече от тези за шкафовете и за контактите -"запушвачи" и "залоствачи"  Laughing и от къде?Много бързо трябва да реша "проблема",защото положението е  #Crazy и само се дера-"НЕ ТАМ".....

Аз купих на reer ето такива, 10 броя за 8 лв. и съм много доволна. Не знам другите как са, но тези се монтират с винтчето и дупките са по- надолу, когато искаш да си включиш нещо, просто приплъзваш нагоре и готово! Купих ги от Como, там има и всякакви други неща за защита.

Лека вечер на всички  Hug

mmilena, пропадаха му крачетата, но той се научи самичък, че трябва да стъпи по- назад и сега е ОК. Изчакай и ще се научи и Марти  Peace

# 64
  • София
Velmar Аз купих на дейвид обувки за прохождане на К&К-от тези стандартните с който прохождат повечето.Бели са на цвят и ги взех за 13лв. от Люлин(има един склад където ги продават).Ако става въпрос за същите-егати цените #Crazy
А иначе Дейвид от както се е родил е с Bubchen козметика та може да му взема пак на същата козметика слънцезащитен крем.Много съм доволна.Пробвахте ли новата козметика на ХИП? Много  е добра.Една приятелка ми даде мостра нма олиото им и е страхотно.
Karim ти пък от къде ги намери за 9лв. бе жена  Simple Smile?
Кажи ми за Бертонито кой модел е,защото аз много ги гледах ама тези лятните модели за 75-80лв. нямат пълно легнало положение?
А за Люлин-ската среща:изобщо не съм разбрала.Щях да дойдаааа! Sad Леле-3 часа нямах нет.Чак сега успях да пусна написаното.

# 65
  • гр.София
Е,аз да не повтарям Дриймс,която изчерпателно Simple Smile описа срещата ни ( Като сводка от статистически институт)!
Ronkis, нямаше люлинска среща. Има планове за скорошна такава,при хубаво време, с пришълци от други квартали.
Къде е този склад за обувки, ако е общодостъпен,разбира се?Иначе,в Силвър център има магазин на К и К.
mmilena,сложила съм малки възглавнички и плюшени играчки в " подножието" на решетката,които не пречат на гледката,но й пазят краката. Лошо,обаче,че си дрънка главата в решетките.

# 66
Здравейте  и от мен, пу, пу на 4-та страница Joy никога неуспявам да съм в първа!

Spinki, Pansoral е на билкова осново, аптекарката много го прехваи и го взех най-вече, че може да се маже неограничен брой пъти.  Аз съм по-доволна от Calgel- пробвах, малко ми изтръпват венците!

Dani777k, взех обезопасители за контакти от един   ел. щанд на Philips от пазара, 8 или 10бр. за 1.30лв. Залепват се с двпйно залепващо, и за на подобен пронцип като на elen@, само 4е не плъзгаш щепсала надолу( или нагоре), а се завърта по посока на часовника.

Velmar, Пресиан е с буйки на К&К, с цип и връзки. Взех ги от магазина им на "Витоша"37, или 36. Цената им е 24лв.

Скоро се сдобихме и със слънцезащитен крем, спрях се на Mustela 50+ фактор
зимния ни беше от същата марка и съм доволна. Иначе при намазване стои като бял филм,  но Преси има нужда- по-тъмничък е Simple Smile  И след 5мин. попива. 28лв.

Хайде лека и спокойна нощ от нас!

# 67
  • гр.Добрич
Цял ден цирика това дете. Не е било така досега.  И сополките му като водопад.#Crazy
Вече купихме Пенсорала и довечера ще го пробваме.

# 68

mmilena, пропадаха му крачетата, но той се научи самичък, че трябва да стъпи по- назад и сега е ОК. Изчакай и ще се научи и Марти  Peace

и при нас беше така,поизчакай малко  Laughing
Иначе и ние днес сме се разчистили пролетно...и нета се скапа та затова не писах.А сега отново много ми се спи.Лека нощ!!!

# 69
  • у дома
опааа ето ме и мен, най-сетне  Hug

прибрахме се отдавна, отдавна от срещичката в Младост  Hug мисля, че скоро пак ще повторим  Laughing само да добавя, Ния днес беше малко кисела, а и готината шапка с козирка стоеше в чантата  Mr. Green ама и другите мами сте си спретнали страхотна срещичка, сигурно защото ние казахме, че няма да успеем да се появим и бързо, бързо сте се събрали  Joy  Mr. Green искаме снимкииии  Hug
а сега се чудим с Ния кой да е следващия домакин, дали Люлин, дали Св.Троица...  newsm78  Mr. Green

ето мъничко снимки, скоро и ще ги надпиша Wink засега само се чудете кой кой е  Joy ааа има и снимки с мами, но докато не получа разрешение не показвам  Joy

отивам да хапна малко баничка "Охлювче" по рецепта на L е о, която направих, стана страхотна и много вкусна   Party лека нощ   bouquet

# 70
Много благодаря за отговорите за решетките на леглото и изправянето......... Hug Ще сложа нещо ,като одеалце на първо време и ще изчакам бебка героично да се изправи и да се научи да слага крачетата по-назад  Wink
Ето и банята.......в доста суров вид,но поне плочките са налепени,но не  и фугирани........ Crazy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120601

# 71
Здравейте и от нас! Блу мерси за новата ни снимчица!  bouquet Честито и на всички месечинковци днес! Мале какви са тези цени в София Shocked тук на К&К буйките с по меката подметка са около 9лв а тези с по твърдата за прохождане ги взех за 14лв като аз взех летния вариант с дупчици отгоре много съм доволна Peace Милена аз бях сложила обиколника сгънат на две в основата на решетките,но вече не ни трябва т.к той се изправя навсякъде без проблем и се придвижва като се придържа. Нашия обрив е почти изчезнал Party и не се появява нов като не съм го мазала с нищо освен нормалната му козметика за омазняване на кожата на А-дерма. Слънцезащитен крем не съм купила още но мисля тия дни да взема пак на А-дерма.Ох не мога нещо да си харесам лятна количка все нещо не ми харесваили няма легнало положение или коша отдолу е много малък,а аз искам голям кош че все нещо пазарувам. Момичета намерих една темичка в клюкарника на която искренно се посмях просто не е за испускане: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=177260.0 ама да предупредя не е за моралистки Naughty Хайде лека и спокойна нощ!

# 72
  • у дома
пак аз, че забравих  ooooh!

spinki, повечето мами пишат на лични и пращат снимки, дори и да пишат рядко в темичката  Peace а пък има и стари снимки взети от албумчетата ни, но мамите скоро не са слагали нови и няма как да се сменят  Mr. Green аз понякога по собствено усмотрение сменям с риск да ме линчувате после  Mr. Green
за предпазителите и ние сме взели от някаква железария - нашите се залепват за контактите, за да се пъхне щепсела трябва да се завърти капачето  Peace
mmilena аз нищо не съм й слагала, но пък тя по рядко се изправя в леглото, защото там е предимно нощно време и обикновено спи  Mr. Green
за слънце-защитните кремове - мисля да купя на Бюбхен или Виши  Peace

отивам да спя   Hug

# 73
  • София
mmilena, банята е супер  Peace, а тавана как мислите да го правите?

# 74
  • Бургас
Здравейте и от нас.
Честито на месечинковците  bouquet да са ви живи и здрави.
Моята кокошчица няма намерение да спи,а на мен ми е толкова зле.От няколко дни съм настинала,само да не и го предам и на нея.
Целувки на всички мами и бебчовци.

Общи условия

Активация на акаунт