Отговори
# 45
  • у дома
Привет и от нас  Hug

ходихме да ми вземат кръв и сега Ния заспа, а аз ще поизчистя вкъщи и ще се приготвям за голяма разходка с Миташки и .... няма да казвам къде ще ходим  Mr. Green

пфу, само дето ме е яд, че ще изпуснем Токи и Гого на едно място, ама какво да се прави   ooooh! Димана може да бъде щастлива  Mr. Green  Hug  Heart Eyes

тези дни ще пиша повече  Laughing сменила съм доста снимчици от първа страница и за пореден пък казвам КОЙТО ИСКА НОВА СНИМКА НА БЕБЧЕТО МУ НА ПЪРВА СТРАНИЧКА ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНИ  Mr. Green
приятни разходки на всички  Party
упс, забравих - в МОЛ-а на Стамболийски едните буйки за прохождане на К&К са 15 и нещо лв, а тези с връзките 25 лв  Peace

# 46
  • варненка от София
Хайде на новата тема ,топла, парииии  Laughing

Голямо писане паднало пак, та някак не върви да кажа, пу първа, пу втора и т.н., та за това, пу съм записана Mr. Green

Ха сега привет от софийска почва, днес се надявам на едни хубавки, веселки разходки  smile3508

Иначе по темата с кремовете, ние сме взели на Мустела, просто защото това е нашата козметика, още не съм мазала, но ще споделя впечатления днес след разходката. От зимния им крем бях много доволна, та предполагам, че и сега няма да ме разочароват.

Снимки от сватбата ще пусна по-късно, че фотото остана в татито, а там са снемките.
Хайде до после  Hug

# 47
  • софия
Здравейте и от нас  Hug!
Дриймсче,и аз ще взема да се дотътря с Найа,само да не се п....бе времето  Thinking нещо...

# 48
  • гр.Добрич
Ехо има ли някой.

Така ми се спи, снощи беше много гадно - през час се събужда и реве, а като го вземем и се хили. Какво беше това? И отгоре на всичко имаме мого сополи. Ка съм го скопосала това дете вчера - беше много жега, но не съм го събличала навън. Дали не е от зъбите?
За зъбките ми казаха някакво маило Пасторан или нещо подобно на билкова основа - някой чувал ли е за него?

Блу много благодаря за снимчицата   bouquet, аз докато се наканя да си избера......
Много мами не пишат тук, а имат снимки на бебчовците как става тоя номер, в смисъл откъде ги изнамирате? newsm78

# 49
Здравейте и от нас  Hug!
Дриймсче,и аз ще взема да се дотътря с Найа,само да не се п....бе времето  Thinking нещо...

Супер!  Hug Домъкни и вчерашната компания!  Laughing

# 50
  • гр.София
Ако не се осъществи люлинската ни среща, ще "хвърля" баткото в "Арена" да гледа един филм и ще дойда да ви видя.Остава и да ви намеря сред множеството от колички в парка.

# 51
Здравейте и от нас!
Днес моето мишленце става на 8 месеца!  baloni
За съжаление не знам как да сложа от тези хубави снимчици с които черпите вие и се надявам че ще ме извините за скромната почерпка  newsm38 Wine Glass, но пък е от сърце!:hearts05:
А за слънцезащитните кремчета аз се бях ориентирала към Чико, тъй като съм много доволна от зимното му кремче, но педито и кожната лекарка ми препоръчаха горещо vichi така че сигурно ще се спрем на него - ще пиша отзиви тези дни за него.
Сега ще се приготвяме за разходка - много съжалявам, че няма да можем да се разходим с вас - а така ми се искаше- ама какво да се прави, пак ще се разхождаме двечките Sad.
Желая ви хубав и много слънчев ден! Hug

# 52
blueeye®, огромно БЛАГОДАРЯ за снимката!  Hug Не бях забелязала, че си я сменила Grinning

# 53
  • софия
Мацки,я кажете,някой купи ли вече от тези за шкафовете и за контактите  -"запушвачи" и "залоствачи"  Laughing и от къде?Много бързо трябва да реша "проблема",защото положението е  #Crazy и само се дера-"НЕ ТАМ".....

# 54
НАШЕТО МИШЛЕ ВЕЧЕ Е НА 8 МЕСЕЦААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!
Почерка от нас   party023   Wine Glass costumed034 Tada Tada Tada Tada

# 55
Дани, и ние се нуждаем от тях спешно, че нашия бандит само контактите са му в главата. Даже успя вече и на фурната да се прещипе, как я отворя това дете незнам. Той рева 2 минути, аз 3 часа ужас толкова ми беше виновно, че съм се разсеяла. Добре, че нищо му нямаше   ooooh! Praynig   Embarassed
Гледахме, че в Комо (Младост 4 ) има разни неща за обезопасяване. Предполагам, че и из Практикер и Бриколаж ще им
Целувки на всички

# 56
  • София
Аз още не съм купила слънцезащитно кремче и ще чакам вашите мнения

Blanc не знаех, че има планувана срещичка за днес, съжалявам. Преди мъничко се прибрахме от разходка и сега включих комп, че

сутринта имах доста работа

# 57
  • Sofia
Блу, много мерси за снимката!! Hug
А за тези предпазители и аз ще търся, така че се включвам в издирването им.
А как ме е яд, че изпускам такива хубави срещи, ама какво да се прави.

# 58
Здравейте  Hug,

То при мен няма, няма работа и изведнъж - вземи тва дърво и направи свирка, ама да е готова завчера  CrazyПосле интернета се скапа и сега си чета кротко какво сте писали и после ще се включа по-обстойно....  bouquet за празнуващите!

# 59
Блу, много ти благодаря за снимката  bouquet Hug Hug

Честито на месечинковците днес!!!

И аз скоро ще му търся да взема слънцезащитен крем, че разходките ще стават все по-дълги, а и слънцето ще е по-силно.
Лека вечер и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт