Отговори
# 30
РАзписвам се и отивам да си лягам.....Умирам за сън Tired.ДАри ве4е се приспа, та- мисля да я последвам и поне малко сън да наваксам.Елвинг, 4естит Рожден на милото ти май4е  bouquet.Желая й да е много здрава и все така всеотдайна майка и баба Hug
Тази ве4ер селд като изкъпахме ДАри отново забелязах от онези  обриви Sad.ПИсна ми ве4е #Cussing out.Тъкмо си мислех 4е вси4ко е фалшива тревога и се е разминало... Rolling Eyes.Утре мисля да се обадя на педито и да я заведа да ги види , а след това и на алерголог Crossing Arms.Не съм я мазала с нищо, за да имам какво да показвам утре. Хайде- спирам .Желая ви лека и спокойна нощ.ДО утре

# 31
  • София
Kaili чудех се аз къде се изгуби  Hug

Elwing честито на твоята мила майка  bouquet

Blanc  Heart Eyes

Ние сме добре, от няколко дни Яна започна да бърбори и е много миличка, първо каза "ба-ба", а сега вече ползва доста комбинации...

Каза и "ба-ба Я-га" Laughing

Блу хиляди благодарности за новата тема, мноого е празнична и за новата ни снимчица на първа сраничка Heart Eyes

# 32
  • гр.Добрич
Здравейте. Днес беше много хубаво временцето, но ту слънце, ту вятър. Тази вечер забелязах, че лицето му много се зачерви, явно днес се е опекъл. Вие с какъв крем мажете личицата навън?

Лек нощ, че нашите в скоро време са мале мила.

# 33
Хелоу, момичета! Не съм писала отдавна, защото бяхме болни и преживяхме доста тревоги с малкия. Общо взето съмнения за астма, атопичен дерматит и разни други страхотии, но вече сме добре. Влязох само да кажа, че сме живи. Тези дни ще се опитам да попрочета какво се случва с вас и пак ще пиша. Целувки  Heart Eyes.

# 34
Привет и от мен! Аз пак съм откачила - не мога да  заспя и това си е, просто незнам вече какво ми става идва ми да се  #2gunfire. Малката ми  мишка и татко миш спинкат така сладко в другата стая, а аз тук се  smile3556 самотно пред компютъра.
Ох, много болести, много нещо. Дано всички сладки бебоци се оправят бързо newsm17.
Е, аз всъщност нямам много за казване, извинявайте че сигурно досаждам, ама просто вече изтрещявам от скука.
Желая ви спокойна нощ, но вие сигурно вече всички спинкате сладко сладко smile3524 - дано и мен да ме споходи това щастие тази нощ.
 lovekiss

# 35
  • София
Добро утро!Ние какво на последък често ни се случва се събудихме в 6 и в 6.30 станахме.Сега вече много му се спинка,но ще спи след малко. smile3506Хайде да обсъдиме сериозно темата за слънцезащитните кремове-чудя се и аз какъв да взема.Вече става топло,а и слънцето никак не е слабо.

# 36
ДОбро утро! РОнкис, и аз се замислям за слънцезащитните кремове.Мустелата става като маска, по отзиви на други мами.Аз изпробвах върху себе си докато бях бременна козметиката на бюбхен,вклю4ително и  слънцезашитните им мазила и не са лоши.НО за Дари за сега съм се спряла на Себа мед.
ИСкам д ави попитам, тъй като трябва най-сетне да купя  обувки за прохождане, освен К&К, някой използва ли други  newsm78.На колев имат 2 модела с цип4е, като единия( без връзките) ни е доста голям и широк на кра4ето.Та- насо4ила съм се към тези буйки с връзките.На каква цена ги взехте, защото ги открих в квартала за 28лв Shocked, а ми се струва 4е са под 20  Thinking

# 37
хай от мен
velmar при нас има два модела на К&К и едните са обикновени струват 20лв , а другите са кожени изцяло и струват 25лв
за слънцезащитните кремове  и други такива ползвам козметиката на бюбхен, иначе от другите се изриваме

# 38
Привет!  Hug
Влизам само да кажа:

КОЙТО ИСКА ДА ДОЙДЕ ДНЕС ОТ 14.00 ЧАСА В ГРАДИНКАТА НА СВ. ТРОИЦА!

Аз и AndyB ще сме там със сигурност!  Laughing

# 39
Привет!  Hug
Влизам само да кажа:

КОЙТО ИСКА ДА ДОЙДЕ ДНЕС ОТ 14.00 ЧАСА В ГРАДИНКАТА НА СВ. ТРОИЦА!

Аз и AndyB ще сме там със сигурност!  Laughing
Аз може да отско4а Grinning Смао да попитам, това онази градинка на Опъл4енска и СИмеон ли е ? Embarassed

# 40
Здравейте и от мен! smile3525
Преспах малкия   sleepuuи сядам набързо да пиша нещичко...  За въпросните обувчици на К&К не се сещам.  newsm78Аз също купих на тази марка за прохождане, но за 9 лева. Кожени, бели, с цип отпред и каучокова подметка(малко твърда). Това 20 лева ми се струва малко скъпо...Хм... Rolling Eyes
За защитните кремчета, ползвах на Бюбхен, но не съм доволна. Намазан, със дебел слой...и бузите му пак червени и напукани. За слънцето пък и въобще защита ползвам сега това, което е и за тяло на Др Тайс. Смятам че е много по-добро, въпреки че не е точно против ултра слънчевите лъчи. Той Дани вече има и тен...Смятам лятото да го направя шоколадово бебе с умерено висене под слънце.  grinning039 ТНабелязала съм си някои заливчета до Созопол и Дюни, а има и местенца в Сарафово. Само чакам сезона.
Да ви кажа чесъм се спряла на два вида летни  1stroller. Не мисе дават много пари затова гледах за най-евтините, и такива които "лягат" до долу. Видях една много сладка триколка на Чиполино (в сиво и жълто), както и светлозелена, много лека и маневрена - Бертони. Първата беше 129, а втората 75 лева. Колабея се между двете. newsm78
Айде до скоро! Приятен и слънчев ден на всички(но май ще е   Nature Partly Sunny)

# 41
Здравейте и от мен!
Тази сутрин ужасно ми се спи,Вики от към 5:30 часа мрънка.Явно ще я почват зъби,венеца й малко е подут...Та в тази връзка да ви питам от кое сте повече доволни-от дентинокса или калгела?Или от някое друго?
А относно слънцезащитните,мислех да взема на Mustela,защото до сега ползваме крема за атопична кожа на тази марка и съм много доволна.Но Velmar направо ме разубеди,и без това е доста скъпа козметика и не ми се дават пари ако наистина не е хубаво.Та ще следя с интерес темата.
Ами това е за сега.Времето днес обещава да е хубаво,така че напред към паркове и градинки! Mr. GreenА такива като мен "много работни" Crazy,ще си ползваме обедните почивки за разходки.
И не на последно място да не забравя да честитя на всички празнуващи на патерици!  bouquet

# 42
Karim,нашата е такава на Бертони,само че е сива със синьо и розово.Много съм доволна,наистина е лека и маневрена.

# 43
# 44
  • София
Здравейте  Hug
Elwing, да ти е жива и здрава майката   bouquet
elia_gg, Марти има три зъбчета, но не ме хапе  Naughty  Simple Smile
velmar,  аз купих обувките с ципчето на Колев и Колев от Скай Сити за 25 лв.  Peace
Лек ден и приятни разходки!

Общи условия

Активация на акаунт