Отговори
# 15
Ехо..  Tired
Пак не спахме... бяхме будни в 11, и в 12.30, и в 1, та чак до 3.30... после май дремнахме, ама за малко  и сега съм  Sick Ние спим на едно легло- с ужас гледах как уж докато е заспал се обръща на една страна, хо-о-оп- вдига дупето нагоре, изправя се... и така 1000 пъти. ooooh!
Я да ви питам, че нямам спомен от баткото  newsm78 Вашите озъбени деца не ви ли хапят? Щото ние имаме само едно точкоподобно зъбче, ама хем дерем, хем хапем Crazy Какво правите вие като ви захапят докато цоцат? А-а-а, ама че съм блондинка- ето защо не помня какво беше с баткото- та той е кърмен 7 месеца, а зъбите поникнаха към 11- я  ooooh!
Ако се обзаведем и с горно зъбче скоро парчета месо ще дъвче от гърдата  Close Ужас...

# 16
  • гр.София
Привет и от нас! Голям резил,не бяхме платили Интернета и вчера връзката пълзеше.
Да са ни живи и здрави всички цветенца, клонки,тревички и бодилчета! Страхотен празник си имате!

Елиа,и без зъби ме хапе Whistling
 nadinko,кофти перипетии сте имали Tired
Обърквация,пу,пу, убавица!
Kabiv, в четвъртък ти пресякохме пътя с нашата кола-в една от уличките около х.Плиска,ти изглеждаше угрижена,но ако бяхме с бебето,щях да спра,да се запознаем.Ех,дано бързо минат за вас следващите 2 седмици Praynig

Елвинг,наздраве за майка ти newsm24   baloni! Здрави ли сте,излизате ли? Къде е Нори newsm78?

# 17
Здравейте и от нас с Дани Simple Smile)
Да се разпишем и ние в новата тема   bouquet
elia_gg Дани има две зъбчета от долу и понякода ме хапе и аз като извикам и той ми се смее

# 18
Здравейте и от нас!
Прекрасна нова темичка  newsm51 smile3501
Честити зъбчета на малките бебоци. При нас съвсем се успокоиха нещата и явно скоро няма да се озъбим.
Честит празник и на мамата на Elwing. Да ти е жива и здрава и винаги усмихната! newsm67.
Желаем ви от сърце слънчев, хубав и изпълнен с емоции ден! lovekiss

# 19
ronkis, семинарите на 9 месеца наистина са много ценни, но за съжаление аз нямам възможност да ходя, защото зациклих в  лудницата: работа-в къщи-работа-пак в къщи #Crazy
Правилно, blanc, мен си видяла! Напоследък съм се сдухала много сериозно, ама това е щото всичко се случва адски бавно тези дни, а аз се опитвам някакси да бутам нещата. Лош късмет!, но силно се надявам вече да минава Tired
На всичкото отгоре Малък започна и кризите със зъбите - вдига Т (37,6 - 37,8), запушен му е носа и затова не може да се храни/сучи спокойно. В събота наобяд повърна, горкото!, защото не можа да преглътне пюрето Sad ....и аз карам безсънни нощи с него. А на хоризонта още няма изгледи за зъбче. Лошо се съвпаднаха зъбите с операцията. Какво да правиш... бебешка му работа Tired
Най-вероятно на 15-ти ще трябва да ни приемат в болницата, но това ще стане по някое време следобеда. Така че за сега не виждам пречка да се присъединя към срещата ни, па макар и за малко. Между впрочем на кое място ще се срещаме? Аз предлагам да е на езерото Ариана зад павилъоните, че там е малко по-тихо Sick
Слънчева седмица на всички Hug

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 15:57 от Kabiv

# 20
Здравейте и от нас!
Днес времето е наистина страхотно, ако не трябваше да се прибирам на обяд, за да спи каката и аз щях да изкарам цял ден навън с бебо. Но от утре тя тръгва на ясла, така че може би ще се печеме на слънце  и ние Grinning Приятен и слънчев ден на всички.

# 21
Запис и от мен!
Блу благодаря страхотна темичка!  bouquet
Elwing  ЧРД на майка ти много здраве и пожелавам и още такива сладки внуци на които да се радва!
Kabiv тъкмо си мислех за вас,всичко ще е наред! Hug Hug Hug
elia_gg като ме захапе слагам пръст в устата и казвам строго Не! и я махам от гърдата,и вече се отучи,не ме хапе повече но още скубе  Wink

# 22
Zdraweite ot nas s Toni!
Izwinqwam se za latinicata,no ne wijdam kredor,a sam sednala w internet zala da widq kak ste.No kato gledam ste izpisali celi 2 temi i se izwinqwam che ne moga da procheta kakwo stawa s was. Ostawila sam Toni otwan s sestrami.
Iskam samo nabarzo da chestitq na wsicki imennici na paterica!Mnogo usmivki,zdrawe i lubov.  newsm51
Drugata sedmica se pribirame v Plovdiv i togava shte razkazvam za nas.
Celuvki na vsichki.

# 23
  • София
  Днес определено времето беше страхотно, цял ден бяхме навън дано се задържи  Simple Smile
  Хайде утре да си направим мамите от Младост една хубава срещичка. Чакаме и гости  Wink
  elia_gg мен лично Ники да ме е захапала два пъти и то съвсем леко така че съвет не мога да дам. Има тема за какво да правим когато бебето хапе в Кърмаческия и основното което съветват е като видиш че спира да суче защото докато суче не хапе да го махаш от гърдата. Ние така обаче се приспиваме и незнам какво бих правила ако хапе.
  За това докога смятам да кърмя бих отговорила -  докато и на бебките и на мен ми е приятно. Засега дори ми е по-лесно така и като нищо мисля, че можем да откараме над годинка, още повече че засега са си почти изцяло на кърма и не мисля, че скоро ще проядем много твърда храна. Но както казвам всичко зависи от това дали и те и аз бихме искали и дали би ни било приятно. Определено обаче не бих ги отбила само заради приказките на хората за Крали Марко и тн.

# 24
ИМАМЕ СИ ПЪРВОАПРИЛСКО ЗЪБЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 25
 Здравейте и от нас Party
   Страхотна темичка  bouquet
             Искаме и ние зъбииииии Crossing Arms
Честито на всички озъбили се скоро бебоци,да се радват на здравички зъбки Laughing и по малко да хапят мама Mr. Green
            Лека вечер  Heart Eyes

# 26
Здравейте,
rosetoboseto честито зъбче,на коя опашка да се наредя,че и аз искам Simple Smile
Ние вчера и днес само по разходки.Малко съм уморена и мнооооогооо ми се спи.
 Аз наистина си имам момиче като момче,даже още по-дива.То по принцип е хубаво да е жизнена,ама наистина се преуморявам понякога да я догонвам,да я взимам и забавлявам. Whistling
Не съм чула някое да е толкова диво.Дори ако щете вярвайте като я хвана за ръце и прави крачки към някоя вещ.Абеее джунгла - едни крясъци от кеф едни викове..По улиците всички си мислят че е момче  Laughing Ама пък на мен прилича  newsm78 Не може да са ми дали друго бебе.  Laughing

# 27
Здравейте,
rosetoboseto честито зъбче,на коя опашка да се наредя,че и аз искам Simple Smile
Ние вчера и днес само по разходки.Малко съм уморена и мнооооогооо ми се спи.

Peace

# 28
  • София
Здравейте и то мен за последно тази вечер! Честито на всички зъбковци  Grinning.Ние се изчипкахме,сега ще папаме-надявам се безаварийно,че от вчера нещо ми прави номера и нервичките ми са на свършване.И да ви се изфукам Blush жената която венча Здравко и жена му (София) ни венча и нас.Страхотна е.Цялата ни фамилия де що се жени всички сме при нея! Rolling Eyes Айде да действаме с папането,че са му толкова червени очите вече за сън-едвам гледа.Лека нощ на всички!

# 29
Еее докато намеря и изчета едната темичка, отново има следваща... Бързописки такива! Ние по цял ден бродим навън и за нищо не ми остава време.
Айде скачам....поне се записах!
Лека мека и безаварийна!

Общи условия

Активация на акаунт