Въпроси към модераторите и администраторите

• 36 289
  • 432
  •   1
Отговори
# 135
Тето, няма начин ти да не знаеш нещо!
От десктоп версията цъкни горе в дясно на аватара си, после от падащото меню избери "настройки". После в ляво "лични съобщения" и после най-долу пише "търсене на потребители" и има празно поле. Тури там ника на потребителя, ама официалния от профила му, че екранния може да е друг и като го намериш го блокираш. Повече няма съобщения от този екземпляр.
Скрит текст:

# 136
Е не го знам. Благодаря, аз директно в ЛС търсих..
Така, въведох, но не го запазва този избор по някаква причина. После списъкът си стои празен - нямало блокирани потребители.

# 137
Никът изпиши правилно.
Ето, намери те, "игнорирай" и тогава "запази"
Скрит текст:

# 138
  • Телиш/Плевен
Кликна ли върху "Игнорирай"?
Тук има подробни указания.

# 139
Да, натиснах игнорирай и после запази. После обаче полето излиза пак празно - не трябва ли ако е блокиран, да го има в списъка?
Както и да е, възможно е да се е отписал вече и за това така да го дава. Регистриран е вчера,  писа ми вчера, отговорих няколко пъти, написах каквото зная, днес пак пет съобщения едно след друго и накрая сръдня защо не съм съдействала.

# 140
Като рефрешнеш страницата пак ли го няма?

# 141
Не ,няма го след рефреш. Но потребителят свети в червено, така че предполагам е отлетял вече от форума.

# 142
  • София
1. Забранено ли е търсенето и предлагането на купони в темата за Лидл?
2. Забранено ли е търсенето и предлагането на кодове в темата за Booking?

# 143
  • Sofia
Актуалната към момента Тема за търсене и размяна.
В останалите теми, подобни публикации се премахват.

# 144
Кога ще могат да се качват снимки? Този проблем не е от вчера.

# 145
Преди малко писах, писах, писах и тръгнах да качвам снимка... Зацикли и всичко написано отиде по дяволите! Много неудобно така, да знаете.

# 146
Моля да проверите дали снимките отговарят на размера и формата, допустими във форума.
В случай, че отговарят, моля да дадете повече информация според изискванията за докладване на технически проблем.

🐞 Докладване на бъг

Ако докладвате технически проблем или некоректно работеща функционалност, моля, задължително указвайте:

• Какво устройство използвате (тип, модел – напр. Samsung Galaxy S24 Ultra, iPhone 13 и т.н.);

• Каква е операционната система (напр. Android 14, iOS 15, Windows 11 и т.н.);

• Браузъра и неговата версия (напр. Chrome 137, Safari 17.5 и т.н.);

• Мобилната или десктоп версията на сайта използвате;

• URL адреса на страницата, на която се е проявил проблемът;

• Последователност на действията, които сте извършили преди появата на проблема;

• Подробно описание на проблема;

• Ако се появява съобщение за грешка – какъв е текстът или кодът на грешката;

• При възможност, приложете и скрийншоти, които визуализират проблема.

# 147
  • Sofia
Коментирахме неотдавна, че това май е проблем основно на хората, ползващи Chrome.

# 148
При мен и от Safari (на MacBook) се случва.

Що се отнася до размерите, то изобщо не ти дава да започнеш да прикачваш, ако е над 5 МБ или там колкото е. В случая е бъг, разрешава attach, но вместо за няколко секунди да се прикачи, чакаш 10-20 мин и нищо.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 12:49 от diziler

# 149
Аз не ползвам Хром, снимката е в допустим размер.

Общи условия

Активация на акаунт