Въпроси към модераторите и администраторите

• 36 457
  • 434
  •   2
Отговори
# 150
Има ли как модератор да *когирира* /добави/ нещо към заглавие на вече създадена тема?

# 151
Има такава възможност. Напишете лично съобщение на модератор по Ваш избор..

# 152
Аз много добре знам, че снимките трябва да отговарят на определен размер и разширение на файла. Не съм от вчера в този форум- качвала съм доста снимки.  Видях, че преди месеци се повдигна въпросът от други потребители и реших да не се оплаквам и аз, за да не товаря темата излишно, защото явно сте информирани вече.

И проблемът с това, при нови мнения в тема, форумът да те праща на края на страницата, продължава да си стои от години. Не във всички раздели, но в болшинството.

# 153
  • София
Коментирахме неотдавна, че това май е проблем основно на хората, ползващи Chrome.
Аз пък точно с Chrome нямам никакви проблеми.

# 154
  • Буркина Фасо
аз с лисицата май никога не съм имал проблем с качването на снимки.

# 155
  • софия
Имам проблем с качването на снимки и аз. Бях решила да не мрънкам, но доста ми писва. Преди не беше така. Ползвам brave.

# 156
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В пост 146, на Бубанка на предната страница, е изброено каква информация следва да подаде потребител, установил подобен проблем. В постовете на оплакалите се потребители дори не е посочено дали ползват мобилната или настолната версия. В постовете на тези, които не са имали проблеми, също. Не знам защо се смята, че да кажеш с какъв браузър си е достатъчно и всичко е ОК. Админите да не са врачки!
Същото и с оплакването, че при новите отговори те праща на края на страницата, а не на първия непрочетен отговор. Ами нямам такъв проблем през компютър, но през телефона (мобилна версия, айфон, Сафари) винаги ме запраща най-долу. Чак се чудя в коя тема съм запратена, дали изобщо съм влязла в някоя или само съм "придвижена" в заглавната страница на сайта.

# 157
Профи, а с какъв  тел. ъпдейт на софтуера си. кой браузър ползваш?
Аз обичайно пиша през тел., редовно имам проблем с това с новите отговори.Сега , при отваряне на нотификация за харесан коментар, ме праща някъде надолу на страницата, на която съм писала, но не и на поста.
Иначе за последно мнение нацелва страницата, но пак е някъде надолу на рекламите.
Айфон, 18.6.2, Сафари

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 09:01 от ДХ3

# 158
И моят е с тази версия, няма отваряне на страница правилно. Слиза най-долу и иди търси после къде не си чела... И това си е постоянно така.
С Андроида този проблем в момента го няма, но се е случвало. Днес снимките се качват без проблем от телефон.
Вчера качването ми зацикли през лаптопа.

# 159
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Постът ми беше в отговор на този на DiaMia.
Явно трябва да пиша и имената на потребителите, за да не считат други, че пиша на тях.

ДХЗ, DiaMia, със същата версия 18.6.2 съм. Но аз не пиша от телефона, само понякога чета. Затова споделям само проблема с мятането най-долу на страниците. Браузъра съм го посочила в скоби в предния си пост.

# 160
Не знам как да си формулирам въпроса. Дали с решение на администрацията, или  след пускане на анкета за настроенията на пишещите, но няма ли някаква възможност да се раздели темата "Звездни компромати" на "Звездни компромати - България" и "Звездни компромати - Свят"?

Интересни снимки и истории за световни звезди буквално се губят между едни и същи чалга-изпълнители, знайни и незнайни хора "от телевизора" и безполезни богаташки съпруги. Потребителката, която пуска темите, ги прави изключително интересни и информативни, заформя се някаква кратка дискусия покрай основната тема, и после пак - десетки страници за сватбите на Мария, позите на Биометови, и подобни. Нямам нищо против, аз също съм давала мнение и за българските "селебритита", и понякога ми е забавно да чета за тях. Но просто това са две съвсем различни писти, и да се обсъждат едновременно роклята на Кейт Бланшет и роклята на Атанаска някоя си, олекотява и двата разговора.

Ако темите се разделят, може би пишещите в едната ще пишат и в другата, но поне хората ще имат избор - ако искат рокли от фестивала във Венеция - влизат в едната, ако искат кючеци от годежа на Емрах - в другата.

# 161
То това си е наша работа - на потребителите. Разбираме се помежду си кой коя ще прави и воала.

# 162
Не съвсем. Въпросът е повдиган няколко пъти, отговорът на ръководството е, че няма да стане. Но нищо не пречи на някакви периоди да се тества за промяна в нагласата им. Както се казва на различни езици - ако не пробваш, няма да разбереш, който не опитва, нищо не получава и т.н. Simple Smile

# 163
Не съвсем. Въпросът е повдиган няколко пъти, отговорът на ръководството е, че няма да стане. Но нищо не пречи на някакви периоди да се тества за промяна в нагласата им. Както се казва на различни езици - ако не пробваш, няма да разбереш, който не опитва, нищо не получава и т.н. Simple Smile
Извинявам се, не знаех.

# 164
Може би една анкета с "да" и "не" на въпроса да се раздели ли на две компроматната тема, ще даде по-ясна представа за настроенията на аудиторията и евентуално ще има тежест при следващо решение на модераторите. Края на месеца е, скоро идва нова тема, може да се опита.

Общи условия

Активация на акаунт