Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 752
  • 419
  •   5
Отговори
# 375
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за отговора.

# 376
Отново се появи проблемът с рекламите в мобилната версия. Когато отворя страница, отговорите са закрити от огромно рекламно каре, което не мога да махна по никакъв начин.

# 377
  • софия
Пак не ви работи редакция на пост и по двата начина/комбиниране на двата начина.
Браузър Brave

# 378
Пак да побутна въпроса с рекламните карета, които пречат да се четат постовете. Браузърът ми е Chrome

# 379
  • Бургас
Изкачащите анкети и тем подобни са досадни!
Особенно, ако вече сме ги попълнили веднъж, но те продължават да се появяват!

# 380
  • Някъде там
Имам проблем с качването на снимки от сутринта.

# 381
И аз. Някои се качват, някои не. Мобилна версия

# 382
  • Някъде там
И аз. Някои се качват, някои не. Мобилна версия
И от двете версии опитвах. Успях чак преди малко да кача 3 снимки и на четвъртата пак заби.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 16:06 от daviz

# 383
# 384
В темата "Всякакви въпроси ", забелязах че последните мнения не ги виждам, дори собствения си коментар. Като натисна на отговор, за да напиша нещо се виждат.
Това пък какво може да е ?
След този коментар има още, които не виждам,  нямам и известия 🤨🤷

# 385
Защо все още има теми, в които не може да се напише коментар, ако последното мнение е твое, дори да са минали седмици и месеци?
Например тази https://www.bg-mamma.com/?topic=1345507

или тази https://www.bg-mamma.com/?topic=1824337

Искам да напиша за събитие, което е довечера и не ми позволява, защото последното мнение е мое, нищо, че е отпреди повече от месец.

# 386
  • София
В потребителските групи винаги си е така. Явно така са решили, не знам.
Но в Спамочата е мое последното мнение. Можеш да си пишеш. Simple Smile

# 387
Дадох пример само, някой път излиза някаква новина, нещо, което искам да шерна с хората и оп... не може, последното мнение било мое, пък макар и не от вчера. Не може ли да се направи нещо по въпроса?

# 388
Големи рекламни карета закриват по няколко мнения и правят невъзможно ползването на мобилната версия на форума

# 389
  • София
Отново сигнализирам за реклами появяващи се отгоре секунда / с известно закъснение /след зареждането на произволна тема когато вече предприемам действия в конкретната страница - показване на скрит текст и т.н.
Изскачайки със закъснение, ги натискам неволно и съм пренасочен без да го искам към други страници. Страници, с които не съм запознат, които не желая да посещавам, които не знам каква лична информация получават и как могат да злоупотребят с нея.
Разбирам как работи бизнеса, разбирам че реклама е нужна и без нея няма как, но конкретно това е прекалено агресивно и смятам, че съзнателно излагате потребителите си на риск.

Общи условия

Активация на акаунт