Въпроси към модераторите и администраторите

• 42 560
  • 506
  •   1
Отговори
# 495
  • Някъде там
Отново има проблеми. Този път с личните съобщения. Дава ми че имам лично съобщение а като се опитам да отворя не излиза да е ново.

# 496
Ъпдейт. Оправи се вече.

# 497
Същият проблем отново се появи

# 498
При мен се появи проблема с “нови отговори” - чета, рефрешвам и пак са маркирани като нови. В действителност такива няма.

# 499
При мен също. Моб.версия. хром.

# 500
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да, в момента и в настолната версия, с Firefox, всички прясно прочетени отговори отново цъфват в камбаната като нови непрочетени.

# 501
Да, в момента и в настолната версия, с Firefox, всички прясно прочетени отговори отново цъфват в камбаната като нови непрочетени.
Освен това на Тета горния пост ми излезе като постнат, докато аз пиша, което не е вярно.
И трето, в момента не позволява бърза редакция през моливчето.
А четвърто през бутона редакция, отказва публикуване с "обяснение", че няма такъв пост, въпреки че го редактирам.

# 502
  • Бургас
При мен бутона ,,полезно,, цъка избирателно!

# 503
Не работи и удивителната. При опит да подам сигнал, излиза съобщение, че няма такъв форум.

# 504
При мен се оправи - прочетените отговори изчезнаха.

# 505
Защо всеки мой опит да напиша нещо при публикуване седи 1- 2 минути и изчезва?
Моля ако някой трие поне да даде обяснение каква е причината?

# 506
  • София
Имам запитване относно двукратно изтриване на мой пост в темата: “Стилът ни според възрастта (40+)…..
Отдавна следя тази тема и участвам в нея (напоследък не толкова активно). Публикувах пост, в отговор на тематичен въпрос в новата тема (февруари’26), в който споделях, че не вярвам в астрологията и че за разлика от астрономията, тя не е наука и не доказва реално въздействие на планетите върху поведението на хората. Това мнение беше изтрито. След това публикувах въпрос в темата със запитване защо е изтрит този пост. Въпросът също беше изтрит. Моля за отговор:
С какво това мнение нарушава правилата на форума или обижда някого? И защо е недопустимо да се публикуват такива мнения?

Общи условия

Активация на акаунт