Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 877
  • 420
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Не може да се прикачват снимки.
Ама нито от линк, нито от компютъра.

От Хром няма проблеми.
Но потвърждавам, че има някакъв проблем, защото не се качват от Ейдж.
п.п. Сега проверих. И с Опера няма проблеми.

# 61
Здравейте, модератори,  моля ви може ли да дадете на профила ми ранг "Отказал се".  Да ми се премахне ел.поща, посочена в него, да не мога да го ползвам повече.

# 62
  • София
Това го правиш сама. Тук е обяснено как да стане - https://bg-mam.ma/p/1068343/37497561

# 63
Не може да се прикачват снимки.
Ама нито от линк, нито от компютъра.
При мен също. От никакво устройство не става.

# 64
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:

При мен се получава.

# 65
  • Deutschland/HE
С Хром от компютър, понякога става, понякога не.

# 66
# 67
Скрит текст:

С Уиндоус 7 и Хром без актуализации.

# 68
Лично съобщение от потребителка, с която не съм се засичала. Понеже не виждам на лични съобщения опцията "Информирай модератор" ще дам скрийншот тук:

Мисля, че дори на лични съобщения не е редно да се обижда.

# 69
Бъг- писах мнение, не се появи.Написах го пак, чудейки се какво става, сега има два мои поста, един под друг:
( Iphone 16, ios 18.5)

# 70
Задавам си въпроса и тук:
Проблем с айфон и бг мама. При писане на пост за по-дълго от 1 мин на браузъри Сафари, Хром, Мозила и ДъкДък бутонът за публикуване отказва. Натискам го и си стои син без рекция. Трябва да рефрешна страницата и да публикувам в рамките на 1 мин, иначе бутонът пак отказва. Има ли оправия това? iOS 18.6 , версиите на другите браузъри не ги знам - последните възможни от последната седмица, сега съм с DuckDuckGo 7.179.0.

Дописвам още един проблем, пак при същите браузъри - когато кликна на линк към мнение във форума, ме праща по-надолу от това мнение. Пр.има 5 нови отговора, отваря ми така, че съм не на 1ви, а чак на 3ти нов отговор.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 21:34 от Нарцùса

# 71
И аз имам същия проблем със същия телефон.

# 72
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не пиша, но чета с айфон, Сафари, и при нови отговори винаги ме праща най-долу на страницата, а не на първия непрочетен отговор. Често изобщо не мога да се ориентирам къде ме е запратило и дали изобщо съм в правилната тема, докато скролвайки нагоре успея да разбера.

# 73
  • София
Отново има проблем с качването на снимки от някои браузъри. Този път от Хром качи само една от две снимки и трябваше да отварям Опера за втората. Губи се много време, не е добре така. Отделно ако има текст в поста става още по-сложно.
Ейджа изобщо не качва от дни.

И те така. 🤔

# 74
Вчера, за да кача две снимки, редактирах 10
пъти, имаше проблем и форумът разместваше таговете.
Не знам с това качване докога ще се мъчим!!!

Общи условия

Активация на акаунт