Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 726
  • 418
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Проблемът с тази реклама продължава - днес за един час се включи три пъти. Буквално гръмва, с максимален звук. Нямам намерение да си инсталирам адблок заради една реклама, но какво мога да направя, за да не се включва? И само аз ли имам такъв проблем? Ако да - на какво се дължи?
Браузерът ми е Mozilla, 128.12.0esr (64-бита).
Рекламата е външна. Блокирана е.

# 31
  • в сърцето на един мъж...
Само да спомена, че при Потребител sd.ad - отварянето на мненията му дава, че е подозрителен. Вероятно възприема .ad като част от някакво разширение и гугъл алърта писка.

# 32
Проблемът с тази реклама продължава - днес за един час се включи три пъти. Буквално гръмва, с максимален звук. Нямам намерение да си инсталирам адблок заради една реклама, но какво мога да направя, за да не се включва? И само аз ли имам такъв проблем? Ако да - на какво се дължи?
Браузерът ми е Mozilla, 128.12.0esr (64-бита).
Рекламата е външна. Блокирана е.

Много благодаря!

# 33
Може ли някой администратор да обясни защо според правилата на форума подобни "свинщини" на този потребител се толерират

Скрит текст:

а като моя реплика на същия пост - не, и се трият?

Скрит текст:

# 34
Само да спомена, че при Потребител sd.ad - отварянето на мненията му дава, че е подозрителен. Вероятно възприема .ad като част от някакво разширение и гугъл алърта писка.

Същото и за този потребител - cveti.vip.bg

# 35

Какво може да направи BG-Mamma? Пишете на Google да си оправи браузъра.

# 36
  • София
Напоследък (от няколко дена) забелязвам проблем с качването на снимки след като в полето за мнение вече е въведен текст. Или да речем ако е втора снимка. Много е неприятно, моля да го разгледате.
Измислих как да финтирам системата, като пускам снимката в различни прозорци и после само копирам, но е дразнещо така.

# 37

Какво може да направи BG-Mamma? Пишете на Google да си оправи браузъра.

Не е от гугъл и от браузъра, това е в съобщението, което бг мама изпраща за ново мнение в тема. Възприема се като зловредно. А при положение, че това са потребители тук, а не в гугъл, явно има значение и сигурно може да се направи нещо.

# 38
Напоследък (от няколко дена) забелязвам проблем с качването на снимки след като в полето за мнение вече е въведен текст. Или да речем ако е втора снимка. Много е неприятно, моля да го разгледате.
Измислих как да финтирам системата, като пускам снимката в различни прозорци и после само копирам, но е дразнещо така.
Аз така правя, в различни прозорци. Защото като ти забие, няма връщане. Снимката уж се качва, но е някакъв безкраен upload и ни напред, ни назад. Трябва да започнеш наново. Вчера пробвах да кача 4-5 снимки, умалени за някаква промоция за книги и все на третата или четвъртата снимка се закучва, бъгва се и не желае да продължи.
Така че.. потвърждавам, много неприятен бъг.

# 39
  • София
Да, да, значи не съм само аз.
Пробвал съм през Хроме и Ейдж.
Дизи, да, и преди се е случвало, но изключително рядко и инцидентно.
Сега обаче взе да става много, много често (всеки втори пост на практика).
Да, на няколко пъти ми се наложи след рифреш да започвам да пиша всичко наново, защото не бях копирал текста, а не копирам, защото по дяволите имам да кача само една снимка... Не подготвям голяма тема или по-специален пост...
Дано оправят бъга.
п.п. Понякога като натиснеш 'ескейп' се оправя и текста остава, но не винаги. Доста често и така не става и просто трябва да рифрешнеш и така се губи написаното.

# 40
Може ли снимките от пост 17 319 в тема Да се оплачем да бъдат изтрити? Благодаря.

# 41
  • Телиш/Плевен
И аз имам въпрос за изтрита публикация. В тази тема бях написала, че са изтеглени печелившите от една игра (за която потребителка написа, че чака да ги изтеглят) и споделих списъка с тях, защо е изтрито?

# 42
И аз имам въпрос за изтрита публикация. В тази тема бях написала, че са изтеглени печелившите от една игра (за която потребителка написа, че чака да ги изтеглят) и споделих списъка с тях, защо е изтрито?

Пост със същите изтеглени 9 минути преди Вашия.

# 43
  • Телиш/Плевен

Пост със същите изтеглени 9 минути преди Вашия.
Този пост е редактиран и редакцията със сигурност е след моя пост, защото потребителката беше написала, че чака тегленето. Но както и да е...

# 44
Потребителката  търси помощ от мен на лични съобщения, но е забранила получаване. Изписва ми следното " Потребителят 'Ala19' е забранил получаването на лични съобщения."
Бихте ли я уведомили, моля? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт