Въпроси към модераторите и администраторите

• 36 619
  • 432
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Не мога да качвам снимки.

• Какво устройство използвате
Компютър

• Каква е операционната система
Windows 11

• Браузъра и неговата версия
Brave 1.81.136 (Official Build) (64-bit)
Chromium: 139.0.7258.143

• Мобилната или десктоп версията на сайта използвате;
Десктоп версия

• URL адреса на страницата, на която се е проявил проблемът;
https://www.bg-mamma.com/?topic=1800472.3195

• Последователност на действията, които сте извършили преди появата на проблема;
Отговор.
В полето за отговор бутон за скрит текст, бутон за снимка, ctrl+v на снимката

• Подробно описание на проблема;
В диалоговия прозорец за снимка се търкалят топчетата за зареждане и снимка не се ъплоудва.

• При възможност, приложете и скрийншоти, които визуализират проблема.
Невъзвожно прилагане на скрийншот, поради описания проблем.

# 166
Може би една анкета с "да" и "не" на въпроса да се раздели ли на две компроматната тема, ще даде по-ясна представа за настроенията на аудиторията и евентуално ще има тежест при следващо решение на модераторите. Края на месеца е, скоро идва нова тема, може да се опита.
Може и в движение да се пусне анкетата, не с новата тема. От известно време има тази опция, този, който е създал темата може да премахва анкета от темата и да създава нова.
Казвам го по принцип, не само за тази тема (която никога не съм чел) Wink

# 167
Може ли модератор да обясни, поради каква причина ("нарушаване на кое правило") продължава избирателно и тенденциозно да трие мнения?

# 168
Т. 7 - подигравки и провокации.
Не се модерира личното Ви мнение, а изразните Ви средства.

# 169
  • София
Здравейте. Моля да промените името на темата  да стане: Изпитани сайтове за парфюми - Август и Септември 2025
https://www.bg-mamma.com/?topic=1800595
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 170
Опитвам се да 'цитирам' първото мнение от темата за Раянеър, за да го копирам в новата тема, но не се получава.

# 171
Пиша Ви лично съобщение.

# 172
# 173
Продължавам да имам проблем с писането на пост: ако се забавя малко, да речем, че
пиша дълъг пост, после бутонът “публикувай” е неактивен.
За да не загубя написаното, копирам текста, рефрешвам страницата, копирам текста и така вече мога да го публикувам.
Проблемът не е отскоро, писала съм за него.
( iphone, ios 18.6.2 , Safari)

# 174
Продължавам да имам проблем с писането на пост: ако се забавя малко, да речем, че
За да не загубя написаното, копирам текста, рефрешвам страницата, копирам текста и така вече мога да го публикувам.

И аз имах същият проблем няколко пъти през изминалата седмица. При мен обаче не беше при дълъг пост, отговарях на нещо и то с 2 изречения.

# 175
Близо месец вече не мога да качвам снимки, при опити губя и пост с дълъг текст.
Много е неприятно.
Очаквах да решите проблема. А може би само аз имам този проблем?

# 176
И аз същото, от няколко месеца, като през това време ios се е обновявала.
Не пиша дълги постове, така че не мисля, че е от времето. Моята теория беше, че се случва, когато се върна назад в полето за писане, за да изтрия или редактирам нещо. После забива и трябва да копирам и рифрешвам, за да пейстна в ново поле за публикуване.

# 177
  • в сърцето на един мъж...
Форумът даваше около пет минути следното съобщение

Connection timed out
The initial connection between Cloudflare's network and the origin web server timed out. As a result, the web page can not be displayed.

# 178
И аз същото, от няколко месеца, като през това време ios се е обновявала.
Не пиша дълги постове, така че не мисля, че е от времето. Моята теория беше, че се случва, когато се върна назад в полето за писане, за да изтрия или редактирам нещо. После забива и трябва да копирам и рифрешвам, за да пейстна в ново поле за публикуване.
В тази връзка някак по този начин се получават два поста един след друг.

# 179
Е да, случва се, но веднага може да изтриеш втория пост. Опция "изтрий" си важи няколко минути, ако не е писал и друг човек междувременно.
Connection timed out
The initial connection between Cloudflare's network and the origin web server timed out. As a result, the web page can not be displayed.
И при мен така. Но не само.. имаше срив в YouTube, google и gmail. Сега вече излизат статии, че проблемът е бил в цяла Югоизточна Европа, Близкия Изток и част от САЩ.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 12:11 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт