Звездни Компромати - август'25

• 372 067
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 195
Не знам що за балък трябва да е човек, че да се остави в ръцете на тия две карикатури: Зрящият сляп и Шоколадовата лечителка.
То само като ги види човек, си личи, че са патологични случаи от психиатрията.

Хайди Клум явно много се харесва с този демоде грим с наплескани с черно очи. Така и не се отказа от него през годините. Никога не съм я харесвала. Дъщеря ѝ обаче е красавица. Не знам на кого се е метнала.

# 3 196
Не знам Гери винаги ми е била едно чело и зъби, друго няма.
Кейт Бланшет- ето това е Икона, и кино и модна.

# 3 197
  • Пловдив
Киану Рийвс идва на 2 септември да снима в БГ.

# 3 198
Киану Рийвс идва на 2 септември да снима в БГ.
Къде в Бг и до кога ще е тук? За една приятелка питам, нищо че не е петък Relaxed

# 3 199
И нови зъби сякаш има Гери, твърде големи. Поредната загрозила се.

Шоколадовата и ново име си е измислила, след като измисли на него Joy

Попаднах на това представяне на новото име на Госпожа Шоколад и на  нея самата:

"Биляна Тодорова (Алтея Мора) е психолог, психотерапевт и сертифициран космоенергет, специализирана в дълбоката трансформация на психо-емоционални и енергийни блокажи. "

Ужас направо, колко много думи за едно нищо. Явно на хората им звучи завъртяно,професионално и истинско.
Незнам кой им прави представянето но се иска изобретателност да облечеш с думи тези откровени глупости.
Космоенергет- получаваш това престижно звание след 10 часа онлайн обучение.
За да си психолог и психотерапевт не се ли изисква университетско образование и специализация. Как така просто се събуждаш един ден и вече "четеш" души и да чистиш блокажи?!
Колкото по налудничаво и нелогично толкова по- популярно.

# 3 200
Колкото по налудничаво и нелогично толкова по- популярно.
Как точно го каза!
Но тези, които им плащат, са ми като онзи от сватбата със Софка и Стораро - раздават си парите като че са хартийки.

# 3 201
Не знам що за балък трябва да е човек, че да се остави в ръцете на тия две карикатури: Зрящият сляп и Шоколадовата лечителка.
То само като ги види човек, си личи, че са патологични случаи от психиатрията.
Явно е модерно, балъци и търсещи себе си винаги ще има … нароиха се Нелки Хикселки, Мегита, Щонови … избери си !!

# 3 202
Все едно както бабите си хвърлят пачките с пари през терасите на измамниците...
Ужас, толкова наивни, глупави и прости хора да има! Не ги разбирам, честно.

# 3 203
Ами явно като ядеш от вълшебния шоколад и се събуждаш една сутрин вече сертифициран космоенергет.
Една кукувица се прекръстила на Алтея Мора, друга на Нели Елея.
За тяхно щастие все повече ще става наивният и семпъл народ и ще имат аудитория.

# 3 204
Не трябва да се бърка г-жа Шоколад и Аджар с Нелка Хикселка. Първите двама са откровено опасни - играят си с живота на хора с тежки заболявания като им дават фалшиви надежди, препоръчват лечения и т.н. За мен това трябва да е преследвано от закона.
Едно е да вярваш в измишльотини, друго е някой да ти обяснява, че няма нужда от лекарства, защото ще те лекува с вибрации и добри намерения срещу известна сума.

# 3 205
Сетих се за Apple Cider Vinegar. Във филма се разказва за млада жена, която почва безогледно да лъже последователите си, че с помощта на здравословна храна и живот се е излекувала от мозъчен тумор. Няколко нейни "почитатели" отказват традиционната медицина и операции и умират бързо, вместо да си имат години живот, ако не са й повярвали. Ужас.. По истински случай е - Бел Гибсън от Австралия.

# 3 206
З00 000 са само за родителите. На дядото били присъдили петдесет и няколко хиляди и някакви стотинки, които дори няма да му покрият лечението. Всички пари 350 + хиляди ще бъдат дарени. Таткото вдига джабала и почна война срещу ЗК, като ги призовава 1. Или  да им изплатят останалите 900 000 на засегнатите лица (които те ще дарят) 2. Или ЗК да дари 900 000 на пирогов / болницата в Бургас.
Скрит текст:

Не е вярно. Предвид броя на имащите право на обезщетение (членовете на семейството, които вероятно са не само родителите, но и баби и дядовци; братя и сестри май няма, но ако има, и те ще имат право) дори е по-ниска като общ сбор в сравнение с присъжданите от съда. Което е обичайно при доброволно плащане от застраховател, разбира се.

Доколкото прочетох, изплатена е сума само на родителите. Другите не са признати за имащи право на обещетение.
Само дядото е получил допълнителна сума за своите травми.
Да, наистина така пише.
Ами значи по 150 или 125 (не разбрах платеното на дядото за телесните повреди дали влиза в сбора) хиляди на родител, ако е толкова изплатеното, е съвсем нормална сума според мен, в никакъв случай не огромна за България, както се каза наизуст. Съдилищата присъждат по толкова и нагоре, застрахователите не се натискат да плащат и доброволно определят по-малко, но вероятно и те се съобразяват с практиката.

И именно - животът не може да се оцени в никакви пари и точно затова възмутените питания: "толкова ли струва един живот!" според мен нямат смисъл, освен допълнително търсене на повод за ново, отделно възмущение. Подобен въпрос предполага идея каква сума да струва.
Първо правя уговорката, че живота е безценен.
Но - в настоящата ситуация бащата на Сияна някак си беше направил предварително сметките, умножил по правоимащите (по своя преценка) и предварително разтръби в медиите милиона и как ще го дари. И сега е логично да е гневен. Защото застрахователите не се поддадоха на публичиния рекет. Точно на такова ми приличаха неговите изявления. Ако не е доволен от сумите - има си ред, по който да си търси правата.
Не харесвам номерца, гръмки изяви и опити за предрешаване на ситуации с помощта на обществен натиск.

# 3 207
Има тема за трагичния случай със Сияна.

# 3 208
  • Пловдив
Кой е тоя пореден крокодил дет го гримират?
Скрит текст:

# 3 209
Космоенергет, и то сертифициран!.
Рупецова, и тя повишила цената от 100 на 200 лв. за валидационна консултация.

Общи условия

Активация на акаунт