Звездни Компромати - август'25

• 366 996
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 720
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не съм фен на Венета, но в пъти я предпочитам пред Зейнеб и Франциска, Оля беше горе долу добре. Не мисля, че Венета ще рискува да си загуби мястото още първата седмица, че да задава неудобни въпроси или да повдига темата пред онези.

# 3 721
  • До морето
Естествено, че Венета ще се движи по сценарий, аз не очаквам никакви изненади, провокации, каму ли разобличаване. Първо - защото предаването няма тази насоченост, и второ - няма да си позволи самата тя още второ предаване да покаже същността си. Иначе тя има потенциал да ги размята и разнищи, но едва ли.

Тогава е съкрушетелен автогол да покани/ да й поканят точно тези хора във второто предаване!

# 3 722
Значи някой и прави провокации в екипа, щом едва влязла, вече и довличат спорни морално хора, които да разказват колко са радостни от живота...
Венета ако си замълчи и влезе в тая преструвка, значи е бита карта. Ще гледаме спретнати глупости цял сезон.

# 3 723
  • Враца
Силно се надявам,че Венета,като майка,поне ще се опита да подхлъзне кървавите изроди утре.
Абсурд! По сценарий ще е, даже предполагам че ще се хвалят с поредните си почивки и момиченцето, което очакват
Венета е на мястото на Франческа????? Кой тъпанар направи такава смяна? Кон за кокошка

Франциска май има доста други ангажименти и сигурно й е било трудно съвместяването. Предполагам, че й е омръзнало да тича напред-назад, то тя даже и не живееше в София, семейството й е във Варна, така че от трите водещи за нея е било най-трудно да участва в предаването.

Миналата година като че ли наеха три нови водещи (с Петър общо 4) защото не намираха идеален вариант. И плюс това никоя/никой не е бил достатъчно ангажиран, и така е можело да се въртят и сменят при нужда.
Сега с Венета са имали повечко време да потърсят, а тя хем е свободна и друго няма, хем има и опита, та могат веднага да я направят титуляр.

# 3 724
  • софия
Георги Тошев се доказа като халтураджия (да не напиша нещо друго) с рубриката на едрата Деница Гергова, в която канеше все разни чалга личности и сега с мис крокс. Никое не може да ме убеди, че подобни гости са избрани, защото могат да бъдат пример за нещо позитивно.

# 3 725
Венетка може и да попита нещо в тази връзка, но ще стане още по-гадно, защото ще им даде пространство да се защитават и да отричат. С две думи, да кажат, че не е вярно.
Не знам като какви ги канят тези крокодили. Кой се интересува от тях изобщо и в каква връзка?!? Според мен те си плащат за да ги поканят. Тоца иска слава просто. Не разбра тази жена, че не я харесват хората!

# 3 726
Някой ги пере, какво чудно.

# 3 727
  • Rock & Roll feeling ...
Венета има шанса да отличи и в друго, освен жълтия жанр. Да видим какво ще избере.

Заповядайте в Новата Тема https://bg-mamma.com/?topic=1810431.new#new

Общи условия

Активация на акаунт