Звездни Компромати - август'25

• 367 014
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 690
  • На морето!
Пуснах сега и първото, което видях е как захапа криминалния психолог Тодоров, който се опита да оправдае Тити Папазов за малоумието му.
За 20 секунди 3 пъти го зесече. Добрата стара Венета.
Да! Наистина е добра, сега гледам и интервюто с Райна Караянева и д-р Церовски, умело ги подхлъзва и води интересно разговора.

Явно предаването ще се върне към стария си вид, което е чудесно. Само Франциска ще ми липсва.
За госта утре е добре да й пишем на Венета, ако може повече хора, за да изразим възмущението си, дори да не настъпи промяна, нека си знае, че зрителите не сме малоумни и малко лустро няма да прикрие прастъпленията на тези двама идиоти.

# 3 691
Кой е този гост ?

# 3 692
  • На морето!
Батинкови- трупащи пари с измами с лекарста, на гърба на тежкоболни пациенти.

# 3 693
  • In The Middle Of Nowhere
Венета май слънце това лято не е видяла, да не кажа от 2-3 лета 🤔 Изглежда страшно бяла, като от кастинг на филм за  някакви вампири. Направо като посипана с брашно..

# 3 694
Нали пускаше снимки от басейна в комплекса? Че обичала да пише вечер на спокойствие.

# 3 695
Нали пускаше снимки от басейна в комплекса? Че обичала да пише вечер на спокойствие.

Да, беше опротивяла на всички с тоя басейн.
Ще си каже човек, че ние басейни нямаме или не сме ползвали.
Или че басейнът е в хасиендата й в Маями.

# 3 696
  • In The Middle Of Nowhere
А тя влизала ли е в кадър на тези снимки, понеже скоро не съм виждала нищо от нея. Помня, че отдавна съм виждала, но на самия басейн, без нея. Изглежда като човек, който не е виждал дневна светлина това лято 🙄

# 3 697
Какво очаквате да пише, 'оф, скучно ми е, животът ми е спрял, търся си отчаяно свястна работа, мъжете в живота ми не са за показване?" Blush В тия среди най-важно е да ти завиждат.

# 3 698
Сериозно ли такива дитирамби за Венета? Великата журналистка, която започна предаването с любовните си преживявания с цел да ни докаже, че видиш ли "тя била една от нас". И след това естествено продължи с връзката си с Тошко. Почти всяко изречение започва с "аааа" и с интонация на футболен коментатор. Изобщо превърна свежото предаване в жълто и махленско. С първите си гости от утре- Батинкова, Мара, Сашка.. Класа! Явно ще включвам само на студио Ергенът.
А Тодоров мога да го слушам, да го слушам....

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 11:58 от *Амбър*

# 3 699
Години наред съм си живяла без венетините превземки и не знам нищо за басейновите ѝ трепети, но е типично за нея да прекалява с всичко. Laughing Досадно парвенюшко поведение.

# 3 700
Какво очаквате да пише, 'оф, скучно ми е, животът ми е спрял, търся си отчаяно свястна работа, мъжете в живота ми не са за показване?" Blush В тия среди най-важно е да ти завиждат.

Да, тай-смешно ми е с това завиждане.
Всъщност щом ние тук знаем, че мъжете й не са за показване, няма свястна работа, значи и останалите го знаят.
Кой и за какво да й завижда?

# 3 701
Ей, нямате угодия! Не харесвахте Зейнеб и Олга, а сега и Венета! Joy
А продуцентът просто отчаяно се опитва да догони махленския стил на "На кафе".

# 3 702
  • Наблизо
Силно се надявам,че Венета,като майка,поне ще се опита да подхлъзне кървавите изроди утре.

# 3 703
Ако утре Венета разпердушини крокодилите, ще ѝ стана фенка. Обещавам.

# 3 704
Силно се надявам,че Венета,като майка,поне ще се опита да подхлъзне кървавите изроди утре.
Абсурд! По сценарий ще е, даже предполагам че ще се хвалят с поредните си почивки и момиченцето, което очакват
Венета е на мястото на Франческа????? Кой тъпанар направи такава смяна? Кон за кокошка

Общи условия

Активация на акаунт