Звездни Компромати - август'25

• 372 074
  • 3 727
  •   1
Отговори
# 3 135
Бачорски верно ли се обясняват в сторита, че са се карали, Божееееей!

# 3 136
Понеже знам, че Дяволо се включва тук, тази информация е за него - той ме запали по Тейлър Шеридан и сериалите му🙌
След Йелоустоун, се възхитих и на Ландман и страхотния (бивш на Джоли, да съм все пак по темата🙈) Били Боб Торнтън, иде каст на 2ри сезон, ето го💪💪💪
Скрит текст:

❤❤❤Страхотен Сам🙌

# 3 137
Много кич и суета за един рожден ден, не виждам разлика с циганските сватби.

# 3 138
  • София
Ооо, да, Веселяшка, нямам търпение за сезон 2 на Ландмен. Simple Smile
И ако случайно някой не е гледал Йелоустоун, 1883 и 1923 горещо ги препоръчвам.

А какво ще кажете за новата прическа на Карлос Алкарас.
Брат му се опитал да го подстриже, станала белята и Карлитос решил соломоновската да махне всичко. Grinning

Преди и сега
Скрит текст:

# 3 139
  • софия
Правилно предположих 25 години назад е била модата с качулки на роклятаЗ.
Е, можеше да е 52 Joy
Атанасейша пак е предобрила.

А мъжът ѝ изглежда мега отчаян на този рожден ден, пак са се карали
Скрит текст:

Сини дрехи на син фон 🤪 Танаска да вземе малко да се образУва, че все незабележима ще остава.

# 3 140
  • София
Силвена Роу дължи подмладяването си на фейс лифтинг,а не на биохакинг и т.н.
Защо прави хората на глупаци не разбирам?!

# 3 141
Бачорски верно ли се обясняват в сторита, че са се карали, Божееееей!

И че карал приятелите им да ѝ купуват злато.
Вие като каните гости, просите ли си подаръците? Да знам, ако е тренд, да почвам и аз.

# 3 142
  • Пловдив

Не е вярно. Предвид броя на имащите право на обезщетение (членовете на семейството, които вероятно са не само родителите, но и баби и дядовци; братя и сестри май няма, но ако има, и те ще имат право) дори е по-ниска като общ сбор в сравнение с присъжданите от съда. Което е обичайно при доброволно плащане от застраховател, разбира се.

Доколкото прочетох, изплатена е сума само на родителите. Другите не са признати за имащи право на обещетение.
Само дядото е получил допълнителна сума за своите травми.
Да, наистина така пише.
Ами значи по 150 или 125 (не разбрах платеното на дядото за телесните повреди дали влиза в сбора) хиляди на родител, ако е толкова изплатеното, е съвсем нормална сума според мен, в никакъв случай не огромна за България, както се каза наизуст. Съдилищата присъждат по толкова и нагоре, застрахователите не се натискат да плащат и доброволно определят по-малко, но вероятно и те се съобразяват с практиката.

И именно - животът не може да се оцени в никакви пари и точно затова възмутените питания: "толкова ли струва един живот!" според мен нямат смисъл, освен допълнително търсене на повод за ново, отделно възмущение. Подобен въпрос предполага идея каква сума да струва.

# 3 143
  • София
Филмов фестивал във Венеция:

Кейт Бланшет
Скрит текст:
]
Тилда Суинтън
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Барбара Палвин
Скрит текст:
Фернанда Торес
Скрит текст:
Клеър Холт
Скрит текст:
Лени Клум
Скрит текст:

Още тоалети:
Скрит текст:

# 3 144
  • Sofia
От няколко дни по БНТ се изявява като водеща в новините Карина Караньотова.
Дано е временно,по заместване и за кратко ...много неприятен тембър има 🤨

# 3 145
  • софия
Не знам кой е стилист на Кейт Бланшет, но винаги е прекрасна. Това е стил и класа.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 19:40 от zvаnchе

# 3 146
Какви са тези рокли, все едно жената е спала с корсета и набързо е увила чаршафа да отвори на пощальона?

# 3 147
И Флора и Карина са с ужасен тембър и говорни дефекти. Има някаква Елеана по БНТ новините - и тя. Що не го лансират някъде където са си на мястото...
Обаче има една на тотото няма толкова лигаво неприятен глас. Просто да я държат за визия, ама... Не

От няколко дни по БНТ се изявява като водеща в новините Карина Караньотова.
Дано е временно,по заместване и за кратко ...много неприятен тембър има 🤨

# 3 148
Кейт Бланшет е чудесна. Обаче Хайди Клум никак не ми харесва. Аз по принцип я харесвам.
Сега видях, че са с еднакви рокли с щерката. Ама в момента Хайди няма тялото за тази рокля.

# 3 149
  • Glasgow
Знам, че всяка година се обяснява тук, и аз все пак всеки път се чудя какво аджеба прави Хайди Клум на всички възможни филмови фестивали

Общи условия

Активация на акаунт